- 30 Ağustos 2022
- 1
- 7
- 25
- Konu Sahibi Rose1071124
Yakın arkadaşım la arada sexting yapıyorum arkadaşlığı mız bozulur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokluktan bunlarInsan yakın arkadaşıyla yapar mi?
Erkek mi kalmadı yakın arkadaşınızla sexting yapıyorsunuz? Spoiler vereyim bi cacık olmaz o arkadaşlıktanYakın arkadaşım la arada sexting yapıyorum arkadaşlığı mız bozulur mu?
Sexting dediğide yok elledim, yok aldim ,soyundum ya sonra arkadaşınla yüz yüze gelince normal olunabilir mi?Yokluktan bunlar
değişik bir durum arkadaşınla sexting yapmakta ne bileyim dediginiz gibi yüz yüze gelince nasıl normallese bilirnir kiSexting dediğide yok elledim, yok aldim ,soyundum ya sonra arkadaşınla yüz yüze gelince normal olunabilir mi?
Bir zamanlar sevistiginiz insanla şimdi ailecek görüşüp arkadaş mısınız? Tanrım sen koruFriend with benefits deniyor buna. Normal sevişmelisinden bende iki tane vardı. Biriyle arkadaşlığımız da tamamen bitti hiç görüşmüyoruz, diğeriyle arkadaşlığımız devam ediyor ailece görüşüyoruz. Yani kesin sonuca varmak mümkün değil %50 ihtimal...
Banlanmış, cvp da veremeyecek şimdi. Ciddi mi bende merak ettimBir zamanlar sevistiginiz insanla şimdi ailecek görüşüp arkadaş mısınız? Tanrım sen koru
Yoo bence arkadaşlığınız pekişir. Daha samimi olursunuzYakın arkadaşım la arada sexting yapıyorum arkadaşlığı mız bozulur mu?
üzeriniz giyinkse bozulmaz arkadaşlığınız aksine daha da iyi olurYakın arkadaşım la arada sexting yapıyorum arkadaşlığı mız bozulur mu?
Sexting ne loYakın arkadaşım la arada sexting yapıyorum arkadaşlığı mız bozulur mu?