Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim her gün beyaz gömlek değiştirdiği halde yıkadıktan sonra yakadaki kirler çıkmıyor bir türlü.Domestos sürüp öyle atıyorum sanki daha da sarardı.Kirçözü önerirmisiniz,siz nasıl çözüyorsunuz bu probleminizi?
Eşim her gün beyaz gömlek değiştirdiği halde yıkadıktan sonra yakadaki kirler çıkmıyor bir türlü.Domestos sürüp öyle atıyorum sanki daha da sarardı.Kirçözü önerirmisiniz,siz nasıl çözüyorsunuz bu probleminizi?
% 100 bitkisel ve organik bir ürün. kendi sitelerinden ürünleri inceleyip karara varabilirsin.
ersag . com . tr adresinden girebilirsiniz tamamen doğal ürünler.
( adresi yazarken aralara boşluk bırakmayınız :)
kızlar bende bi soru sorayım size t-shirtlerin koltukaltı kısmında beyaz ve renkli olanlarında sararmalar oluyor , ne kadar yıkasamda geçmiyor.çamasır suyu haricinde bir çözüm yolu bilen varmı???
bu aspirix nasıl kullanılıyor nerelere kullanılıyor arkadaşlar ?benimde eşimin gömlek yakalaarına çözüm arıyorum da ya bulaşık deterjanı yada aspirix ne kullansam acaba?
bu aspirix nasıl kullanılıyor nerelere kullanılıyor arkadaşlar ?benimde eşimin gömlek yakalaarına çözüm arıyorum da ya bulaşık deterjanı yada aspirix ne kullansam acaba?