• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yağlı cilt için

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

MaRYSouR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
57
0
86
Eskişehir
Kızlar cildim yağlı. son zamanlarda kızarıklıklar oluştu. gözeneklerim de var. önerebileceğiniz bi ürün varmı. maske olur tonik olur. kızarıklık gitsede razıyım .

aynı dertten bende muzdaribim cnm en iyi hastanelerede gittim İlaçları kullandım bi süre düzeliyo ilaçlar bitince yine eski haline dönüyo
Yağlı cilt kaliteli cilttir geç yaşlanır diyo doktorlar Ama her güzelin bi kusuru vardır işte :9:

aynı sorundan bende muzdaribim :51: ne yazık ki kötü bir durum her 2 saatte bir makyajımı yenilemek zorunda kalıyorum sanki yüzüme avuç avuç yağ sürmüşüm gibi oluyor buda çok sinir bozucu gerçi günlük hayatımda makyaj çok kullanmıyorum ama yinede özel günler için durum fena oluyor :26: birde çok çabuk sivilce ve kızarıklık oluşabiliyor bende de ben sebamed kullanıyorum istersen sende deneyebilirsin benim gözeneklerim çok fazla yok. Yağlı ciltler plum88'in de dediği gibi geç yaşlanıyormuş ve sarkmıyormuş kendimizi bununla avutalım :34:

arkadaslar benım cıldım fena halde yağlı...gunde kaç kez yuzumu sabunladıgım bellı degıl...aktardan defne sabunu aldım..onunla hergun yıkayıp ardından yıne aktardan kayısı cekırdegı nemlendırıcı aldım onu kullanıyorum.yuzumdekı fazla yagdan kurtuldum sayılır...tavsıye ederım.ıkısının de fyatı 5 tl

arkadaslar benım cıldım fena halde yağlı...gunde kaç kez yuzumu sabunladıgım bellı degıl...aktardan defne sabunu aldım..onunla hergun yıkayıp ardından yıne aktardan kayısı cekırdegı nemlendırıcı aldım onu kullanıyorum.yuzumdekı fazla yagdan kurtuldum sayılır...tavsıye ederım.ıkısının de fyatı 5 tl

Aktara sorucam canım bu dediklerini. umarım bi yararı olur.

Kızlar geç yaşlanır diyolarda böyle insan kendini kötü hissediyo sürekli yüzümü yıkıyorum. durduk yere yaglanıyo ya bıktım valla. makyaj yaptğmda zaten yuzumde bi tabaka var gibi hssediyorum sinir bozucuu :43:

Back
X