• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler yağlı ciltler için hangi tonik?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ayselcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
199
0
96
Ankara
arkadaşlar.32 yaşımdayım ve gözenekleri açık karma+yağlıya dönük cildim var.alkollü tonükmi yoksa alkolsüz tonikmi kullanmalıyım sizce?bazı uzmanlar bu yaşlarda alkollü ürünlerin zararlı olacağını söylüyor kafam karıştı.

Benim de cildim yağlı ve yıllarca çok sayıda tonik denedim. Hiçbirinden teki göremedim maalesef. Boşuboşuna kimyasal yükledim cildime.
Artık kozmetik tonik almıyorum. Maden suyu+limon ya da meden suyu+çilek yağını karıştırıp donduruyorum. Hergün bir kalıp yüzüme uyguluyorum anında canlandırıyor cildimi.zemuszemus

canım bende aslında kozmetikten yana diilim ama hem yaşlanma kaygısı hem yağlı cilt birarada olunca mecburen yöneliyorum.birde hazır tonikler daha pratik geliyor bana.

canım bende aslında kozmetikten yana diilim ama hem yaşlanma kaygısı hem yağlı cilt birarada olunca mecburen yöneliyorum.birde hazır tonikler daha pratik geliyor bana.

canım ben de maden suyu kullanıyorum gayet de pratik 1 şişe soğuk maden suyunu açıp cildimi temizledikten sonra yüzümü onla yıkıyorum. snra kurulama ya da durulama yok ama cilt maden suyunu emince nemlendiricimi sürüyorum yumuşacık okuyor.

benim de cildim yağlı ve biraz sivilce problemim var cildime gerçekten iyi geldi. ayrıca yaşlanmaya karşı da gayet etkili içindeki mineralleri hiç 1 tonikte bulamazsın bence gözenekleri sıkılaştırıp cildi de geriyor çok güzel.

Back