Sivilceli Ciltler yağlı ve sivilceli ciltler için olan la roche effaclar serisini kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım ben la roch un güneş koruyucusunu ve nemlendiricisini kullanıyorum ...effacler serisi daha çok yağlı sivilceye meyilli ciltler içindir ama la roch dan memnun kalmayan görmedim şimdiye kadar.......

ben kullaniyorum tatlim effaclar h effaclar k ve temizleme jelini doktorun onerisi ile aldim cokta memnunum ama yagli ciltler icin uygun benim cildim cok yagli idi su anda gozeneklermde bile gozle gorulur fark var kuculmeler oldu cogunda la roche cok kaliteli ben cok memnunum

ben kullaniyorum tatlim effaclar h effaclar k ve temizleme jelini doktorun onerisi ile aldim cokta memnunum ama yagli ciltler icin uygun benim cildim cok yagli idi su anda gozeneklermde bile gozle gorulur fark var kuculmeler oldu cogunda la roche cok kaliteli ben cok memnunum

tşk ederim canımopuyorumnanaktan
sen eczaneden mi alıosun,ne kadara alıosun?CADIARZU

ben de la roche effaclar yüz temizleme jelini kullanıyorum. Doktor önermişti bana yağlı cildim için. Ama ne cildimin yağlanması azaldı ne başka bişey.. Fiyatına göre etkisiz diyebilirim...37 lira verip de sonuç alamayınca kötü diyebiliyorum rahatlıkla :kahve:

tşk ederim canımopuyorumnanaktan
sen eczaneden mi alıosun,ne kadara alıosun?CADIARZU

evet cnm eczaneden aliyorum ben yurt disinda yasadigim icin turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum ama temizleme jeli 11 euro nemlendirici krem 13 ve effaclar k 15 euroya aldim ben cok memnunum tabi herkezin cildi farkli cnm benim baya yagli cildim var seriyi butun kullaninca ise yariyo yoksa yarim yamalak bi ise yaramaz sen yinede kullanmadan once bi doktora gorunsen iyi olur tatlim ne olur ne olmaz

Bu arada benim yüzüm sadece yağlı ama sivilcem yok . O yüzden sadece yüzümü sabah akşam yıkıyorum temizleme jeliyle, başka bir kremini kullanmıyorum la roche un...
Bundan ötürü ben sadece temizleme jeli hakkında yorum yaptım, yağlanmada çok bi fark göremedim ( ki gün içinde ben zaten cildimin fazla yağı için gereken tedbirleri de alıyorum üstelik) buna rağmen ha garnier temizleme jeli ,ha la roche ...Üstelik garnier 10 lira..Kendi açımdan fark yok diyorum kremleri h ları k ları iyi olabilir o ayrı :kahve:

Ben kullandım yüz temizleme jelini ve tavsiye edebilirim..Benim cildim yağlı ve akneye meyilli kullandığım en iyi markaydı elimdeki bitsin yine effeclar alıcam..

X