• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşın düğününe özel bir şey..?

_butterfly

sonsuza kadar...
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
849
2
96
Ankara
Merhabalar..
Yakın zamanda çok yakın bir arkadaşımın düğünü olacak.Kına gecesinde veya düğün için özel olarak ne alınabilir ne yapılabilir?
Daha önceden yapmış olanlar fikir verirse veya aklına bir fikir gelen varsa burda paylaşırsa çok sevinirim.Adetleri pek bilmiyorum,ama özel bir şey olsun istiyorum.:8:

nasıl yani hediye olarak mı ne alabileceğini soruyosun pek anlayamadım canım belki diğer arkadaşlardan da anlamayan olabilir biraz açarsan tam olarak hangi konuda yardım istediğini

Evet canım aslında hediye olarak demek istiyorum,yani mesela kına gecesinde verilen bir şey var mı altın dışında?Özel olsun istiyorum ama açıkçası ilk defa böyle bir şey yaşadığım için ve pek düğün adetlerini bilmediğim için ben fikir üretemiyorum.Altın takmak dışında veya takı dışında bir şey verilir mi?

arkadas cevreniz genisse bi dügün ani defteri yapabilirsin,
kendin yapabilirsin defteri, hazir almazsin, özel bisey olur
sen ve arkadaslarin icine dügün icin dileklerini yazabilir.
dügünde veya kinada gelenlerde yazabilir.
ömür boyu saklayacagi bi hatira olur

taki olarak kinada arkadasin bisey verdigini görmedim ben hic,
ama dügünde veriliyor elbet
ama ben kücük altin yerine hos tatli bi bileklik alirdim mesela.
günlük kullanabilecegi bisey olur

Geçti artık kına+düğün:) Güzel de geçti.Altın takmadım,takı aldım ama istemiyordum aslında takı almak.Aklıma gelmedi başka bir şey de..Aklına bir şey gelen olursa ve paylaşırsa belki faydalananlar olabilirrr...

Back