Yahu banada bı el atın ya :(

EternaaLLove

Moruk Ben Kemalist'im !!!
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
7.462
28.267
498
İzmir
Kızlar hepinize iyi akşamlar benim derdime gelicek olursak geçmek bilmiyen bı bronşit oldum dr hava makinası almamı söyledi ilaç yazdı lakin bunlarla da geçmezse göğüs hastanesine sevk edicem dedi şimdi benim sorunuma gelirsek bu bronşite ne iyi gelir :( göğüs hastanesine varmadan nasıl kolay atladirim çok felaket bı nefes darligim var 8 tane iğne ve iki paket antibiyotik bitirdim günlük olarak 7 kere hava makinesine bağlıyorum kendimi banada bır el atın yahu :cry: bazılarınıza dert olarak gelmeye bilir cidden çok daraliyorum :bicak:

Bi ara aynen öyleydim süpürgeyi değiştirdim.
Toz torbalı olanlar önden alıp havayla arkaya veriyor.

Sulu makineleri hep iğrenç bulurum ki kullandığım ve faydasını gördüğüm halde hala öyle, kesinlikle işe yarıyor.
Evi tozluda asla birakmiyorum ama yapıştı resmen cidden hava makinesi olmadığında oksurmekten kizariyorum :(

Gogus hastanesine gidin iki antibiyotige gunde 7 defa nebulle gecmediyse bence gidin oglum bronsit cok olurdu ben grip baslangicinda direk acile gidip bronsit hikayesini soyledigimde 20 dk lik 3 kur yapiliyodu hic bronsit olmado sonradan sizde iyilestiginizde grip dahi olsaniz gogus hastanesine gidin tekrarlamasin

Cok gecmis olsun. Zencefilli balli süt icebilirsiniz. Kusburnu ihlamur bunlarda rahatlatir. Keciboynuzu pekmezinin de iyi geldigini biliyorum. Havuc suyu icebilirsiniz havuc cok faydali akcigerler icin. Sarimsak tuketebilirsiniz yemeklerinize bol bol ekleyin. Tabiki en onemlisi bol su icmek. Erkek arkadasim zaturre oldu yakin zamanda o yuzden arastirdim hepsini ne iyi gelir ne yapmak gerekir diye. Bronsit daha cabuk duzelir merak etmeyin

Bol bol ilik su vb şeyler içip sık sık temiz havaya çıkarsaniz iyi gelir belki. Duş ve evin yeterince havalandirilmasi da faydalı olur diye düşünüyorum. Allah şifa versin.

Bagısıklık sisteminizi güçlendirin. Aynı evrelereden gecmişimdir. Alerjik astım hastasıyım. Sizin farklı olarak enfeksiyonunz cigerlerinize inmiş ne yazık ki. Geceleri öksürmekten midem bulandırdı, sonra da kusar, geri uyuyamazdım. Hayat zindan olmustu o yüzden sizi cok iyi anlıyorum. Bana iyi gelen seyleri yazayım. Sabahları evinizi havalandırın.30 dk kadar ne kadar soguk olursa olsun tek tek yapın bunu üşümemek için. Ac Karnına (mideniz rahatsızsa aman dikkat) kestane balı, azıcık çörekotı yagı, zencefil, zerdacal ve polen karısımımı yedim uzunca süre. Kemik suları ile corba lar yaptım kendime. Yogurdumu kefirimi evde hazırladım. Glutenden uzak durdum(alerji ile dogrudan etkisi var) Kendi eksi mayalı ekmeğimi yapıyorum su aralar. Uyumadan naneli buhar banyomu yapardım. (kovaya kaynamıs suyu koyup içine vicjs ya da nane atıp havlu ile kapatıyorum) bitki caylarını da ihmal etmeyin gün içinde.Cok gecmiş olsun hasta olmadan 4. Yılım bu yıl insallah bu yıl da olmam.

Siyah turplu bal oksuruge iyi geliyor. Balli limonda iyi geliyor, oksuruge. Gogsunuze , sicak havlu koysaniz birde , iyi gelir belki. Annemden kalma aliskanlik.

İnternette kadir tugcu var , yazilarini takip edip , genelde uyguluyorum. Soru sorabiliyorsunuz .aslinda cocuk dr . Ama anladigi konularda , buyuklere de yardimci oluyor .tavsiye ederim.

