Sivilceli Ciltler yağ bezecikleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

white_daisy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
55
0
merhabalar benim yüzümde yağ bezecikleri var arkadaşlar nasıl giderilebilir bilen arkadaşlarımız varmı? lütfen yardımcı olun zor durumdayım artık çözüm burmak istiyorummmmmm

küçük küçük ve genelde göz kenarında olan yağ bezelerinden bahsediyorsan eğer ben onlarla çok uğraştım, en sonunda çıldırıp patlatmaya bile çalıştım. sonra bazı olaylardan dolayı hiç makyaj yapasım gelmedi, yaklaşık 1 yıldır. geçenlerde farkettim ki o yağ bezeleri tamamen kaybolmuşlar. sanırım makyajdan veya göz makyajını temizlediğim zımbırtılardan kaynaklanıyordu. uzuuuuun süre makyaj yapmayınca gittiler. ben çok şikayetçiydim bunlardan. tamamen kafamdan çıkarmışken kaybolmaları da bi garip oldu.

E vitaminli makyaj temizleyicileri kullandığım zaman benim de göz çevremde yağ bezeleri oluşuyor.. Artık kullanmıyorum..

profesyonel bakım gercekten çok önemli evde ne kadar yapsak da kabin bakımının yerini tutmuyor ben de neredeyse 1,5 yıldır gitmiyordum gecen carşamba gittim resmen suratım hafifledi tavsiye ederim

canım peki pütürleri aldıklarında iz falan kalmıyor dimi kendimiz sıkmışız gibi yani 2 3 güne geçiyormuş diye duydum ben doğrumu acaba

benimde sol gözümün altında vardı baya iriydiydi
bende çok sinir oluyodum.normal sivilce gibi değilki sıkayımda çıksın.
derinin baya altında oluşuyo .o yüzden sıkmak çok can yakıyo
ama ben onunla baya uğraştım sıktım ,iğne ucu kadar kabuk tutmuştu
bi kaç gün sonra gözümü kaşırken bişi düştü
ufacık sarı kuru bişi ..sonra aynada baktım ki gözüme düşen oymuş :) kurumuş meğer
kurtuldum yani :)

çok varsa bakıma gitmeniz daha sağlıklı..benim birtaneydi :)

benim gözümde yokda bazen yanağımda yada çenemde çıkıyor onlar daha çok göze batıyor o yüzden kendim sıkmak istemiyorum

ben de de vardı arada oluyor hatta pek tavsiye etmem uzmana gitmek daha iyi olur ama ben çok ince boncuk iğnesi derler ya öyle bi iğneyle önce bezenin üzerindeki deride kücük bi delik açıyorum bu asamada ağrı olmuyor zaten ölü doku. biraz da dikkatli olmak lazım acı varsa çok derine gidiyorsunuz demektir kanamaması lazım delik acarken sonra yavasca sıkıstırıyorum ama olmuyorsa çok zorlamadan actığım değliği azıcık büyütüyorum bi daha deniyorum veee cıkıyor. azıcık oynandığı için kızarıklık oluyor ama ben de hiç iz kalmadı. aynı yerden bi daha çıkma gibi bi durumu da olmadı.

canım bunu bende deniyorum zorda kalınca ama bazen çok inatçı oluyorlar çıkaramıyorum birde benm tırnaklarım uzun çok batıveriyorlar bazen uzun süre geçmiyor

Yağ bezeleri..Gerçekten çok çektim =)) Boynumda büyük bir yağ bezesi vardı.Ne yaptıysam geçmedi,aldırmak istiyordum ama boynumda olduğundan tehlikeli olabilirdi.Bir parça patates kesip içine küçük delikler açıp patatesi suyunu sıkarak yağ bezesinin üzerinde gezdirdim.Bunu 1 ay boyunca yaptım ve inanılmaz küçüldü.Biraz daha yapınca tamamen kayboldu =))

kızlar bu yağ bezecikleri böle küçük küçük beyaz renk sıkılamayan şeylermi eeğer öölese bnm vucudumda yüzümde olmadıı için şükrediorm ama bunlar ve sivilce izlerim yüzünde askılı body falan giyemiorm. artık güzellik merkezinde temizletmeyi düşünüorm. istanbul and. yakasnda oturuorm bana önerebiliceğinz bi yer varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…