- 14 Mart 2022
- 96
- 91
- 3
- Konu Sahibi Meraklikadinnnn
Bazı arkadasliklar "okul, iş, ev" arkadasidir sadece. Komsu da buna dahil, ev degistirirsiniz biter tum muhabbet. İnsanlar boyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaş kazıklarını yazsam püüüüü burdan köye yol olurrrrBelki bir bahanesi vardir..
Yokken yapiyorsa dusundugunuz kadar yakin degilsiniz demek ki.
Okuz (is yeri dostlugu) olmus,ortaklik bitmis..
İlla bir karsilik vermene gerek mi var ?
Yapma bir sey bu satten sonra..
Bazi ilişkiler menfaat iliskisidir.Bana gelip hiç mecbur olmamasına rağmen evimde günlerce kaldı .
Sürekli iş dışında da görüşürduk.
11 yaşındaki kızım bile bunu çözdü.sınıfından giden yakın arkadaş sandıklarının kimisi aramadı sormadı çocuk önce şaşırdı üzüldü ama artık alıştı o da aldırmıyor.Bazı arkadasliklar "okul, iş, ev" arkadasidir sadece. Komsu da buna dahil, ev degistirirsiniz biter tum muhabbet. İnsanlar boyle
Şu ülkede iletişim kurmayı becerebilen insan sayısı nüfusa oranla %0.5 falan yemin ederim.Arkadaşlar merhaba
Yaklaşık 2 ay önce iş değiştirdim. Eski işyerimde çok yakın görüştüğüm bir arkadasim hiç aramadi sormadı ne yaptın diye. Gruba mesaj attım o cevap yazmadı.
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi niye böyle yaptı anlamıyorum . sizce nasıl davranmam gerek
Cey,2 ay kadar yemek kursuna gittim..arkadaş kazıklarını yazsam püüüüü burdan köye yol olurrrr
yaşlı bir komşum var hep ilgi bekliyor komşulardan.beni markete bıraksınlar istiyor sohbet etsinler gülümsesinler istiyor .yapmayan çok kişi olunca da üzülüyor şikayet ediyor.benle samimi bir iki komşuyla da öyle.bizler yapınca herkes de yapmalı diyor ama yanlış.onu sadece apartman sakini olarak görüyorlar.ne iyilik ne kötülük yapmak istemiyorlar.onlar da haklı bir iletişimleri yok çünkü.Şu ülkede iletişim kurmayı becerebilen insan sayısı nüfusa oranla %0.5 falan yemin ederim.
Farketmeden bir şey yaptım da karşımdaki insanı incittim mi acaba diye düşünüp arayıp sormak yerine iki insanı da hiç tanımayan, ilişkiye şahit olmayan insanlara niye böyle yaptı diye sormak üstüne diğer kadına hakaret etmek şahane...
Mantıklı bir hareketle sizden uzaklaşmış şu durumda. Kendi için iyi bir şey yapmış.
haklısın.bazen insanın canı sıkkın oluyor arayan arkadaşın telefonunu bile açmak istemiyorsun.gülüp eğlenecek sohbet edecek havada olmuyorsunCey,2 ay kadar yemek kursuna gittim..
Gruplar,arasirizlar,gorusuruzler havalarda ucusuyordu..Kimsenin biribirini aradi yok acikcasi.
Sahsen benim de aklima gelmiyor..
İnsanlar eskisi kadar rahat yasamiyor.İssizlik,ekonomik problemler,surekli bir kosusturmaca.Enerjimizi cekiyor acikcasi.
Eskiden bayramlarda millet evinde otururdu.Gelen giden agirlanir,bayramlasilirdi.Simdi bayram gelmeden hangi otele gidip 1 hafta dinlensek derdindeyiz.Zaman degisiyor sonuc olarak.Ayrica iletisim cok ust duzeyde su zamanda..
Zaten milletin gorusmesine de mahal yok..Millet yedigi yemekten,gitti mekana,gittigi mekandan yattigi yataga kadar paylasiyor sosyal medyada. :)
Aslinda biraz da bu usandiriyor..Sukrelili ic iceyiz sanki :)
Teyze de değişikmiş, ama yaşlıların kafa farklı çalışıyor. Hoşgörmek lazım.yaşlı bir komşum var hep ilgi bekliyor komşulardan.beni markete bıraksınlar istiyor sohbet etsinler gülümsesinler istiyor .yapmayan çok kişi olunca da üzülüyor şikayet ediyor.benle samimi bir iki komşuyla da öyle.bizler yapınca herkes de yapmalı diyor ama yanlış.onu sadece apartman sakini olarak görüyorlar.ne iyilik ne kötülük yapmak istemiyorlar.onlar da haklı bir iletişimleri yok çünkü.
eski zamanlar eski komşuluklar var sanıyor .arabayla gideceği yol 150 metre yokuş olduğundan kendi gidemiyor markete ama dönebiliyor.0 150 metreyi götürmek istemiyorlar.kendilerinin yol üstünde ayrıca market.ama yapmayanlar da suçlu değil isteyen teyze de.ben de tanımadığım yaşlıyı ya da elinde poşet olan kadınları almam arabama.tanıdıklarıma yardım ediyorum yaşlı kadın çocukTeyze de değişikmiş, ama yaşlıların kafa farklı çalışıyor. Hoşgörmek lazım.
