Cilt Bakımı Ürünleri Yağlı cilt için temizleyici ürün tavsiyesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mirkett

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
1.434
1.129
333
Arkadaşlar herkese merhaba..
Yağlı ve akneye meyilli bir cilde sahibim. Şuan Nıveanın temizleyicisini kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum.Yağlı cilde sahip arkadaşlar sizler neler kullanıyorsunuz?

Sitede biraz araştırma yaptım Neutrigena hakkında olumlu fikirler var. Ne dersiniz :1rolleyes:

Canım Neutrogena iyidir ama ben temizleyici olarak dermokozmetikleri öneririm.
Roaccutane'den önce benim de yağlı ve sivilceliydi cildim.
Sana mutlaka yağsız ürünler kullanmanı öneririm. Ve parfümsüz.
Exfoliac önerebilirim veya La Roche Posay. Eczanede yardımcı olurlar tam olarak canım.

aylar boyunca sivilce tedavisi gormus biriyim. su anda Allah`a sukur yuzumde sadece yaglanma oluyor ve adet doneminde bir iki tane sivilcem cikiyor. onun disinda cildim gayet guzel. 4 yildir la roche posay effaclar yuz yikama jelini kullaniyorum. doktorum bunu set olarak onermisti. effaclar serisi yagli ciltler icin olan seridir. yuz yikama jelini gecen ay 41 tl ye aldim ama aylarca gidiyor.

Teşekkürler Aprilcim ve Promisescım La Roche Possay ın iyi olduğunu bir çok kişiden duydum :)
Peki her eczaneden bulabiliyor muyum bu ürünü?
Bir de Guınot diye bir ürün hakkında olumlu şeyler duydum. Fikri olan var mı ?

Ben neutregenanın sabununu kullandım, hala da kullanıyorum, çok iyi tavsiye ederim.Altını çizerek belirtiyorum kesinlikle denemelisin.Sabah ve akşam yıkadıktan sonrada iyi bir nemlendirici ben clean&clear kullanıyorum, nemlendiriyor ve sivilce oluşumunu önlemek için,gecede nıvea young bye-bye spot gece kremi süperr buda yine yağlı ve akneye yatkın ciltler için arkadaşım.Denemeni öneririm.

neutrogena'nın 'deep clean' temizleme jelini ve alkolsüz toniğini kullanıyorum. tavsiye ederim.

neutrogena uygun fiyatlı ve gerçekten çok çok iyi ürünleri. Hepsini denemedim ama bir çok pahalı üründen çok daha memnun kaldım ben.
Yanlız arada bir kil maskesi de yaparsan cilt altındaki sebum tabakası yani yağ tabakasını dengelemiş olursun o zaman harika cildin olur tavsiye ederim =)

Konumu açalı 2 yılı geçmiş, buradaki arkadaşların tavsiyesi ile La Roche kullandım çok da memnun kaldım ;)

Taviyesileriniz için teşekkür ederim :) ereliminuquiri kil maskesi tavsiyeni de dikkate alıcam aktardan alınacaklar listesine ekledim bile ;) yeşil olanını mı alıcam yüz için acaba?

loreal pure zone kullanmayında ne kullanırsanız kullanın

onun dışında neutrogena temizleme sütü kullanıyorum.ister pamukla silin,ister durulayın mükemmel sonuç veriyor

dermocare in toniğide parlamalara çok iyi geliyor.tavsiye ederim:)

Arkadaşlar ben de guniot kullanıyorum çok memnunum. Ama sanırım sadece salonlarda satılan dermotolojik bir ürün. Bu bana daha da güven verdi. Ayrıca bana bu ürünü satın aldığım salonda cilt bakımı da yaptılar. Hem de promosyon vardı o gün cilt bakımdan ücret de almadılar. Bakırköy Doruk Güzellik'te bilginiz olsun çok memnun kaldım cildimde parlama falan da kalmadı..

Vichynin yağlı ciltler için olan serisini denemelisin kesinlikle :) Ama temizleyicinin yanında aynı serinin tonigini ve nemlendiricisinide kullanmalısın en iyi sonucu öyle alırsın.

bende yaklaşık 1,5 aydır sebamedin akneli ciltler için olan serisini kullanıyorum. oldukca memnunum. tavsiye ederim.

Bende aynı dertten muzdaribim..
La roche Posay yada Bioderma'nın yağlı ciltler için olanb serisini öneririm...Ne bir parlama nede sivilce yok artık bende

Acnecinamide bana bayağı iyi geldi.Ama şu an sanırım Bioderma deneyeceğim.La rochenin de methini çok duydum:)

Back
X