Yağ Enjektesi İle; Dudak Şekillerini Belirginleştirenler...

aynı fikirddeyim bir dolgu maddesi görmedim ben hatta dolgu maddesi deil incelmiş bile diyebiliriz..gayet ince bir dudakk...dolgun dudaktan anlayışımızz farklı biraz sanırım....şakkıdı

bencede dolgun dudak anlalıyışım farklı birde size ince gelmiş olabilir ama surat yapım da küçük ve çok belli olsun istemedim deneme amaçlı yaptırdım 2.yaptırışımda resimli olarak göndercem sizlere...

walla cnm bnmki hastanede oldu 2000 verdm
dudak dolgumun ücreti çok az tuttu.sevk kagıdıyla tıp fakültelerine gidebilirsiniz.döner sermaye ücreti var.ancak benim dolgum hızlı eridi.tekrar seans gerekecek.

Son düzenleme:
dudak dolgumun ücreti çok az tuttu.sevk kagıdıyla tıp fakültelerine gidebilirsiniz.döner sermayeye ve hocanın hastane içerisindeki muaynesine toplamda 400 ödüyorsunuz.ancak benim dolgum hızlı eridi.tekrar seans gerekecek.

benden yağ alınıp yapıldı herhangi bir dolgu maddesi koyulmadı .:eek:

bişey sormak istyorum yağ alma işlemi nasıl acılı bi işlemmi yani hastane ameliyathane gibi ortamlar gerektiryomu ve enjekte etme sırasındada ağrı oluşuyomu

walla cnm ben hastanede yaptırdım narkoz werildi hiç bişe hissetmiosun doğal olarak ama sorasında benim bacaamdan yağ alınmıştı sağ bacaamın üstüne yatamadım bi 3-4 gün baya bi morardı ama öle dayanılmıcak bi acı diil tabiiki görüntüsü biraz kötü oluo :KK43: onun dışında bi sorun yok cnm

peki cnm bu yağı neyle alıyolar enjektörlemi videolarda izledğimiz lipusoction aletiylemi eğer öylseyse çok kötü görünüyo bence ve uygulama sonrası 7 gün falan ödem oluymş çok kötü bi ödemmi dıaşrı çıkamicak kadar benim bacağımda ameliyat izi var ordan alınabilrmi acaba bu yağ birde her doktor farklı bişey sölüyo kimi kalıcı diyo kimi değil kime inancaz biz...

cnm onun özel bi aleti war onla yapıolar 2 hafta falan mor kalıo yayılıo morluk ama çok ufak bi yeri açıp yapıo toplu iğne ucu kadar bi yerden yani ama tabi morluk altına etrafına yayılıo benim kalcamın altından aldı baya morardı ama öle ödem falan olmadı sadece morardı. kalıcılık konusuna gelince kiminde kalıo kiminde hemen gidio senin bünyenle alakalı bende 25 gün kaldı şimdi koyulanın %10 kaldı tekrar başka bi işlem yaptırcam :KK43: bu hafta içi :KK43: bakalım nası olcak

dudak dolgumun ücreti çok az tuttu.sevk kagıdıyla tıp fakültelerine gidebilirsiniz.döner sermaye ücreti var.ancak benim dolgum hızlı eridi.tekrar seans gerekecek.

Paspak selam ben de ankaradayım ve çeneme yağ enjeksiyonu düşünüyorum.Nerede yaptırdın acaba canım,öğrenebilirsem çok mutlu olucam.:dance:

X