M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Hamileyken hastalandım. Nefes alamıyordum. Tam doğum üstü, antibiyotiğe başladım ve antibiyotiği tamamlayamadan doğuma girdim. Her nefes alışımda, ciğerim acıyordu. Öksürürken ciğerim yerinden çıkacak sanıyordum.Allah'tan atlatmışsınız keşke onlarda kurtulsa.. Ay o ciğer yanması ne kötü bişe öyle bende faranjit var yaşıyorum onu soğuk aldığım zamanlarda ciğerim sökülürcesine yanıyor ağrıyor. Bedenimiz her organımız değerli bizim için kıymetini bilmek gerek
Allah seniii naapmasinEvimi terk etmek istemiyorum pembis bunlara kalicakbakicam bı çaresine ama
Allah seniii naapmasin
canim hatta burdan bile okumustum bu formlardan deterjan bile eve almayacksnz gerekirse bence gigus jastahanesine gidinKızlar hepinize iyi akşamlar benim derdime gelicek olursak geçmek bilmiyen bı bronşit oldum dr hava makinası almamı söyledi ilaç yazdı lakin bunlarla da geçmezse göğüs hastanesine sevk edicem dedi şimdi benim sorunuma gelirsek bu bronşite ne iyi gelirgöğüs hastanesine varmadan nasıl kolay atladirim çok felaket bı nefes darligim var 8 tane iğne ve iki paket antibiyotik bitirdim günlük olarak 7 kere hava makinesine bağlıyorum kendimi banada bır el atın yahu bazılarınıza dert olarak gelmeye bilir cidden çok daraliyorum
Saol imzasını yediğim
İzmirdeyimİstanbul'da yaşıyorsan direkt Süreyya paşa hastanesine git.
İzmirdeyim
Saol :)Çok geçmiş olsun
Saol imzasını yediğim
Ay baya kötü olmuş çok çok geçmiş olsunnHamileyken hastalandım. Nefes alamıyordum. Tam doğum üstü, antibiyotiğe başladım ve antibiyotiği tamamlayamadan doğuma girdim. Her nefes alışımda, ciğerim acıyordu. Öksürürken ciğerim yerinden çıkacak sanıyordum.
Ben de küçükken bronsittim. Annem sogani kozleyip suyunu sikip icirmis oyle atlattin demisti.Kızlar hepinize iyi akşamlar benim derdime gelicek olursak geçmek bilmiyen bı bronşit oldum dr hava makinası almamı söyledi ilaç yazdı lakin bunlarla da geçmezse göğüs hastanesine sevk edicem dedi şimdi benim sorunuma gelirsek bu bronşite ne iyi gelirgöğüs hastanesine varmadan nasıl kolay atladirim çok felaket bı nefes darligim var 8 tane iğne ve iki paket antibiyotik bitirdim günlük olarak 7 kere hava makinesine bağlıyorum kendimi banada bır el atın yahu bazılarınıza dert olarak gelmeye bilir cidden çok daraliyorum
Teşekkür ederim geldi geçti :) Allah başka da dert vermesin :)Ay baya kötü olmuş çok çok geçmiş olsunn
Rica ederim aminnn :)Teşekkür ederim geldi geçti :) Allah başka da dert vermesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?