- Konu Sahibi nazlxixmelek
-
ikinci tarif de 1 çay bardağı limon suyu diyor bu miktar çok fazla değil mi sonra tansiyonumuz sıfırlara düşmesin tepetaklak oluruz sonra, 1 çorba kaşığı su ibaresi de tuhaf geldi bana acaba ikisinin yeri mi değişecek bir yanlışlık olmasın
canım melniz sana ne yapmam gerektiğini açıklamış zaten.. ama metabolizmam yavaş diyorsan, benimde öyleydi diyetisyen bana 6 öğün ayarladı yani 3 ana öğün artı 3 ara öğün şeklinde sana tavsiyem kısa sürede 13 kilo verilmez ama bir kısmını verip metabolizmanı hızlandırmak için sana tavsiyelerim, öncelikle sabah erken kahvaltını mutlaka yap sonra 10:30 civarı bir elma yada portakal ye ara öğün bunazlı melek ya ben az önce aldım gerçekten işe yarıyormu spor yapamıyorum ne yapmam lazım 2 ayda onca kilo vermek için 13 kg fazlam var bu arada ayrıca 4 ay gibi bir zamanım var
Seda♥Recep;2080574 .!.:ZAYIFLAMA VE YAĞ YAKICI FORMÜL
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir...
bunu suyun içine karıştırıp içiyormuyuz yoksa sadece bunları karıştırıp içiyormuyuz o programı takip ediyorum genelde bu tarz şeyleri kaynamış suyun içine atıp demlemeye bırakıp öyle içilecek diyor ama bunu nasıl yapıcaz?
kıslar ben denedim şu
ZAYIFLAMA VE YAĞ YAKICI FORMÜL
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
2 günde 3 kilo vermişim ilk seferde ama devam edemedim bence deneyin ben tekrar başlıcam
ZAYIFLAMA VE YAĞ YAKICI FORMÜL
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
ben bu karışımı 2 gündür içiyorum. Tadı çok kötü değil. Ben sabahları aç karnına içiyorum. Midemde bir sorun olmadı. ve iki günde 1,5 kilo gitti. Hayret ettim. Ama akşam yemekleri kaldırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?