Yağ bezesimi?

ciarasisi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
3.155
2.520
333
Merhaba hanımlar kalçamın ön tarafında 4 senedir yani benım farkettığim elime gelen içte kucuk şişlik var oynuyo gıbı hamılelık boyunca rengı acık kahveye döndü tabı arada ellerim sıkılınca yıne hamıle iken diziminnhemen altındada çıktı minicik elıme gelınce az elledim o da aynı renge dönüştü acaba yag bezesimi bunlar hamileyken vucutta yag oranı arttıgı için tekrar cıkmıs dıye dusundum küçük ve oynuyolar rahatsız etmıyolar ama korkmama gerek var mı buzamamq kadar takmadım ama yağ bezeleri
Bu sekılde mi olur?

Doktora gidip gösterinhem içiniz rahatlar,hemde ne olduğunu öğrenmiş olursunuz.
Lenflerde tümörler olabiliyor,malesef hastalıklar çeşit çeşit.

Benim sol kolumun altında var. Geçen sene farkettim. Doktora gittim kaç kez. Ultrason yapıldı, yağ bezesi dedi doktor. Ağrı yanma yapar ise lokal anestezi ile alırız dedi. Sizde doktora gidin, 4 sene çok olmuş. Böyle şeyler fark edilince ihamale gelmez. Lütfen bian önce gerekli kontrolleri yaptırın. Geçmiş olsun.

kalçanın ön tarafı neresi
apış arası mı demek istediniz?
öyleyse fıtık olabilir.

Yok kızlar kalça sag yanda yag bezesi dusundum tehlıkelı gormedim aslında cok pipiriğim ama kolumdada var kolun ust yuzeyındeoynuyo o sebebten gitmemiştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…