- 1 Nisan 2021
- 1.544
- 1.514
- 83
- Konu Sahibi SeaBoundless
-
Cok guzel bir baglantisi var, insani sadece insan diye sevmek zorunda degilim, kimse de degil, sevilmek isteyen sempatik davranir, sadece insan oldugu icin sevilmeyi hakettigini dusunen karsisindakine zorbalik yapmaz, yaparsa karsiligini alır.
Ayrica ne mutlu size zorbaliga ugramamissiniz da bu kadar sevimli kalmissiniz, ben ugradim ve birine sadece insan oldugu icin iyi davranmam gerektigine dair dusuncelerimi cope attim. Umarim ölene dek zorbaliga ugramazsiniz da icinizdeki kotu disari cikmaz, hatta umarim cocugunuz da ugramaz da yarinlarimiz icin umudum artar.
teşekkür ederim. siz benden de mankensinizdir eminimMaşallah manken gibisinizkilonuz kaç acaba
Kendinde övündüğün tek şey uzunluk ölçülerimi der eklerim erkeklerde çükünü ölçüp duruyor onun gibi birşey mi yapmaya çalışıyorsun derim.Yani kısa olsamda söylenmez bu her konuda alttan laf sokuyor bitircem yani artık
Kiskanclik kokusu aliyorum buram buram sizi kiskaniyormus ve artık icinde tutamayip disari vuruyorSenelerdir yakın arkadaşız 15 senedir falan. Buluştuk durduk yere hiç konu bile açılmadan, boyun çok kısa dedi.Ben 164 boyundayım kendisi 176 falan.Yok ben memnunum boyumdan dedim hayır ama çok kısasın çok kötü duruyor dedi ve yüzünde bir tiksinme ifadesi vardı.Zaten arada iğneleyip laf sokuyordu . Sizcede yanlış degil mi bu
Senelerdir yakın arkadaşız 15 senedir falan. Buluştuk durduk yere hiç konu bile açılmadan, boyun çok kısa dedi.Ben 164 boyundayım kendisi 176 falan.Yok ben memnunum boyumdan dedim hayır ama çok kısasın çok kötü duruyor dedi ve yüzünde bir tiksinme ifadesi vardı.Zaten arada iğneleyip laf sokuyordu . Sizcede yanlış degil mi bu
Bu uzun boy ve beyaz ten konularının klasiğidir; hemen uzunlar gömülür, deve örneği verilir, beyaz tenin de eksileri anlatılır, yerden yere vurulurBir kadının rahatsız olduğu konuda diğer bir kadını yine boyundan ötürü yermek
Bu nasıl öğüt yav? Çocuk boyunu kendi mi seçecek de 165'in altına inmesin 70'in üstüne çıkmasın? Boyu o aralıkta olmazsa kötü hissedecek. Bu tarz şeyler hakkında sözel yorumlar yapmayıp gelişimini destekleyecek sporlara yazdırabilirsiniz.160 cm yim. Bayılıyorum kendime:)
Yani az daha uzun olabilirdim ama bu halimi de çok seviyorum.
Kızıma da hep derim ki 165 in altına inme,170in üstüne çıkma. Yeni nesil uzun ya o yüzden 165.
40li yaslarimdayim. 30larda duruyorum. Fit bir vücudum var gençlere taş çıkartırim.
Yani bodur tavuk piliç görünür olayı doğru.
Kendisine baksın o.
Yani boyu uzun güzel ama kilo vb varsa yarmagül oluyorlar biraz.
Yaş ilerleyince de hepten iri duruyor.
Çünkü yaşla beraber omuzlar genosleyebiliyor, bel kalinlasip popo kuculebiliyor.
Arkadaşınız kıskanıyor olabilir.
Derler ya birine hiçbir kötülüğünü olmadığı halde sizi kucumsuyorsa sizde olan birşeyin onda olmasındandır. İşte buna benzer bir söz.
Çok takma.
Ne güzel arkadaşına ilham olmuşsun.
Bende 155 demekki arkadasin beni görse cüce derSenelerdir yakın arkadaşız 15 senedir falan. Buluştuk durduk yere hiç konu bile açılmadan, boyun çok kısa dedi.Ben 164 boyundayım kendisi 176 falan.Yok ben memnunum boyumdan dedim hayır ama çok kısasın çok kötü duruyor dedi ve yüzünde bir tiksinme ifadesi vardı.Zaten arada iğneleyip laf sokuyordu . Sizcede yanlış degil mi bu
Kiz ben safimaz miyim. Benim de boyum 1.77 Cok ayip amaaa164 gayet ideal. Kendisi Safinaz gibi olduğu için kıskanmıştır boşver.
Uzun adamlar ona değil sana bakıyor ondan karın ağrısı.Senelerdir yakın arkadaşız 15 senedir falan. Buluştuk durduk yere hiç konu bile açılmadan, boyun çok kısa dedi.Ben 164 boyundayım kendisi 176 falan.Yok ben memnunum boyumdan dedim hayır ama çok kısasın çok kötü duruyor dedi ve yüzünde bir tiksinme ifadesi vardı.Zaten arada iğneleyip laf sokuyordu . Sizcede yanlış degil mi bu
o senin yakın arkadaşın diye sen de onun yakın arkadaşı olmak zorunda değilsin. mesafe koy.Senelerdir yakın arkadaşız 15 senedir falan. Buluştuk durduk yere hiç konu bile açılmadan, boyun çok kısa dedi.Ben 164 boyundayım kendisi 176 falan.Yok ben memnunum boyumdan dedim hayır ama çok kısasın çok kötü duruyor dedi ve yüzünde bir tiksinme ifadesi vardı.Zaten arada iğneleyip laf sokuyordu . Sizcede yanlış degil mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?