- 17 Temmuz 2022
- 813
- 25
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Bilmiyorumtereyag kaynatmanin nesi saglikli, eşini güçlendirecek ki?
e kendi yemegini sen yapiyorsun..koyma kim nereden bilecek?Bilmiyorumo öyle sanıyor anlatmıyorum birde her yemeğe herşeye koyur
Buğday değil tereyağ kaynatırken buğday koyuyor sonra dibine çöküyorher yemeğe neden buğday koyuyorsunuz ki?
fazla yağ tabi ki kilo aldırır ayrıca.
Bana pişitirmiyor eşimle kavga ettim en sonunda sırf bu yüzdene kendi yemegini sen yapiyorsun..koyma kim nereden bilecek?
her yemeğe neden buğday koyuyorsunuz ki?
fazla yağ tabi ki kilo aldırır ayrıca.
nasıl yani beraber mi yasiyorsunuz? yoksa kendi evin olmana ragmen mi yapmiyorsun?Bana pişitirmiyor eşimle kavga ettim en sonunda sırf bu yüzden
Sade yağ denir buna. Tereyağdan daha sağlıklıdır.Eki Görüntüle 3478797
Böyle eritilmiş tereyağı
Bilmiyorum öyle yapıyor ben hiç sevmem yağ yemeklerde ben zeytin yağı seviyorumSade yağ denir buna. Tereyağdan daha sağlıklıdır.
Yağ tabi ki kilo aldırır. Fazladan kalori. Eğer eşinizin extradan beslenmesi gerekiyorsa onun yemeği ayrı pişsin. Mesela ben çocukların yemeklerini ayrı yapıp onlarınkini daha besleyici yapıyorum.
Buğday koymak ne demek onu anlamadım ama.
Beraber yaşıyoruz Kendi evim her ay her iki ay da bir bir çocuğunda kalıyornasıl yani beraber mi yasiyorsunuz? yoksa kendi evin olmana ragmen mi yapmiyorsun?
beraber yasiyorsaniz "diyete girdim" diyin kendinize ayri tabaj hazirlayin. yazin guzel sebzeleri bitmeden bol bol salata,turlu falan yapin tavuk haslayin yiyin. bırakın ana ogul ne yerlerse yesinler
Öyle yapacağımnasıl yani beraber mi yasiyorsunuz? yoksa kendi evin olmana ragmen mi yapmiyorsun?
beraber yasiyorsaniz "diyete girdim" diyin kendinize ayri tabaj hazirlayin. yazin guzel sebzeleri bitmeden bol bol salata,turlu falan yapin tavuk haslayin yiyin. bırakın ana ogul ne yerlerse yesinler
insallah cok çocuğu vardir da sira az geliyordurBeraber yaşıyoruz Kendi evim her ay her iki ay da bir bir çocuğunda kalıyor
İnşallah hamiliyim birde ben daha ilk ayı son aya kadar yerinden kalkamam dizlerime vuruyor direk çünkü beş tane çocuğu var güzel de canımı sıkıyor kendi evimde yemek işi onda geldi geleli sadece üç defa yemek yaptım bir ay oldu geleli ve ve. Yaptım zaman kendisi başka bir yemek yapıyor yaptığımı yemiyor eşim yediği zaman kıskanıyor karının yemeğe güzel olur tabi diyorinsallah cok çocuğu vardir da sira az geliyordur
bosver o zaman yapsin yemeğini. ne guzel iste ugrasmazsin. kendine ayri yap, tek kişilik yemek ugrastirmaz da zaten kucuk tencerede yaparsin hemen hem kilo verirsin
Hamileyken hayvansal yağ tavsiye edilmiyor siz bilirsiniz.İnşallah hamiliyim birde ben daha ilk ayı son aya kadar yerinden kalkamam dizlerime vuruyor direk çünkü beş tane çocuğu var güzel de canımı sıkıyor kendi evimde yemek işi onda geldi geleli sadece üç defa yemek yaptım bir ay oldu geleli ve ve. Yaptım zaman kendisi başka bir yemek yapıyor yaptığımı yemiyor eşim yediği zaman kıskanıyor karının yemeğe güzel olur tabi diyor
Buğday gibi şey koyduysa o şişirir buğday türü bulgur pirinç mercimek bunlar şişkinlik yapar. Tahıllar da çok önemli aslında ama herkese yaramıyor ben yiyince 9 aylık hamile gibi oluyorum korkunç bir şişkinlik yaratıyor. Bence doktora gidip hangi yemeğe karşı hassasiyetiniz var ölçtürün. Diyetisyene de danışabilirsiniz onlar daha anlar böyle şeylerden tereyağı sadece yumurta da öneririm diğer türlü kilo aldırması büyük ihtimalKaynanam tereyağı kaynatıp içerisine buğday gibi bir şey koydu ve kaynattı bir iki saat kadar sonra soğuduktan sonra kavanozalara koydu her yemeğe iki yemek üç yemek kaşığı kadar koyuyor bir ay bir ay yok yaklaşık 3 kilo aldım ben ondan şüpheleniyorum bazılar kilo aldırmaz diyor ama yağ işte nasıl aldırmasın kendisi de alıyor söylüyor bunu kilo aldım diye
Eşim güçlensin diye koyur olan bize oluyor aslında bana hamiliyim şu an fazla kilo da almama 65 kiloyum hani su içmekle kilo alanlar varya işte o benim