Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım o yag bezeleri sıktıgında iltihap çıkıyor dıyorsun ama yag beaesıyse o ıltıhap değil yagdır ıçındekiler. genelde doktora aldırıyorlar ama senin sanırım derın ınce ki sıktıgında çıkıyormuş yada tam buyumemiş. sıktıktan sonra ıyıce içini boşaltman gerekir.yoksa tekrarlar ama izde kalabılır. benim bır arkadaşımın cenesi agız bölgesi burnu kaşların etrafı ve göz altları hep yag bezesıydı:) duşun berbattı bıgun aldım elime ıgneyı alkolu peçeteyi temizle temizle 1 hafta boyunca 2 gun arayla temizledim. çünkü temizledikten sonra şişiyor ve kızarıyordu o yuzden dınlenmesi gerekiyordu cildin. ama sonra kabuk bagladı sıkıtgım yerler ve nıhayet 3 hafta sonra tamamen duzeldi cildi:) ama yınede tavsıye etmıyorum bu yontemı sana canım.rısklı olabılır yuzun sonuçta bu dahada beter olmasın duzeltcem derken
canım bnm bildigim güzllik merkezlerinde yapıyorlar onu cilt doktoru yapıyorsa ne ala peki doktor yaptıgında iz kalıyormu yada kaç gunde iyileşiyorkafamçokkarıştı