Yakın arkadaşımın çevresinden birini beğeniyorum ama arkadaşıma söyleyemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Belki de zaten en basinda sizi tanıştırmak istemiştir ancak karşı taraf pek istekli olmadığı için sizi kırmak istememiştir.
Bir de siz beğenin diye abartmıştır. Müge Anlı diyor ki büyü, sihir falan yok kelimeler büyülü, sihirli. Siz kelimelerden, anlatımdan etkilenmişsiniz muhtemelen belki de gerçekten tanısanız konuşması, tavrı, bir şeyi itici gelecekti hayırlısı olsun deyin geçin yaşınız çok genç 10 11 aylık bir ilişkinin uzun olduğunu düşünecek kadar gençsiniz. Gençliğinizin tadını çıkarın.

Evet ben de öyle düşündüm arkadaşım öyle bir anlattıki baya etkiledi ama karşı taraf geliyorum diye aradığında arkadaşım kalkıyoruz diye reddetti o yüzden bilemedim tanıştırmak istedi mi yoksa tesadüf mü gelişti anlamadım

Kaçırdığınız bir fırsat falan yok siz hep arkadaşım anlamadı vs diyorsunuz da belki anladı ama sizi bozmuyor boşver diyemeyeceği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…