Gebeliğini erken açıklamasına rağmen sağlıkla çocuğunu kucağına alan var mı?

Koruyacak olan Rabbim ama sizin içiniz nasıl rahat edecekse öyle devam edin. İlk gebeliğimi kimseye söylemedik düşük olunca haberleri oldu ailelerimizi. 2. Gebeliğimi hemen söyledik (sadece anneler babalar kardeşlere) amacımız hayır duası almaktı ama yine düşük oldu. 3. Gebeliğimde 13. Haftaya kadar yine kimseye söylemedik anneler kardeşler vs. 13. Haftda öğrendiler. Bundaki amacımızda kimseyi ümitlendirmeyelim kimseninde aklı bizde kalmasın die düşük çok şükür 23. Haftamdayım. Sosyal medyada hala korkuyorum belli olur hamileliğim die tedbirli paylaşım yapıyorum. Sadece içim nasıl rahat edecekse öyle davrandım hep sizde öyle yapın
Geçmiş olsun Allah bebişinizi size bağışlasın.
2 düşükten sonra düşüklerin sebebini araştırdiniz mi acaba? Ben de iki kez düşük yaptım o yüzden soruyorum üçüncüsünde doktor kontrolüne ne zaman gittiniz, tedbir olarak kan sulandırıcı vs kullandınız mı acaba

Geçmiş olsun Allah bebişinizi size bağışlasın.
2 düşükten sonra düşüklerin sebebini araştırdiniz mi acaba? Ben de iki kez düşük yaptım o yüzden soruyorum üçüncüsünde doktor kontrolüne ne zaman gittiniz, tedbir olarak kan sulandırıcı vs kullandınız mı acaba
Teşekkür ederim amin 🌺 ben zaten tüp bebek tedavisi görüyordum tüp bebekle 2 kere düşük yaşadım. Büyük ihtimalle döllenmeden kaynaklı sağlıksız gebelikti. Sonrdan doğal gebe kaldm şuan devam ediyor şükür. Ama şöyle ki zaten tüp bebekte bu en baştan araştırılıyor. Pıhtılşmam var iğne kullanıyorum. Size tavsiyem rahim filmi çektirmeniz çektirdiysenizde 2 düşükten sonra histeroskobi olmanız. Bazen rahimde görülmeyen şeyler olabiliyor. Perde vs gibi..

Teşekkür ederim amin 🌺 ben zaten tüp bebek tedavisi görüyordum tüp bebekle 2 kere düşük yaşadım. Büyük ihtimalle döllenmeden kaynaklı sağlıksız gebelikti. Sonrdan doğal gebe kaldm şuan devam ediyor şükür. Ama şöyle ki zaten tüp bebekte bu en baştan araştırılıyor. Pıhtılşmam var iğne kullanıyorum. Size tavsiyem rahim filmi çektirmeniz çektirdiysenizde 2 düşükten sonra histeroskobi olmanız. Bazen rahimde görülmeyen şeyler olabiliyor. Perde vs gibi..
Hiç cesaret edemiyorum şu rahim filmine 🤦🏻‍♀️ adetten sonra gözü karartıp gitmem lazım kesinlikle çünkü artık hamile kalmaktan bile korkuyorum.

Hiç cesaret edemiyorum şu rahim filmine 🤦🏻‍♀️ adetten sonra gözü karartıp gitmem lazım kesinlikle çünkü artık hamile kalmaktan bile korkuyorum.
Canım düşüklerden sonra mutlaka yaptır. Gerekli görülürse histeroskobiyi bile öneririm. Bir daha düşük yapmaktan iyidir bunları yaptrmak. Düşüklerde insanda ağır hasar bırakıyor illaki.

Eltiniz ne şanslı sizin gibi bir eltisi olduğu için (!) Söylemek istemiyorsanız söylemeyin.

Konuyu kapatmak istiyorum nasıl yapacağız yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Çok fazla üzerime gelindi mesaj olarak birkaç kişiden. Kimseye yanlış bir şey söylemedim. Nasıl bir yer burası anlamadım. Hesap kapatmak ve konu silme nasıl yapılır lütfen yardımcı olsun birisi. Çok teşekkürler herkese.

Merhabalar 6. haftadayım. 7. hafta kontrolümde kalp atışını duyarsak eşim tüm aileye bildirmek istiyor fakat forumda ben erken söyleyenlerde hep düşük oldugunu okudum. Bu kadar negatif bir enerji içine girmek istemiyorum. Yakın aile teyze kuzen anne baba kardeş kayınvalide eşi vs öğrense sizce normal mi yoksa söylememeli miyiz? Ama sonra söyleyince de neden söylemedin diye veryansın edecekler diye korkuyoruz. Yardım.
Biz 1.5-2 aylık olduğunda söylemiştik Malesef düşük yaptım 12 haftalikken.Sonra 2.gebelik için bekledik 5 ay kadar bu sefer de 6.haftada sık kusmalardan dolayı sağlık sebeplerinden söylemek durumunda kalmıştık Ben kendi aileme yani.eşimin ailesine 9 haftalık gibi söylemiştik

X