Cilt Bakımı Ürünleri yağlı ciltlere uygun en hafif nemlendiriciler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

aliye_88

oğlum ve kızımla:))
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
611
1
arkadaşlar lütfen yazın en çok hangi nemlendiriciden menun kaldınız
ürün danışmanını sordum la roche posay effaclar mat öneriyor.kullanan varmı yardımmmm

Son düzenleme:
bahsettiğin ürünü kullanmadım.cildim yağlı ve yıllarca denediğim hiçbir nemlendiriciden memnun kalmadım,artık sadece serum kullanıyorum.clinique turnaround concantrate veya olay total effects serumu öneririm.

bahsettiğin ürünü kullanmadım.cildim yağlı ve yıllarca denediğim hiçbir nemlendiriciden memnun kalmadım,artık sadece serum kullanıyorum.clinique turnaround concantrate veya olay total effects serumu öneririm.

çık teşekkür ederim araştırıcamkaydirigubbakcemile5

Oriflame matlaştırıcı losyon kullanıyorum yağlı ciltler için harika bir nemlendirici
Oriflame den beklenmeyecek bir performans, tavsiye ederim.:eek:

peki sivilce falan yapıyomu ne kadar zamandır kullanıyosunuz

1 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Arkadaşım da kullanıyor.
Ama karma ciltliysen kışın nemlendirmesi yeterli gelmeyebilir. Bana yeterli geliyor cildim oldukça yağlı çünkü. Yaz için ideal
Loreqal pure zone kullandım ama yağlanma yapıyordu bşraz. Diadermin de idare eder, ama dediğim gibi en çok memnun kaldığım oriflame matlaştırıcı losyon oldu.yerimseniben

başlık açmışsın cilt tipi kaderdaşım
umarım sana uygun ürünü bulursunbayanssulusmile
dün gittiğim eczanede bayan matlaştırıcı krem olarak vichy nin normaderm kremini de önerdi. ben hiç kullanmadım ama onu da bir araştır istersen. kullandığım effaclar serisinden bir krem seçebilirsin. ama bence yaz için koruma faktörlü bir krem alman daha iyi. hatta beyaz tenliysen mutlaka al. gündüz gezmeye çıkarken sürersin. durumun iyiyse yağlandırmayan güneş kremleri var eczaneye danışabilirsin. ben fiyatı uygun olduğu için olay in 15 korumalı losyonunu aldım. normal güneş kremlerine göre daha az yağlı biraz da pudralayıp yağını çektiriyorum idare etmeye çalışıyorum.
bir de yaşını yazarsan yardım etmek daha kolay olur. 88 lisin sanırım?

1 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Arkadaşım da kullanıyor.
Ama karma ciltliysen kışın nemlendirmesi yeterli gelmeyebilir. Bana yeterli geliyor cildim oldukça yağlı çünkü. Yaz için ideal
Loreqal pure zone kullandım ama yağlanma yapıyordu bşraz. Diadermin de idare eder, ama dediğim gibi en çok memnun kaldığım oriflame matlaştırıcı losyon oldu.yerimseniben

çok teşekkür ederim.benimde cildim yağlı karma değil.bakalım bi ürün denicez artık:eek:

başlık açmışsın cilt tipi kaderdaşım
umarım sana uygun ürünü bulursunbayanssulusmile
dün gittiğim eczanede bayan matlaştırıcı krem olarak vichy nin normaderm kremini de önerdi. ben hiç kullanmadım ama onu da bir araştır istersen. kullandığım effaclar serisinden bir krem seçebilirsin. ama bence yaz için koruma faktörlü bir krem alman daha iyi. hatta beyaz tenliysen mutlaka al. gündüz gezmeye çıkarken sürersin. durumun iyiyse yağlandırmayan güneş kremleri var eczaneye danışabilirsin. ben fiyatı uygun olduğu için olay in 15 korumalı losyonunu aldım. normal güneş kremlerine göre daha az yağlı biraz da pudralayıp yağını çektiriyorum idare etmeye çalışıyorum.
bir de yaşını yazarsan yardım etmek daha kolay olur. 88 lisin sanırım?

evet bende 22 yaşındayım yerimseniben ya şunu keşfettimki cilt yağlıda olsa nemlendirici olmadan olmuyo çünkü temizleyip tonikledikten sonra cilt biraz yıpranıyo gibi geliyo bana nemlendirici topluyo biraz.ayrıca şu an tretin ve benzamycn cilt soyucu ilaç kullandığım için mecburen 50 faktör güneş koruyucu kullanıyorum.nemlendiriciyi bu ilaç tedavim bitince alıcam şimdiden bi kamuoyu yoklaması yapıyım dedimkaydirigubbakcemile3 effacların ki biraz tuzlu fiyatı vichy dende baya nemnun olan var forumda ama bakıcaz artık.opuyorumnanaktan

