Merhaba, kızlar...
Alt dudağım iyide, fakat üst dudağım biraz ince :sinifsinif:
Üst dudak şeklimin, ortaya çıkması için; estetik cerrah müdahalesi ile; üst dudağımı, yağ enjektesiyle, belirginleştirmek istiyorum.
Yağ enjektesiyle, dudak şeklini ortaya çıkaran ve ya dudaklarını yağ enjektesiyle ya da dolgu maddeleri ile: dudaklarını kalınlaştıran arkadaşlar varsa: lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız? Ve ya bu konu hakkında: bilgisi olanlar...(çok acil )
mrhb benim de dudaklarımda senin gibiydi bende heves ettim dolgu yaptırdım çok hoş ve çekici duruyor yerimseniben bence önce dolguyla denemelisin eğer hoşuna giderse yağ enjekte ettirirsin
Aslında, doktorumda aynen sizin gibi, dolgu önerdi. Çünkü; yağ enjekte etmek, kalıcı olduğu için, bazen ciddi alerjiler olabiliyormuş, kişide.
Bir de; doktorun dediğine göre, yağ enjekte etmek benim dudaklarım için gerekli değilmiş.
Yağ enjekte etmek, daha çok, ip gibi (yani hiç görünmeyen dudaklar) dudaklar için, gerekliymiş.
Geçici olan dolgu maddesini önermişti bana... gelgitlerdeyim anlayacağınız....bilmiyorumkismile
keşke; dolgudan önceki ve dolgudan sonraki resimleriniz olsa ve birlikte ekleseniz.
Bu arada, dolgunuz, ne kadar süre ile kalıcıdır?
Ve hangi tarihte, ne kadara yaptırtınız?
Valla yanıtlarsanız; çok memnun olurum...
canmedkbb bbnde geçici dolgu düşünüyorum ne kadr süre kalıcı oluyo bide tahmini bi fiyat verebilirmisin ?
9 ila 12 ay kadar kalabiliyor.fiatları ürünün markasına göre değişip 280 euro dan başlıyor.
canmedkbb bbnde geçici dolgu düşünüyorum ne kadr süre kalıcı oluyo bide tahmini bi fiyat verebilirmisin ?
Profiline eklediğin resimler; dolgudan sonraki resimler mi?
cnm bende geçici yaptırmııştım 8 ay diolar ama 2 ay zor kaldı( mslesef
cnm msjım geldimi sana yolladım sanırım
Evet yenı cekılmıs fotolar deıl.dudak yapım guzel ben sadece bıraz daha dolgunlastırdım ama cok deıl alısıgım dıye ama bıkac ay daha da belırgınlestırcem
Ben sizin resimlerinizi kontrol ettiğim zaman: (özellikle dudaklarınızı) dudaklarınızda; herhangi bir dolgu maddesinin olduğunu, hiç farkedemedim.
Dudak şekliniz hoş fakat; halende çok ince görünmekte, dolgu olmasına rağmen.
Bilmiyorum; dudaklarınızı dolgu maddesi ile: dolgunlaştırdığınızı bilen arkadaşlarınızda benimle aynı fikirde mi?
cnm geldi ama ben sana dönemedim çok çok özür. o marka doğru... ama bana o markadan uygulanmadı. özelden mesja atcam sana... ama niye hemen indi onu yusuf beye sormam lazım.. belki teknik yaada yapısal bir açıklaması vardır
dudaklarıma yaklaşık 20 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırdım.şişlikler inince biraz eridi.sanırım ikinci seans gerekecek.
mrhb benim de dudaklarımda senin gibiydi bende heves ettim dolgu yaptırdım çok hoş ve çekici duruyor yerimseniben bence önce dolguyla denemelisin eğer hoşuna giderse yağ enjekte ettirirsin