Canım öncelikle geçmiş olsun
bir an önce gögüs hastaliklarina git
Eşimde bronşit olmuştu 1 ay boyunca hep antibiyotik kullandi (doktor verdi )
en son eşim artık hiç nefes alamaz hale geldi sürekli öksürüyodu
gittik gögüs hastalıklarına doktor dediki zatüreye çevirmiş 1buçuk ay iğne kullandı hatta en az bir hafta yatış istedi doktor
ama eşim hastanede yatmak istemedi neyse
çok şükür iyleşti ama çok zor günlerdi.
Sende hiç vakit kaybetme git doktora canım

Kızlar hepinize iyi akşamlar benim derdime gelicek olursak geçmek bilmiyen bı bronşit oldum dr hava makinası almamı söyledi ilaç yazdı lakin bunlarla da geçmezse göğüs hastanesine sevk edicem dedi şimdi benim sorunuma gelirsek bu bronşite ne iyi gelir :KK43: göğüs hastanesine varmadan nasıl kolay atladirim çok felaket bı nefes darligim var 8 tane iğne ve iki paket antibiyotik bitirdim günlük olarak 7 kere hava makinesine bağlıyorum kendimi banada bır el atın yahu :cry: bazılarınıza dert olarak gelmeye bilir cidden çok daraliyorum :bicak:

Annemde astım bronşit var. Sizde işe yarar mı bilmiyorum ama biz 15 günlük kürler halinde sütün içinde hatmi çiçeği demliyoruz, kışı rahat atlatmasını sağlıyor.

Kesinlikle göğüs hast.uzmanına gitmelisiniz.Astım veya zatürre vakalarında ciddi artış var bu dönemlerde.

Çam kozalak pekmezini tavsiye ediyorlar. Faydalarını oku ve araştır derim.

Cok gecmis olsun. Zencefilli balli süt icebilirsiniz. Kusburnu ihlamur bunlarda rahatlatir. Keciboynuzu pekmezinin de iyi geldigini biliyorum. Havuc suyu icebilirsiniz havuc cok faydali akcigerler icin. Sarimsak tuketebilirsiniz yemeklerinize bol bol ekleyin. Tabiki en onemlisi bol su icmek. Erkek arkadasim zaturre oldu yakin zamanda o yuzden arastirdim hepsini ne iyi gelir ne yapmak gerekir diye. Bronsit daha cabuk duzelir merak etmeyin
Çok teşekkür ederim denicem canım ❤️

Gogus hastanesine gidin iki antibiyotige gunde 7 defa nebulle gecmediyse bence gidin oglum bronsit cok olurdu ben grip baslangicinda direk acile gidip bronsit hikayesini soyledigimde 20 dk lik 3 kur yapiliyodu hic bronsit olmado sonradan sizde iyilestiginizde grip dahi olsaniz gogus hastanesine gidin tekrarlamasin
Bende işi gogus Hastanesi'ne taşımadan kurtulmak istiyorum

Siyah turplu bal oksuruge iyi geliyor. Balli limonda iyi geliyor, oksuruge. Gogsunuze , sicak havlu koysaniz birde , iyi gelir belki. Annemden kalma aliskanlik.

İnternette kadir tugcu var , yazilarini takip edip , genelde uyguluyorum. Soru sorabiliyorsunuz .aslinda cocuk dr . Ama anladigi konularda , buyuklere de yardimci oluyor .tavsiye ederim.
Kesinlikle siyah turp ve bal olayina katiliyorum birde ayaginin altina yatarken viks sür yat...Allah sifa versin... Gecmis olsun...:KK69:

Bagısıklık sisteminizi güçlendirin. Aynı evrelereden gecmişimdir. Alerjik astım hastasıyım. Sizin farklı olarak enfeksiyonunz cigerlerinize inmiş ne yazık ki. Geceleri öksürmekten midem bulandırdı, sonra da kusar, geri uyuyamazdım. Hayat zindan olmustu o yüzden sizi cok iyi anlıyorum. Bana iyi gelen seyleri yazayım. Sabahları evinizi havalandırın.30 dk kadar ne kadar soguk olursa olsun tek tek yapın bunu üşümemek için. Ac Karnına (mideniz rahatsızsa aman dikkat) kestane balı, azıcık çörekotı yagı, zencefil, zerdacal ve polen karısımımı yedim uzunca süre. Kemik suları ile corba lar yaptım kendime. Yogurdumu kefirimi evde hazırladım. Glutenden uzak durdum(alerji ile dogrudan etkisi var) Kendi eksi mayalı ekmeğimi yapıyorum su aralar. Uyumadan naneli buhar banyomu yapardım. (kovaya kaynamıs suyu koyup içine vicjs ya da nane atıp havlu ile kapatıyorum) bitki caylarını da ihmal etmeyin gün içinde.Cok gecmiş olsun hasta olmadan 4. Yılım bu yıl insallah bu yıl da olmam.
Çok çok teşekkür ederim mutlaka denicem nane buharını çok fena daraltiyor insanı öksürük krizleri

Tabiki bekleyeceksiniz biraz turpun icinden suzerek akicak bal internete nasil yapıldığı kesin vardir bir bakin isterseniz...:KK69:.

Back
X