Yağ enjeksiyonu fiyat bilgisi

Neva2i

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
20
5
30
Selam arkadaşlar,

yakin zamanda yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum. Aranızda olanlar varmı, varsa eğer şöyle bir sorum olacak.
Bu tekrarlanması gereken bir işlemmiş 3 defa, eğer metabolizmanız yavaşsa 2 defa da yeterli olurmuş.
Doktor ama benden her defasinda tekrar 5500 tl kadar bir ücret talep edecekmiş.
Normal de, tekrarlanması ilk ücrete dahil olmaz mı ?

Yüzünüz asla ama asla yağ enjeksiyonu yaptırmayın. Sonrasında çok pişman olursunuz

Sakın yaptırma ben yaptırdım göz çevreme bir gözümün altı göz torbam varmış gibi duruyor

Sakın yaptırma ben yaptırdım göz çevreme bir gözümün altı göz torbam varmış gibi duruyor
Merhaba, çok geçmiş olsun öncellikle.
Benim çok ihtiyacım var o yüzden düşünüyorum.
Göz torbası var gibi nasil durabiliyor yani yağ homojen bir sekilde dağılmıyor mu ? Orada birikti topaklastı mi

Merhaba, çok geçmiş olsun öncellikle.
Benim çok ihtiyacım var o yüzden düşünüyorum.
Göz torbası var gibi nasil durabiliyor yani yağ homojen bir sekilde dağılmıyor mu ? Orada birikti topaklastı mi
Dağılmadı bildiğin torba gıbı şiş duruyor ıkı senedır gören nıye gözlerin şiş diyor o yüzden düzelttirmeyi düşünüyorum bakalım

Dağılmadı bildiğin torba gıbı şiş duruyor ıkı senedır gören nıye gözlerin şiş diyor o yüzden düzelttirmeyi düşünüyorum bakalım
Forumlarda Yüz estetiği bölümündeki "yağ enjeksiyonu" başlıklı konuda tüm hikayemi okuyabilirsiniz

Merhaba eger kötü tecrübeleriniz varsa , rica etsem paylaşır mısınız?
Merhabalar, yüz estetiği forumunda yağ enjeksiyonu başlıklı konuda hikayemi anlattım, oradan okuyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…