Yağ Yakıcı ve Metabolizma Hızlandırıcı Formüller

1 çay kaşığı biberiye
1 çay kaşığı kekik
1 limon suyu
4 su bardağı su
1 tatlı kaşığı bal
Bugün verdi Ebru bu tarifi, yağ yakıcı çay, bal hariç hepsini kaynatıyoruz, sonra balı koyuyoruz, her yemekten önce AÇ karnına içiyoruz 1 bardak, yani günde 3 kere. Gittim biberiye aldım kekik gibi birşey oda, denicem bakalım. :82:

zayiflama ve yag yakici formule bugun basladim arkadaslar.. yapmak isteyenler icin sonucu aktaririm.. tad olarak cok eksi bide ben tarcini sevmiyorum ama mecbur denicem.. sevgiler..

Zayıflama Ve Yağ Yakıcı Formül

1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir...

GERÇEKTEN KILO VERDİRİYO

kızlar ben hipotroid hastasıyım. Yani metabolizmam yavaş çalışıyor. Hatta ameliyatla troidlerimin yarı alındı. Ameliyattan sonra kilo almaya başladım. Bu böyle olmaz acil zayıflamam lazım dedim. şimdi her sabah ve akşam aç karnına yemeklerden önce zencefil bal elma sirkesi limon + sıcak su karışımı içiyorum. 2 haftada yaklaşık 3 kilo vermiş bulunuyorum. Bu benim için müthiş bişey. Denemenizi tavsiye ederim.

1 çay kaşığı zencefil (metabolizma hızlandırıyo)
1 tatlı kaşığı bal (vücut için gerekli besin deposu)
1 tatlı kaşığı elma sirkesi (yağ yakıcı özelliği var)
1 çubuk tarçın (1 çay kaşığı toz da olabilir-şekeri düzenliyor)
1 adt limon+sıcak su ılık olarak içebiliriz hatta içine bi kaçtane karanfil de ekleyebiliriz.
Limonata niyetine....

Bende Limonlu olan yagyakıcı olan formülle bugün basladım ama teredütte kaldım acıkcası bazıları ac karnına iciyor öle faydası var diyor burdada yemekden sonra yazmıslar neyse ben 2 cisini denicem faydasını görmezsem ac karnına denicem. Bu arada Altın Cilegin takviyesini 2 haftadır kullanıyorum ne tık var ne bisey resmen paratuzagı

arkadaş verilen ikinci kürü denemiş..
ben de metabolizmayı hızlandıran çayı aylarca içtim bir yıldır aynı kilodayım..yani az yemedikten sonra vücuda giren kalorileri azaltmadıkça yağ yakma filan hikaye..

Eee tabiki eğer zayıflamak istiyorsanız çaba göstermeniz gerekir. zayıflama çayı içiyorum deyip tatlıları baklavaları börekleri götürürseniz bu iş olmaz. Yediklerinize yaşam boyu dikkat etmeniz gerekir veee spor. Spor olmadan istediğinizi yapın diyeti bıraktığınız an fazlasıyla geri alıyorsunuz. hem spor vücudu toparlayıp daha zayıf görünmenizi sağlar hem de sizi dinç tutar.

nasıl oldu anlamadım ama bende 2 haftada 3 kilo aldım zaten zayıflamalıyım derken birden tartıda 3 kilo fazlayı görünce sinirlerin bozuldu yaw...bende şimdi yerimden jkalkıp hemen şu limon suyunu denicem.bugün günler önce alıpta kullanmaya üşendiğim stepperımıda ortaya çıkardım.Umarım zayıflayabilirim...yalnız bi sorun var!iştahım çok yerinde ,direnmeye çalışıyorum.BUGÜN AZCIK YEDİM HERBİŞEYDEN.. (( imdaatttttttt !!! AÇIIIIIMMMMMMMM

heryerde bir sürü yağ yakıcılar var lcarnitineler, bitkiler, sebze ve hatta meyveler ürünlerde var. yağ yakıcı diye bir site buldum yağ yakıcıları araştırırken ordada bir ürüne rastladım kullanan varmı? beni aydınlatırsanız memnun olurum, yoksa spora devam etmeyi bırakın tempoyu arttırıcam :)

Son düzenleme:
kızlar ben 1 haftadır metabolizma hızlandıran cayı içiyorum bugünde yaz yakıcı kürü yaptım ama henüz içmedim nasıl içeçegim kara kara düşünüyorum çok ekşi bir buçuk limon sıktım ama zayıflayayımda içerim artık bu aralar bek kimse girmiyor bu topige yokmu kürleri yapan yaa hadi beraber içelim yaşadıklarımızı birbirimize destek olalım.

merhabalar

başlıyorum sonucu bildiririm diyen birçok kişi var
ama sonuç yazan kimse yok,
ne oldu yazsanıza işe yaramadımı,devam edemedinizmi nedir durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…