Yahu banada bı el atın ya :(

Kuzucuguma geçmiş olsun.Bu önerileri dene canim ama dru sakin ihmal etme Allah korusun zatürreye cevirmesin.Seviyorum senii ❤

Kuzucuguma geçmiş olsun.Bu önerileri dene canim ama dru sakin ihmal etme Allah korusun zatürreye cevirmesin.Seviyorum senii ❤
Canım cool kadınım sen bana desteğe mi geldin yerim seni tek tek denicem kuzu valla canım acıyor artık nefes alırken hirliyorum resmen ya :( sende seviliyosun tatlım benin

Bi ara aynen öyleydim süpürgeyi değiştirdim.
Toz torbalı olanlar önden alıp havayla arkaya veriyor.

Sulu makineleri hep iğrenç bulurum ki kullandığım ve faydasını gördüğüm halde hala öyle, kesinlikle işe yarıyor.

Hangi marka kullaniyorsunuz? Bende supurge makinami degistirmek istiyorum. Torbasi yenide olsa, biraz kullandiktan sonra koku vermeye basliyor :/

Canım cool kadınım sen bana desteğe mi geldin yerim seni tek tek denicem kuzu valla canım acıyor artık nefes alırken hirliyorum resmen ya :KK43: sende seviliyosun tatlım benin
Hep destek tam destek bebegim❤ kiyamam bilirim o hirilti ne pis bisey :-( malum tütün ürününü sakin icme hee...dene canim inşallah atlat bi an önce ❤

Birde kizima cold mix damla kullanmaya basladik nefes acici cok iyi. Yine elma -ihlamur kaynatip icine kekik ve pekmez de iyi gelir
Aslında bu gün ananem sogani rendeleyip suyunu sıkıp içine limon da ekleyip içmem için getirdi biraz açılır gibi oldu nefesim ama ben olayı göğüs hastanesine taşımak istemeyisimin sebebi bi kaç ay sonra bebek tedavisi düşünüyoruz fakat göğüs Hastanesi'nde ilaçlarla felan tedaviyi uzatırlar diye doğal şeylere dönüyorum

Aslında bu gün ananem sogani rendeleyip suyunu sıkıp içine limon da ekleyip içmem için getirdi biraz açılır gibi oldu nefesim ama ben olayı göğüs hastanesine taşımak istemeyisimin sebebi bi kaç ay sonra bebek tedavisi düşünüyoruz fakat göğüs Hastanesi'nde ilaçlarla felan tedaviyi uzatırlar diye doğal şeylere dönüyorum

İlerlerse daha kotu bence. Annem 35 yasinda astim oldu. Tikaniklik icin sogani dorde bölüp karanfil batirin. Basucunuza koyun o da aciyor nefesi

Kızlar hepinize iyi akşamlar benim derdime gelicek olursak geçmek bilmiyen bı bronşit oldum dr hava makinası almamı söyledi ilaç yazdı lakin bunlarla da geçmezse göğüs hastanesine sevk edicem dedi şimdi benim sorunuma gelirsek bu bronşite ne iyi gelir :KK43: göğüs hastanesine varmadan nasıl kolay atladirim çok felaket bı nefes darligim var 8 tane iğne ve iki paket antibiyotik bitirdim günlük olarak 7 kere hava makinesine bağlıyorum kendimi banada bır el atın yahu :cry: bazılarınıza dert olarak gelmeye bilir cidden çok daraliyorum :bicak:
Anammmm mavişim konu açmış yeni gördümmm veee üzüldüm canım sıkıldı gece gece :/ bence böyle yollar aramadan direk göğüs hastalıklarına git için rahat etsin neymiş öğren en azından meleğim doğal yollar arıyorsanda kesinlikle ılık suyla zencefili sonra harnup pekmezini(fena söktürüyor balgamı felan bağışıklığıda koruyor ben hep içerim) sonraa soğan kürünü dene derim bebeğim benim Allah acil şifalar versin. Fazla antibiyotikte iyi değil işte dikkat et kendine kuzummm❤❤

Anammmm mavişim konu açmış yeni gördümmm veee üzüldüm canım sıkıldı gece gece :/ bence böyle yollar aramadan direk göğüs hastalıklarına git için rahat etsin neymiş öğren en azından meleğim doğal yollar arıyorsanda kesinlikle ılık suyla zencefili sonra harnup pekmezini(fena söktürüyor balgamı felan bağışıklığıda koruyor ben hep içerim) sonraa soğan kürünü dene derim bebeğim benim Allah acil şifalar versin. Fazla antibiyotikte iyi değil işte dikkat et kendine kuzummm❤❤
Antibiyotikten canım yandı artık azize onun için açtım ya :( pekmezi aldım fakat içtikten sonra saçma bi öksürük ardından mide bulantısı ile cikiyo ya :( ❤️

Antibiyotikten canım yandı artık azize onun için açtım ya :KK43: pekmezi aldım fakat içtikten sonra saçma bi öksürük ardından mide bulantısı ile cikiyo ya :KK43: ❤️
Ee iyi ya işte kuzum çıksında en azından rahatlatır sen düzenli devam et bence bendede öyle oluyor mide bulantısı tadındandır muhtemelen yapıştı bu hastalıkta sana heeaaa :KK14:

Kuzucum aslinda gogus hastanesi daha iyi ilgilenip daha etkili ilaclar verebilir .
Oraya da bi gorunsen fena olmaz aslinda
Allah sifa versin.

Back
X