yağ fabrikası açıcam bu gidişle:(

_aysu_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
287
3
merhaba sevgili KK uyeleri.Benim sorunum cildimin çook yagli olmasi.ozellikle yuzum.sabunla yikiyorum yuzumu kurutsun diye o da ise yaramiyor.kuru bir cilde sahip olmak icin neler vermezdim ama yokmafoldumben
banyodan cikiyorum cildim tertemiz.yarim saat sonra basliyor yaglanmaya dusunun artik.ne yapabilirim yaglanmayi onlemek icin?onerileri olan arkadaslar lutfen benimlede paylasin

bende de aynı dert var. yaglı ciltler için tonik ve yıkama jeli kullanıyorum. sabah akam. biraz olsun azaltıyor. nemlendirici pek kullanmıyorum. çok nadir su bazlı olanı sürüyorum. haftada iki kez kil maskesi yapıyorum.. bunlar biraz etkili. bide arada limon sürüyorum. bazen gece yatarken talk pudrası uyguluyorum. simdilik aklıma gelenler bunlar

tesekkur ederim onerilerin için ben birakdim su yikama jellerini falan hic bir faydasi yok bana.limonu denemeleyim belki ise yarar

beniim de o kadar yaglaniyor ki cildim son zamanlarda anlatamam. gece sadece maden suyuyla yikiyorum yuzumu, maden suyuyla yikadigim gecenin sabahinda yaglanma nispeten azaliyor ama ben bunu surekli hale getiremedim usengeclik ve unutkanliktan. denemenin faydasi var, maden suyunun hicbir zarari yok faydasi var :)

birkaç jel denedin memnun kalmadın diye kestirip atma. ben de çok denedim hala daha da denemeye devam ediyorum. ve gerçekten yağını alan ürünler var. uygun fiyatlı olsun dersen neutrogena deep celan var ki ben en çok bundan memnun kaldım. daha fazla para verebilirsen eczaneye gidip onların önerdiği markalardan da kullanabilirsin. matlaştırıcı kremler var. bir de benim uyguladığım, sabah yüzümü iyice temizleyip pudra sürüyorum. çantamda da pudra taşıyorum. pudra yağı emdiği için daha geç yağlanıyor. burnumu gün içinde bi kere peçeteyle silip yağını alıp tekrar pudralıyorum. kalıcı bir etkisi yok ama görüntüyü düzeltiyor en azından.

X