Benzerini yaşadım, eşimden ayrıldıktan sonra birbirimize karşı hislerimiz olan flörtleştiğim kişiyle, ve o yaşadıkları bu ilişki tarzını bana benim saf sevgime tercih etti, öyle kızlara nasıl hitap edilir bilirsin öyleleri daha tatlı geliyor çünkü.
Instagramdada ekliler.
Işin tuhaf yanı kızında benden haberi vardı ve ikiside aralarındaki bu ilişki tarzını özellikle benden ve herkesden gizlemeye çalıştı, ve ben bunu ortaya çıkarıp herkese rezil ettim onları, gerçi bu tür kişiler utanmaz çünkü ardamarları çatlamış, yani halada devam ediyorlar bu tür ilişkilerine.
Flörtleştiğim kişinin maddi imkanları çok iyi olduğu için onu bu şekilde elinde tutmaya çalıştı aklı sıra ve başardıda, niyeti zamanla bu şekilde kendini sevdirip beni unutturmak ve en önemliside ondan para koparmak zamanla.
Birde o kızın kendisine bağlamak için bi takım negatif enerjilerde gönderdiğini duydum, tabii karşısında maddi olarak çok güçlü bir adam var, kendisi için büyük bir şans olarak görüyor ve onu kendine bağlamak için bütün imkanlarını seferber ediyor bundan dolayı aklı sıra.
Birde bu adam utanmadan biryandanda hala benimle ilgilendiğini, beni kıskandığını beni bırakmayacağını bana belli ediyor.
Benimde çok umrumdaydı ya artık.
Yani ne ondan vazgeçiyor ne benden.
Ilerde o kızın esas olarak neyin peşinde olduğunu anlayacak ve pişman olacak orası kesin.
Ben istemiyorum onu tabiiki artık, kesinlikle beni hakeden birisi değil ve peşimi bırakması gerektiğini sert bir dille ifade ettim.
Insallah anlamıştır