Yahu banada bı el atın ya :(

Allah'tan atlatmışsınız keşke onlarda kurtulsa.. Ay o ciğer yanması ne kötü bişe öyle bende faranjit var yaşıyorum onu soğuk aldığım zamanlarda ciğerim sökülürcesine yanıyor ağrıyor. Bedenimiz her organımız değerli bizim için kıymetini bilmek gerek :dua:
Hamileyken hastalandım. Nefes alamıyordum. Tam doğum üstü, antibiyotiğe başladım ve antibiyotiği tamamlayamadan doğuma girdim. Her nefes alışımda, ciğerim acıyordu. Öksürürken ciğerim yerinden çıkacak sanıyordum.

Kızlar hepinize iyi akşamlar benim derdime gelicek olursak geçmek bilmiyen bı bronşit oldum dr hava makinası almamı söyledi ilaç yazdı lakin bunlarla da geçmezse göğüs hastanesine sevk edicem dedi şimdi benim sorunuma gelirsek bu bronşite ne iyi gelir :KK43: göğüs hastanesine varmadan nasıl kolay atladirim çok felaket bı nefes darligim var 8 tane iğne ve iki paket antibiyotik bitirdim günlük olarak 7 kere hava makinesine bağlıyorum kendimi banada bır el atın yahu :cry: bazılarınıza dert olarak gelmeye bilir cidden çok daraliyorum :bicak:
canim hatta burdan bile okumustum bu formlardan deterjan bile eve almayacksnz gerekirse bence gigus jastahanesine gidin

Hafif bir dert olur mu hiç geçmiş olsun öncelikle. Bu sene öksürük bronşit üst solunum yolu hastalıkları çok yaygın cidden. Doğal yollara da başvurmak bence tedaviyi güçlendiriyor. Bir fincan okaliptüs bir fincan adaçayı bir fincan da defne yaprağı bir litre suda kaynatılıp buharı solundugunda bronşlara çok iyi geldiğini duymustum bi kaba koyup bir örtüyü başınıza serin soluyun. Bir yan etkisi yok dediler tv de şu feridun kunak var ya o dedi. Güvenirseniz bi deneyin isterseniz.

Saraçoğlıçunun keçiboynuzu kürü var. Onu deneyin. Ama keçiboynuzu özü yada pekmezi drğil keçiboynuzunun kendisiyle yapılıyor

Kızlar hepinize iyi akşamlar benim derdime gelicek olursak geçmek bilmiyen bı bronşit oldum dr hava makinası almamı söyledi ilaç yazdı lakin bunlarla da geçmezse göğüs hastanesine sevk edicem dedi şimdi benim sorunuma gelirsek bu bronşite ne iyi gelir :KK43: göğüs hastanesine varmadan nasıl kolay atladirim çok felaket bı nefes darligim var 8 tane iğne ve iki paket antibiyotik bitirdim günlük olarak 7 kere hava makinesine bağlıyorum kendimi banada bır el atın yahu :cry: bazılarınıza dert olarak gelmeye bilir cidden çok daraliyorum :bicak:
Ben de küçükken bronsittim. Annem sogani kozleyip suyunu sikip icirmis oyle atlattin demisti.

Öncellikle cevap veren herkese çok teşekkür ederim malesef göğüs hastanesine yatış yaptım fakat yarın taburcuyum :dua: çokta iyiyim doğal yöntemleri tek tek not aldım bida ilerlemeden onları denicem :KK200:

Back
X