çok uygun bir ürün tavsiye ediyorum
cildim oldukça yağlı olmasına rağmen
nıvea soft çok hafif ve çok iyi geliyor:hulya:

çok uygun bir ürün tavsiye ediyorum
cildim oldukça yağlı olmasına rağmen
nıvea soft çok hafif ve çok iyi geliyor:hulya:

çok teşekkür ederim ama bu tür tüm vücuda kullanılan ürünler kullandığım zaman gözenek ve siyah nokta sorunu yaşıyorum :1no2:

evet bende 22 yaşındayım yerimseniben ya şunu keşfettimki cilt yağlıda olsa nemlendirici olmadan olmuyo çünkü temizleyip tonikledikten sonra cilt biraz yıpranıyo gibi geliyo bana nemlendirici topluyo biraz.ayrıca şu an tretin ve benzamycn cilt soyucu ilaç kullandığım için mecburen 50 faktör güneş koruyucu kullanıyorum.nemlendiriciyi bu ilaç tedavim bitince alıcam şimdiden bi kamuoyu yoklaması yapıyım dedimkaydirigubbakcemile3 effacların ki biraz tuzlu fiyatı vichy dende baya nemnun olan var forumda ama bakıcaz artık.opuyorumnanaktan

evet ben de istiyorum krem ama fiyatından dolayı alamıyorum. daha uygun fiyatlı olup da beğendiğim nivea nın hydrafresh kremi var mavi ambalajlı olanı bize uygun olan. bu aralar hep indirimde ikili paketleri. biriyle kırışıp alıp deneyebilirsin tanesi 10 tl ye falan gelir. benim de çenem kuruyor arada bundan sürüyorum iyi geliyor. ama tedavi edici bir özelliği yok tabi ancak kuruluğu giderir.

evet ben de istiyorum krem ama fiyatından dolayı alamıyorum. daha uygun fiyatlı olup da beğendiğim nivea nın hydrafresh kremi var mavi ambalajlı olanı bize uygun olan. bu aralar hep indirimde ikili paketleri. biriyle kırışıp alıp deneyebilirsin tanesi 10 tl ye falan gelir. benim de çenem kuruyor arada bundan sürüyorum iyi geliyor. ama tedavi edici bir özelliği yok tabi ancak kuruluğu giderir.

ben birazda matlaştırsın istiyorum clean clear nasıl kullandınmı parlama karşıtı ürünleri var belki onu losyonu nu da alabilirim

yeni çıkan yeşil seriyi diyorsun sanırım. arkadaşım yanlışlıkla jelini almış aşırı kuruttu dedi. onun cildi normal bu jel bize uygun sanırım ama ben clean clear ı çok uzun zamandır kullanmadım. fiyatı uygun aslında alıp bir denenebilir. garnier nin de yağlı cilt serisi vardı bir de onun yorumlarına bak istersen. başka seriden berdane özlü bilmemneli kremini anneme almıştık o da yağsız güzel ama matlaştırmıyor.

bide bişey dicektim unuttum eczanelerde indirim yapıyor bazen.ben effaclar toniğimi 30 tl ye aldım eczacı kızlar bazen kafa dengi oluyo.
arkadaşlar ya galiba normaderm alıcam...kullanan varsa yorum yazabilirmi acaba lütfennnnn........

Son düzenleme:
Yağlı ciltler içinoriflame grape antioksidant face wash yüz temizleme jeli ve grape antioksidant day cream tavsiye edebilirim.Oldukca hafif ve etkili ürünlerdir.

Loreal pure zone kullanıyorum çok memnunum cildimi hem nemlendiriyo hemde parlatmıyo mat bir görünüm oluşuyor, ama değiştirmeyi düşünsem clinic'i deniycem

ben olayın nemlendiricisini kullanıyorum. çok memnun kaldım. ama tabi herkesde aynı etkiyi göstermeyebilir.

Loreal pure zone kullanıyorum çok memnunum cildimi hem nemlendiriyo hemde parlatmıyo mat bir görünüm oluşuyor, ama değiştirmeyi düşünsem clinic'i deniycem

parlamalara falan iyi geliyomu benim cildim yağlı ve temizledikten yarım saat sonra hemen eski halini alıyo bunu kontrol altına alıcak bişey arıyorum

X