Yahu banada bı el atın ya :(

Hangi marka kullaniyorsunuz? Bende supurge makinami degistirmek istiyorum. Torbasi yenide olsa, biraz kullandiktan sonra koku vermeye basliyor :/
İhlas aura. Ama çok zor sulu makine. Ben haftalık tam temizlikte açıyorum zaten çok toz kalmıyo genel olarak dövücüsüyle falan kullanıldığında. Günlük ayaklı süpürge kullanıyorum.

Valla şuanda suya koydum kaynıyor bu arada kaynayan suyun üstünde de buharını çekiyorum öyle bir anlattiniz ki :) inşallah banada iyi gelir
İnşaallah. Düzenli kullanın ama. Ben çocukken annem internetten bir haberdi ama faydalarını ben de birkaç ay önce okudum. Hatta bir ünlü sima kanseri ayva ile yenmişti.

Ay Allah korusun len korkutma beni pembisim bronitle baş edemiyorum gece oturup ağlıyorum valla zatürre ile naparim
Sen tabikii daha iyi bilirsin ama yerinde olsam mutlaka gogus hastanesine giderdim.
Anlattigin kadariyla haftalardir gecmeyen hiriltin ve cigerden gelen oksurugun var.
Boyle agir hastalikta yatis bile yapabilirler mavis

Acımazmı kuzum nefes alamamak ne demek ya o yüzden bir önce bitsinde hava iğne falan git iyice bir baksınlar neymiş diye bak ayva demis arkadas evde varmış çekirdeklerini ayıkla beklet karanlık bir odada 2 gün iç suyunu bakalım işe yarar belki çok can sıkıcı ya
Şuanda çayını yapıyorum kuzum

Sen tabikii daha iyi bilirsin ama yerinde olsam mutlaka gogus hastanesine giderdim.
Anlattigin kadariyla haftalardir gecmeyen hiriltin ve cigerden gelen oksurugun var.
Boyle agir hastalikta yatis bile yapabilirler mavis
Evimi terk etmek istemiyorum pembis bunlara kalicak (: bakicam bı çaresine ama

Ay evet benim kullandığım ilac ayrıca budecort kullaniyorum
Bu arada bizde ciğer hastalıkları genetik. Ablam küçükken falan yatmış göğüs hastanesinde. Zatürre geçirmiş bir arada ama benden 16 yaş büyük ne zaman olmuş bilmiyorum. Her gün bir diş sarımsak yiyor ve süt kaynatıp, içine bıldırcın yumurtası kırıyor. Ciğer hastalıkları bizden sorulur.

Bu arada bizde ciğer hastalıkları genetik. Ablam küçükken falan yatmış göğüs hastanesinde. Zatürre geçirmiş bir arada ama benden 16 yaş büyük ne zaman olmuş bilmiyorum. Her gün bir diş sarımsak yiyor ve süt kaynatıp, içine bıldırcın yumurtası kırıyor. Ciğer hastalıkları bizden sorulur.
Aslında evet dün sarımsaklı süt yaptı kv içine balda koydu ama bı etkisi oldu mu olmadi mi pek anlayamadım ya lütfen bütün bildiklerini paylaş (:

Evet valla ilk kez sizden duydum. Ne kötü ama ya acil şifalar diliyorum hepsine
Bronşektazi de yanlış hatırlamıyorsam ciğerler devamlı afedersiniz balgam üretiyordu. Büyük yiğenim 16 yaşında çocukta doğuştan var. Anne karnında sıvı yutmuş ve buna bağlı ciğerleri genişlemişti yanlış hatırlamıyorsam ve bronşektazi olmuştu. Sürekli hırıltılı. Hani biz hasta olur öksürürüz ya o devamlı öyle. Küçüğü de tam bilmiyorum ona benzer bir şey ama bazen hava alması gerekiyor.

Bronşektazi de yanlış hatırlamıyorsam ciğerler devamlı afedersiniz balgam üretiyordu. Büyük yiğenim 16 yaşında çocukta doğuştan var. Anne karnında sıvı yutmuş ve buna bağlı ciğerleri genişlemişti yanlış hatırlamıyorsam ve bronşektazi olmuştu. Sürekli hırıltılı. Hani biz hasta olur öksürürüz ya o devamlı öyle. Küçüğü de tam bilmiyorum ona benzer bir şey ama bazen hava alması gerekiyor.
Çok çok geçmiş olsun canım ya :(

Eskiden böyle hastalandigimi bilmezdim doğalgazı ne kadar yaparsan yak soba gibi olmuyor eskiden sobanın üzerine su koyardi babanem oda nemli nemli olurdu şimdi buharida makinadan cekiyoruz

Allahallaa :KK51:dediğiniz gibi ciğer hastalıkları sizde malesef genetik gibi bir şey galiba

Aslında evet dün sarımsaklı süt yaptı kv içine balda koydu ama bı etkisi oldu mu olmadi mi pek anlayamadım ya lütfen bütün bildiklerini paylaş :-)
Şifa olur inşaallah canım ama bunları düzenli yapman lazım. Alışkanlık haline getir yani. Bu arada kestane balı tam bir şifa deposu. Bize Trabzondan geliyor. Acı baldır ama şifa kaynağı resmen.

İhmal etme. Ablam küçüğü çok ihmal ediyor. Düzenli yapsa şimdiye kadar çoktan atlatmıştı.

Allahallaa :KK51:dediğiniz gibi ciğer hastalıkları sizde malesef genetik gibi bir şey galiba
Maalesef. Ben küçükken atlattım. En büyük ablamda hâlâ ara sıra yoklar. Biraz hasta olmasın hemen ciğerleri ağrır öksürürken falan.

Maalesef. Ben küçükken atlattım. En büyük ablamda hâlâ ara sıra yoklar. Biraz hasta olmasın hemen ciğerleri ağrır öksürürken falan.
Allah'tan atlatmışsınız keşke onlarda kurtulsa.. Ay o ciğer yanması ne kötü bişe öyle bende faranjit var yaşıyorum onu soğuk aldığım zamanlarda ciğerim sökülürcesine yanıyor ağrıyor. Bedenimiz her organımız değerli bizim için kıymetini bilmek gerek :dua:

Back
X