- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.906
- 598
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla belki inanmazsınız ama çocuğun evlendiği kız da benim en yakın arkadaşım oldu 15 yıldır.. diğer kız arkadaşım da yine en yakın arkadaşlarımdan biri.. benim için aynı ortama çok girdiler düğünlerde derneklerde d.gunlerimdeKeşke bu olgunluğa erişebilsek ülke olarakta ben büyük ihtimalle göremem erissek bile yıl bilmem kaç olmuş olur
Ben ne olursa olsun bilmek isterdimm bır kere eşimde bana arkadaşının eşini aldattigini söylemişti çok üzülmüştüm ama malesef söyleyemedim. Ve arami açmak zorunda kaldım yüzüne bakamadım çok sık görüşüyorduk. Smdi çok nadir yılda bir oda denk gelirse ama biliyormusun erkekler bizim kadar değil eminim ben eşime senin arkadaşının karısı kocasını aldatıyor desem gider hemen yetistirirdiArkadaşlar merhaba
Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın sorduğu bir soruyu sizlerle de paylaşıp fikrinizi almak istedim. Arkadaşımın ailece görüştükleri yakın bir kız arkadaşı var her ikisinin de biri bir ve diğerinin iki yaşlarında olmak üzere bebekleri var. Bu sebeple pandemi dönemi bebekler etkileşim kursun diye birbirlerine gidip geliyorlar. Aynı apartmandalar ve üçü de evden çalışıyor arkadaşım doğum izninde.Bir gün arkadaşımın kocası bebekle beraber kahve sohbete geliyor ve konu eşiyle arasındaki problemlere ve eşinin kendisini cinsel olarak istememesine yetersiz bulmasına kadar gidiyor. Arkadaşım konuşmanın gidişatından rahatsız olup diğer odaya gidiyor ancak giderken duyduğu şeyle şok oluyor. E ben de kendimi ispatlamak için başka bir kadınla beraber oldum. Bir seferlik bişeydi gibi bişiler gevelemiş. Sonrasında eşiyle devam etmiş konuşma ve gitmiş. Sonraki gün arkadaşları yazlığa gitmiş. Bu olay olalı bir ay oluyor. Bana dün akşam içim içimi yiyor ,kızın telefonlarına çıkamıyorum hep bir bahane buluyorum söylemeli miyim çok aradayım dedi. Bu arada arkadaşımın eşi asla karışmamasını tembihlemiş. Ben de arkadaşıma neden arkadaşına söylemediğini ve bunun benim tarzım olmadığını söyledim. O da bunun hassas bir konu olduğunu vebal kabul etmek istemediğini arkadaşına söylerse anında boşanacağını söylüyor. Buna rağmen ben ikna olmadım ve en azından eşini ara bize bunu söyleyip bizi zor durumda bıraktın eşine söylemezsen ben söylemek zorunda kalırım demelisin dedim. O ise bunun doğru olmadığını ortada minicik bir bebek olduğunu söyledi. Bu platformda aynı durumda olan olmayan yaşamış yaşamamış pek çok farklı insan olduğunu bildiğim için size de sormak istedim. Bu arada ben kesinlikle bilmek isterdim. Arkadaşım biliyor ve söylemiyorsa onu da sorgulardım. Şimdiden teşekkürler
Tek bir şey soracağım, o minicik bebek büyüyene kadar o kadın kim bilir kaç kere daha aldatılacak, bunu hakediyor mu??en azından eşini ara bize bunu söyleyip bizi zor durumda bıraktın eşine söylemezsen ben söylemek zorunda kalırım demelisin dedim. O ise bunun doğru olmadığını ortada minicik bir bebek olduğunu söyledi.
Bunun bir tık ilerisi swinger teklifi kesinlikle o çiftle araya mesafe konmalı. Adamın hali tavrı hiç güven vermiyor.Millet ne large ya... adam gelip , kara koca çiftin yanında, eşim benim performansımı beğenmiyor, ben de erkekliğime toz kondurmamak için başkasıyla test ettim vs diye anlatmış, hem adam hem de kadın bunu dinlemiş ve tek bir çift laf dememiş mi...
Bence arkadaşınız "çok ahlaklıyım, vicdanım elvermez yalana ortak olmaya triplerine gireceğine, ne seviyesiz ilişkiler içinde olduklarına kafa yorsun"
Kesinlikle. Eşinin boşanacağını bilen insan orda burda konuşmaz. Ya korkusu yok boşanırsa boşansın diyor ya da eşinin boşanamayacağını biliyor.Benim başıma geldi böyle bir şey. Bir arkadaşımın eşi kendisini aldatıyordu. Başka bir kadınla sarmaş dolaş görmüştüm. Fotoğrafladım. Adamı da çok iyi tanıyorum. Gözümle görmesem inanmazdım gerçekten.
Neyse sonra adamı aradım. Böyle böyle ben bunu gördüm, fotoğrafını da çektim, lütfen eşine söyle bunu yoksa ben söyleyeceğim dedim. Söylersen söyle işime gelir gibi şeyler söyledi. Şok oldum.
Arkadaşımı evime çağırdım. 2 tane çocuğu vardı o zaman. İyi bir işi var çocuklar gayet tek başına bakabilir hatta bakıcı+yardımcı tutacak kadar iyi bir maaşı vardı. Neyse arkadaşım durum böyle böyle dedim fotoğrafı da gösterdim. Hemen boşanacağım falan dedi. Adam da boşanırsan boşan be dedi
Hatta adam evden çıkmıyormuş da gel bende kal bir müdder istersen demiştim. Velhasıl 2 hafta sonra adamla barıştı ve bana küstü hoş o küsmese bile artık ben görüşmezdim bu derece midesiz bir aile ile.
Ben yine de söylenmesi taraftarıyım. Ama sonucu genelde bu oluyor.
Bu yorumu aradım. İnsan arkadaşının karısının yanında benim çüküm çok hararetli fakat karım istemiyor ben de başkasıyla oldum diyememeli. İnsan arkadaşına da bunu diyememeli.Bunun bir tık ilerisi swinger teklifi kesinlikle o çiftle araya mesafe konmalı. Adamın hali tavrı hiç güven vermiyor.