Yalnız hep bence, bana göre, bence tam tersi yazıyorsunuz. Evet nezaketsizlik yapılmış ama ben nasılsam karşımdaki de tıpatıp aynı olmalı yapmalı tavrınız da sıkıyordur.Bence tam tersi, size önem verildiğinde gerilmeniz etrafınızdaki insanlar için daha yorucu oluyodur.
Ben artık böylelerine arkadaş değil tanıdık diyorumBenim böyle bi arkadaşım vardı numarasını değiştirdi 1 sene sonra bana yeni numarasıyla yazdı :) sen düşün ..
Öyle değil özel sorular gibi de değil, anlatamadım sanırım, normal kız arkadaşlar gibi değildik, çok yakındık yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken, ben onu kardeşim gibi görüyorken, evlilik sürecinde inanılmaz yoruluyorken, onun her derdini defalarca kez tekrar tekrar dinlemişken, onun benim kuaförüme eşlik etemesi, evden çıkarken gözüm onu aradı yoktu. Sürecimi en baştan beri merak etmedi. Ev tuttuk temizledim kendi başıma kendi başıma yerleştirdim. Yani bana çok eksik hissettirdi.e niye merak etsin ki? benim öz ablam evlendi ben de hic soru sormadim, anlattigi kadarini dinledim. benim de cok arkadasim evlendi bunca zaman. onlar anlatmadiysa asla soru sormam - ayip gelir bana. ne sorayim kaynanan kac gram takacakmis diye mi sorayim, ev kiraladiniz mi kaca kiraladiniz diye mi sorayim?
paylasildigi kadarini dinle yeter :)
bunda kötü ne var ki?
peki siz teklif ettiniz mi "ezgi, ben sabah 9da gidecegim kuafore. istersen oncesinde bize gel beraber buradan arabayla geçelim" diye sordunuz mu? eger siz teklif etmediyseniz kuafore gelmek istemeyebilir çünkü adettir, düğüne gelenin saçı damada kitlenir. Belki bu yüzden teklif beklemiştir - kendi atlarsa ayip olur diye düşünmüştür. ben de 3 kere nikah sahidi oldum üçünde de kuafore gitmedim çünkü yazık yani niye benim sacimi arkadasimin kocasi odesin? birkac kere kuafore gittim ama onların da biri ablamdi digerleri israr kiyamet götürdüler - sehir disindan geldim diye.Öyle değil özel sorular gibi de değil, anlatamadım sanırım, normal kız arkadaşlar gibi değildik, çok yakındık yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken, ben onu kardeşim gibi görüyorken, evlilik sürecinde inanılmaz yoruluyorken, onun her derdini defalarca kez tekrar tekrar dinlemişken, onun benim kuaförüme eşlik etemesi, evden çıkarken gözüm onu aradı yoktu. Sürecimi en baştan beri merak etmedi. Ev tuttuk temizledim kendi başıma kendi başıma yerleştirdim. Yani bana çok eksik hissettirdi.
Teklif ettim tabi, ev tttuk eşyalar geldi gel gör dedim , yok mok mırın kırın etti. Yoruluyor belki dedim ama gezmeye gidiyordu haftasonu. Kuaföre de gelin çıkışına da çağırdım gelmek istemedi ve neden ben aramazsam hiç aramadığını sorduğumda, SENİ ARTIK MERAK ETMIYORUM dedi. Evlilik sürecine ilk girdiğimizde, hayatıma birini aldığımda, artık sevgin bölündü, şimdi sadece beni değil onu da seveceksin dedi. Onun sevgisi başka sen benim hep kızkardeşimsin dedim. Bilmiyorum uzaklaşmak kendi kararıydı, bir yıl daha benim zorumla telefonda konuştuk olmadı.peki siz teklif ettiniz mi "ezgi, ben sabah 9da gidecegim kuafore. istersen oncesinde bize gel beraber buradan arabayla geçelim" diye sordunuz mu? eger siz teklif etmediyseniz kuafore gelmek istemeyebilir çünkü adettir, düğüne gelenin saçı damada kitlenir. Belki bu yüzden teklif beklemiştir - kendi atlarsa ayip olur diye düşünmüştür. ben de 3 kere nikah sahidi oldum üçünde de kuafore gitmedim çünkü yazık yani niye benim sacimi arkadasimin kocasi odesin? birkac kere kuafore gittim ama onların da biri ablamdi digerleri israr kiyamet götürdüler - sehir disindan geldim diye.
bazen dil ile istemek lazim.
mesela siz bos ev temizligine yardım icin çağırdınız mi?
bazen insanlar dile dökmeyip karsi tarafin anlamasini bekliyor. Sonra karsi taraf düşünmeyince ona sanki davet etmis de yapmamis gibi gönül koyuyor.
sizde de öyle olduysa yazik olmus arkadasliginiza.
ama agzinizla davet ettiginiz halde sizin yaptiginiz seyleri yapmaya mirin kirin ettiyse iyi yapmissiniz bitirmekle
heee tamam. kiz agziyla bunu soylediyse zaten o dostluk coktaaan bitmis. zaten dedikleri de cok sacma sapan şeylermis.Teklif ettim tabi, ev tttuk eşyalar geldi gel gör dedim , yok mok mırın kırın etti. Yoruluyor belki dedim ama gezmeye gidiyordu haftasonu. Kuaföre de gelin çıkışına da çağırdım gelmek istemedi ve neden ben aramazsam hiç aramadığını sorduğumda, SENİ ARTIK MERAK ETMIYORUM dedi. Evlilik sürecine ilk girdiğimizde, hayatıma birini aldığımda, artık sevgin bölündü, şimdi sadece beni değil onu da seveceksin dedi. Onun sevgisi başka sen benim hep kızkardeşimsin dedim. Bilmiyorum uzaklaşmak kendi kararıydı, bir yıl daha benim zorumla telefonda konuştuk olmadı.
Vallahi çok üzgünüm ya, aynı tabaktan yemek yediğiniz ortak dertlerimize küçüklükten beri ağladığımız bir kardeşlikti benim gözümde. Ama salaklığımdan hala uzattım hala kopmak istemedim işte. Babam vefat etti bir yıl sonra duymuş bir yerden, mesaj attı teşekkür ettim konu yine kapandı. Nasılsın dese valla affedicektim...Neyse nasip napalımheee tamam. kiz agziyla bunu soylediyse zaten o dostluk coktaaan bitmis. zaten dedikleri de cok sacma sapan şeylermis.
allahin manyagi. sapik midir nedir eş sevgisi ayri, dost sevgisi ayri
Neden?35 yaşındayım şunu anladım insanları insan yerine koydukça sevdikçe kendilerini bir halt sanıyorlar sana diledikleri gibi davranacaklarını zannediyorlar o yüzden mottom şu: Ben önemliyim ben değerliyim önce kendim. Daha birkaç ay önce 30 senelik arkadaşlığımı bitirdim çünkü yeter artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?