Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben göz çevrem için Bioderma atoderm intensive eye krem almıştım. Kalmış elimde şuan arada onu kullanıyorum tüm yüzüme gayet memnunum sivilce yapmadı. Zaten su bazlı bir nemlendirici, atopik ciltlere de uygun
Ben göz çevrem için Bioderma atoderm intensive eye krem almıştım. Kalmış elimde şuan arada onu kullanıyorum tüm yüzüme gayet memnunum sivilce yapmadı. Zaten su bazlı bir nemlendirici, atopik ciltlere de uygun
Rica ederim Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama eğer imkanınız varsa Clinique Moısture Surge da gayet memnun olduğum bir nemlendirici, uzun süredir kullanıyorum garanti verebilirim memnun kalacağınıza
Jeuvenile'yi oneriyorum. Benim cildim de yagli kremleri pek kabul etmiyor. Urunun kivami yogun ancak yagli degil. Piyasadaki en yuksek hyaluronik asit icerigine sahip krem bu benim bildigim.