Arkadaşlık ve aşkYakın ilişkiler dediğiniz sadece "aşk" mı yoksa anne,baba,arkadaş dahil mi? Ona göre öneri yapayım.
Çok teşekkür ederim.İlk fırsatta temin edeceğim kitapları.İlişkiler Üzerine Kitap Önerim
-Sevme Sanatı Erich Fromm
-Birlikte İyi Hissetmek Dr. David Burns
-İlişkiler: Başlatmak Sürdürmek Bitirmek Dr. H. Alp Karaosmanoğlu
-Sevgi Üstüne José Ortega y Gasset
-Aşkın Psikolojisi Sigmund Freud
-Bağlanma Aşkı Bulmanın ve Korumanın Bilimsel Yolları Amir Levine, Rachel Heller
Genel Psikoloji Kitap Önerim
-Zor Bir Ailede Büyümek Susan Forward
-Hayatı Yeniden Keşfedin Jeffrey E. Young
-Kendini Arayan İnsan Rollo May
-Keşfedilmemiş Benlik Carl Gustav Jung
-Beden Kayıt Tutar Bassel A. Van Der Kolk
Yukarıda ki kitaplar ilişkiler hakkında, aşağıdaki kitaplar ise genel psikoloji hakkında. Yani neden yakın ilişkiler kuramıyorsunuz farkındalık katabilir
Genel olarak psikonet yayınları, yazar olarakta Doğan Cuceloğlu, Nevzat Tarhan, Sigmund Freud tüm kitaplarını önerebilirim.
Dizi film belgesel ve YouTube kanalı olarak aklıma gelmedi şimdi akşam listeme bakarım, size yazarim.
Aşağıda aşk ile ilgili kitaplar önerdim. Akşam listeme bakarım arkadaşlıkla da ilgili yazarım.Arkadaşlık ve aşk
Olur ,tabi.Eğer aileyle ilgili de problem varsa öneri yapabilirim
Şu an dışardayım,kitaplara bakıyorum.Çok teşekkür ederim.Bende de arkadaşlık, aşk üzerine yakın ilişkiler kuramama sorunu vardı. Anladım ki sorunum iletişim becerimin kötü olması, kendime güvenmemem, ilişkilerden istemsiz korkmammış.
Tavsiye ettiğim kitaplar ben de çok işe yaradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?