Peki amac ne? Benimle evlenirken beni cok sevdigini biliyorum. Evlenmesi o kizla ilgili en ufak bir umudu bile kendi karraiyla bitirdigini gosterir.Siz eşinizi bıraksanız o kıza gider de, kız onu evlilik olarak kabul eder mi ? Eşiniz söylemiş zaten annesinin onaylamadığını..Kadın ilişkiyi ilerletmek istememiş ve bahane bulmuş...
O kadar acik olsaydi durum zaten durmazdim ama kizi gorunce bosanma karari alinmadi. Belki daha acik anlatmam gerekiyor. Kiz daha gelmeden ben ailevi kavgalar yuzunden bosanalim dedim. Ilk diyen benim. Ve cok gururunu kirici seyler soyledim. Son kavgamizin ertesi gunu tamam bosanalim dedi, ben de anneme gittim. Kiz burda olmasaydi da bu karar alinacakti. Kaldi ki en kavgasiz zamanlarimizda da ben bu kizi kafama takmistim. Hatta acik acik sordum da evlenmeden once. Eger bitmemis bir seyler varsa ben baskasina karsi hisleri olan bi adamla evlenmek istemiyorum dedim. Yok oyle bir sey. Evet eskiden yasanmis olabilir ama su an hem musterim hem arkadasim. Insan cok yogun seyler hissettigi biriyle arkadas kalamaz, cikarir hayatindan demisti. Inandim. Ama belki de yalandi.Eşiniz kızı seviyor. Vazgeçmek zorunda kaldığı için, kız istemediği için vazgeçmiş. Beyni vazgeçmiş ama kalbi vazgeçmemiş.
Eğer kız da eşinizi isteseydi eşiniz onu seçerdi, burası açık zaten.
Kızı görünce boşanalım nidaları atıyor. Ortada boşanma lafı dolanıyor, uçak biletleri geziyor, siz hala neden konu açıp soruyorsunuz ki? Adam sizi sevmiyor, aklına esince boşanalım diyen adam seviyor mudur sizce ? Ağzının ne dediğine değil , davranışlarına bakın. Ya durumu böylece kabul edeceksiniz ya da bitirirsiniz.
Bir üstteki mesaja adam beni seviyor eminim demişsiniz, eee neden böyle davranıyor peki, neden boşanma lafını ortaya atıyor ? Seven sevdiğine sarılır benim bildiğim. Madem sizi sevdiğinden eminsiniz, neden buraya konu açıyorsunuz, gidin yuvanıza mutlu olun??? Kendinizi kandırmayın daha fazla, durumu kabul edin gitsin.
Tam olarak kafamdaki bu dusunce sanirim. Dogru soyluyorsunuz.Kocaniz kizi seviyor ama kiz onu sevmedigi icin sizi birakmkyor. Kiz he dese gozunun sizi gorecegi yok.
O kadar acik olsaydi durum zaten durmazdim ama kizi gorunce bosanma karari alinmadi. Belki daha acik anlatmam gerekiyor. Kiz daha gelmeden ben ailevi kavgalar yuzunden bosanalim dedim. Ilk diyen benim. Ve cok gururunu kirici seyler soyledim. Son kavgamizin ertesi gunu tamam bosanalim dedi, ben de anneme gittim. Kiz burda olmasaydi da bu karar alinacakti. Kaldi ki en kavgasiz zamanlarimizda da ben bu kizi kafama takmistim. Hatta acik acik sordum da evlenmeden once. Eger bitmemis bir seyler varsa ben baskasina karsi hisleri olan bi adamla evlenmek istemiyorum dedim. Yok oyle bir sey. Evet eskiden yasanmis olabilir ama su an hem musterim hem arkadasim. Insan cok yogun seyler hissettigi biriyle arkadas kalamaz, cikarir hayatindan demisti. Inandim. Ama belki de yalandi.