- 13 Şubat 2022
- 319
- 309
- 32
Kokuyor, daha ne zararı olsun? Bir değil, iki değil, her gün.Sizin derdiniz baharat değil ki sizin derdiniz o insanlar. Bu kadar nefret dolu olmak size de iyi gelmez. size zararı olmayan insanlara saldırmanız mantıksız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kokuyor, daha ne zararı olsun? Bir değil, iki değil, her gün.Sizin derdiniz baharat değil ki sizin derdiniz o insanlar. Bu kadar nefret dolu olmak size de iyi gelmez. size zararı olmayan insanlara saldırmanız mantıksız
Hindistana abim gitmişti bir kaç gün o ağır kokuya alışmakla geçiyor oda alışırsan demişti köri ve hindi bağı çok kullanıyorlarmış insanların üzerlerine sinmişBu duruma aşinayım. Londra’dada Hintlilerin yemek kokuları meşrudur mesela . Daha mahalleye girer girmez her yerde kokuyu alırsınız. Üstelik kapalı alanlarda kıyafetlerine kadar kokar ama bunu yeme rahatsız oluyorum bunu giyme kokuyor diyemezsin ki . Örnegin siyahilerin yenleri biraz tuhaf kokar , bunu bir kaç kez siyahi arkadaşıma da vurguladım o ise bana asıl sizinki kokuyor dedi yani biz onlardan rahatsız olurken onlarda bizden rahatsız oluyormus
Peki ne yapalım birlik olup basalım mi çıkarıp dışarımi atalım dövelim mi evi yıkayalım ki yani tamam kokuyor anladık ama ne yapalım??Kokuyor, daha ne zararı olsun? Bir değil, iki değil, her gün.
Onlar da sizin herhangi bir şeyinizden rahatsızsa siz de onu düzeltecek misiniz mesela?Kokuyor, daha ne zararı olsun? Bir değil, iki değil, her gün.
Hint yemekleri muhteşem ötesi yaBu duruma aşinayım. Londra’dada Hintlilerin yemek kokuları meşrudur mesela . Daha mahalleye girer girmez her yerde kokuyu alırsınız. Üstelik kapalı alanlarda kıyafetlerine kadar kokar ama bunu yeme rahatsız oluyorum bunu giyme kokuyor diyemezsin ki . Örnegin siyahilerin tenleri biraz tuhaf kokar , bunu bir kaç kez siyahi arkadaşıma da vurguladım o ise bana asıl sizinki kokuyor dedi yani biz onlardan rahatsız olurken onlarda bizden rahatsız oluyormus
Ev sahibini tanımıyorum ben. Dediğim gibi haftada bir iki olsa tamam da, apartmanın kapısını bir açıyorsun ciğerlerine kadar iğrenç bir koku. Bildiğin burnunu yakıyor. Bir kat yukarıdan bile rahat alınabiliyor. Standart yemek pişirseler öyle bir koku olmaz, olsa bile tolere edilebilir. Ama dediğim gibi, çemen kokusunu beşle filan çarpın, öyle ağır bir koku. Gün boyu siniyor. O yabancılara kiraya veren ev sahibinin de ALLAH belasını versin ne diyeyim?Apartman toplantısı yapılmıyor mu?Gerci onlar gelmezde.Ne bilim okadar kötü koku geliyorsa belediyeye sikayet ederim ben yani:)
Pastırma bile yiyemeyen insanım,cemen kokusundan nefret ederim.Apartman kokuyomus sonucta.Yazın napacak bu insanlar?SIcakta bide o les koku.Ev sahibine ulassanız?
Londrada hintlilere mesela yemeğiniz kokuyor ıy sizi doğulular, bu baharatları koycaksanız gidin hindistanda yaşayın demeyi bilmiyor mu ya ingilizler?Bu duruma aşinayım. Londra’dada Hintlilerin yemek kokuları meşrudur mesela . Daha mahalleye girer girmez her yerde kokuyu alırsınız. Üstelik kapalı alanlarda kıyafetlerine kadar kokar ama bunu yeme rahatsız oluyorum bunu giyme kokuyor diyemezsin ki . Örnegin siyahilerin tenleri biraz tuhaf kokar , bunu bir kaç kez siyahi arkadaşıma da vurguladım o ise bana asıl sizinki kokuyor dedi yani biz onlardan rahatsız olurken onlarda bizden rahatsız oluyormus
Bir gün yemeğe davet ettirin kendinizi, yemeği beğenince kokusundan da rahatsız olmazsınız birdahaApartmanımıza birkaç ay önce yabancı uyruklu komşular taşındı. Afganlarmış. Evlerinden öyle bir yemek kokusu geliyor ki, içi dışına çıkıyor insanın. Sadece benim değil, kocamın ve wattshap da konusunu açtığımıda çoğu komşumuzun da öyle.
Kimsenin yediğine içtiğine karışmak olmaz tabi ama muhtelemen kullandıkları baharatlar neyse, o kokuyor. Uyarmışlar ama çözüm yok. Tamam her evden yemek kokuları gelebilir ama öyle böyle değil. Yani çemen kokusunu beşle filan çarpın, öyle ağır bir koku. Üst katlara kadar çıkıyor.
Biz koku olmasın diye balkonda mangal bile yakmıyoruz. Ne bileyim aspitarör açararız, cam açarız.
Hint ve uzak Doğu yemeklerini bende çok severim ama evlerinde yaptıkları yemek cok ağır kokuyor, eminim bizim yemeklerimiz de onlar icin kötü kokuyordurHint yemekleri muhteşem ötesi ya
neresi ırkçılık konu başlığının? Yabancı uyruklu işte.Ayrıca konu başlığınızda bile ırkcılık var.
Adamlar harıl harıl çalışıyor, çok da güzel hizmet veriyorlarIşte halkimiz ona musait degil ki.Bakin Suriyelilere dukkanlarini actilar,her alanimiza girdiler.Bunlarda yakinda oyle olup iyice aramiza yerlesicekler çünkü tepki vermeyi,karsi koymayi bilmiyoruz.3-5 kisiyle olacak şey degil bu toplu olarak harek etemedigimiz surece zor
Londrada hintlilere mesela yemeğiniz kokuyor ıy sizi doğulular, bu baharatları koycaksanız gidin hindistanda yaşayın demeyi bilmiyor mu ya ingilizler?
Biliyorlar ama ödleri kopar onlara o şekilde davranmayaLondrada hintlilere mesela yemeğiniz kokuyor ıy sizi doğulular, bu baharatları koycaksanız gidin hindistanda yaşayın demeyi bilmiyor mu ya ingilizler?