Bana gelip hiç mecbur olmamasına rağmen evimde günlerce kaldı .
Sürekli iş dışında da görüşürduk.
Son güne kadar canciger davranan sonra buz olan insana ikiyüzlü derler.Şu ülkede iletişim kurmayı becerebilen insan sayısı nüfusa oranla %0.5 falan yemin ederim.
Farketmeden bir şey yaptım da karşımdaki insanı incittim mi acaba diye düşünüp arayıp sormak yerine iki insanı da hiç tanımayan, ilişkiye şahit olmayan insanlara niye böyle yaptı diye sormak üstüne diğer kadına hakaret etmek şahane...
Mantıklı bir hareketle sizden uzaklaşmış şu durumda. Kendi için iyi bir şey yapmış.
Son güne kadar canciger davranıp sonra buz gibi soğuk davranirsa bu yaptığı ikiyüzlülük olur. Kirildiysa kırıldığını belli etmeli insan. Kaldı ki ortada büyütülecek bir mesele geçmedi. Varsada gereksiz alınganlık yapan kendisi. Benim de öyle biriyle isim olmaz zaten. Bir kaybım oldugunu dusunseydim emin olun yazardim. Yokluğu önemli değil benim için şu saatten sonra böyle birinin.Şu ülkede iletişim kurmayı becerebilen insan sayısı nüfusa oranla %0.5 falan yemin ederim.
Ben taksici gibiyim valla. Bi yere giderken duraktakilere şuraya gidiyorum yol üzerinde olan varsa gelebilir diyorum. Ama ben 21 yıldır aynı semtte yaşıyorum. İnsanları tanımasam da aşinalık var. Ya da ben tanımasam onlar beni tanıyor falan.eski zamanlar eski komşuluklar var sanıyor .arabayla gideceği yol 150 metre yokuş olduğundan kendi gidemiyor markete ama dönebiliyor.0 150 metreyi götürmek istemiyorlar.kendilerinin yol üstünde ayrıca market.ama yapmayanlar da suçlu değil isteyen teyze de.ben de tanımadığım yaşlıyı ya da elinde poşet olan kadınları almam arabama.tanıdıklarıma yardım ediyorum yaşlı kadın çocuk
Önemli değilse konu açacak kadar dert ettiğiniz nedir?Son güne kadar canciger davranan sonra buz olan insana ikiyüzlü derler.
Son güne kadar canciger davranıp sonra buz gibi soğuk davranirsa bu yaptığı ikiyüzlülük olur. Kirildiysa kırıldığını belli etmeli insan. Kaldı ki ortada büyütülecek bir mesele geçmedi. Varsada gereksiz alınganlık yapan kendisi. Benim de öyle biriyle isim olmaz zaten. Bir kaynım oldugunu dusunseydim emin olun yazardim. Yokluğu önemli değil benim için şu saatten sonra böyle birinin.
Tepki mi koymali miyim ona mesaj atmalı miyim, ya da ortak arkadaşımla konuştuğumda bu konuyu açıp açmamak konusunda kararsız kalmistim. Hiç dost kazığı yememistim çünkü. Yaptığı normal mi değil mi kararsız kaldim. Yol gosterici oldu çok kişiyle istişare yapmış oldum. Sizin dediğinizi de düşündüm.Önemli değilse konu açacak kadar dert ettiğiniz nedir?
hep bu olur.ne iş arkadaşlarımız vardı tey teyyy.hani nerelerdeler?İş yerinizde arkadaşmış. İş bitince arkadaşlık da bitmiş. Gözden uzak olunca gönülden de uzak olmuş.
Kesinliklehep bu olur.ne iş arkadaşlarımız vardı tey teyyy.hani nerelerdeler?
İlk etapta acaba bir müşkülü bir sıkıntısı mı var yada bir sağlık sorunu mu var diye düşünürdüm ben olsam. Bence arayıp sorun konuşun sonra siz pişman olursunuz belki öyle bir durumda ve sizin yanınızda olmanız gerekiyordur. İhale size kalmasın sonra.Arkadaşlar merhaba
Yaklaşık 2 ay önce iş değiştirdim. Eski işyerimde çok yakın görüştüğüm bir arkadasim hiç aramadi sormadı ne yaptın diye. Gruba mesaj attım o cevap yazmadı.
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi niye böyle yaptı anlamıyorum . sizce nasıl davranmam gerek