Yağ yakıcı kolay çay (metabolizma'yı hızlandırıyor)

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
248
32
Merhaba arkadaşlar ben 1.60 boyunda 58 kiloyum. Günlerdir bir tarif araştırıyordum ve en son doktor tavsiyesi ile dün başladım. Çayımızın içindekiler şunlar;
-1 limon
-1 elma
-1çubuk tarçın (yoksa 1 tatlı kaşığı toz tarçın)
-10 tane karanfil.
-1 litre su

Öncelikle limon ve elmayı 3-4 parçaya bölelim tarçın karanfil ve suyuda ekleyip kaynatalım. Ben akşam 2 fincan içtim ( annem ve kardeşemden sıra gelmedi yoksa 4 bardak bile içebilirdim) Tuvalet sıkıntısı olan biriyim bağırsaklarım az çalışıyor ama bu çay sayesinde göbekteki tüm gereksiz şeyler gitti.:86::86: ve karnım yumuşacık oldu kiloda bir değişim yok ama olacağına inanıyorum.(kuzenim denemişti ve 1 ayda 4 kiloya yakın kilo verdi) Tabi tek bu yetmez dün itibariyle abur cuburu bıraktım ve yürüyüşe başladım 1 saatten fazla yürüdüm. Bence kesinlikle deneyin hem evimizde olan şeyler hemde sağlıklı bir çay deneyimlerinizi bizimle paylaşın

ben deneyeceğım bu tarifi ..inş.fazlalıklardan kurtulurum .bağırsaklar daha iyi çalışması için her sabah aç karnıma 1 bardak kaynatılmış sıcak su içiyorum .
su çay sıcaklığında olacak .yavaş yavaş az yudumlayarak içilecek

sıcak suyu bende içiyorum ğün içindede tüketiyorum sürekli

sıcak suyu bende içiyorum ğün içindede tüketiyorum sürekli
faydasını gördünüz mü bana çok yaradı .sirkeli su da içiyordum 2 yıl önce ve yürüyüş ile birlikte 15 kg vermiştim şimdi bebeğim 1 yaşında yine başlicam
sil baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…