Yabancı erkeklerle evlilik

hala beni yalanci cikartmaya calisiyorsunuz.bizimkiler berbet derseniz... bunu kim dedi allah askina kim????

buna verecek bir cevabiniz yok sanirim. zira bu lafiniz sizin toptan herseyi yanlis anladiginizi gosteriyor.

konuda eger yabancilarla iliski yasamak kotudur denseydi iyiligini kanitlamaya calisirdim. dolayisiyla burda benim iyiligini kanitlamama gerek yoktur. burda herkesin zittini iddia eden sizsiniz.

evet işte bende bundan bahsediyorum bende kötü örnekler gördüm şimdi bende kalkıp genelde ! yabancı erkekler daha kötüdür dersem bunu okuyanlar ne anlarlar Allah aşkına söylermisniz.

bunu uslubunca anlatirsaniz kimse birsey diyemez. ama bakin bunu bu sekilde dile getirmeyi kac mesajdan sonra becerdiniz. hala anlamiyorsunuz ne diyebilirim ki....

ben de sizi kesinlikle kirmak istemedim. ancak sizinle olan cabami benzetme yaparak anlatmaya calistim. tesbihte hata olmaz derler.... kusura bakamayin.....

peki neden zııtı söyleyene tepki gösteriyosunuz yani ben kötü birşeyler gördüm diye burda onları görmezden gelip yabancılar şöyle iyiler böyle süperlermi demeliydim bende kötü örneklerini gördüm ve anlattım ama saygı göstermediniz ve üstüne üstlük bunları söylediğim için bana hakaret ettiniz ve evet bunuda kanıtlarım ama siz kanıt gösteremezsiniz ve konuda yabancı erkeklerle evlilik deniyor ve insanların deneyimleri soruluyor yani burda kimse iyi deneyimlerinizi söyleyin dememiş denyimlerinizden bahsedin denmiş bende kötü deneyimlerimi söyledim ama siz karşı fikirleri kaldıramıyorsunuz kelime oyunu yaparak iyi deneyimler sorulmuş gibi şeyler söylemeye çalışıyorsunuz.

ve kimseyide kırmaya çalışmadım insanlar farklı düşündükleri için kalkıpta hakaret etmek çok büyük bir yanlıştır tekrar farklı düşündüğüm için hepinizden özür dilerim ama benim ve etrafımdaki insanların başından böyle olaylar geçti ve sizin kadar iyimser olamıyorum maalesef çünkü o insanlar hala bunun acısını çekiyorlar ve bu konularda benden iyi birşeyler düşünmemi beklemesin kimse .

Son düzenleme:
o zaman arkadaşlar ben tartışma yönünü paylaşıma çevirmek adına konunun gitmesini istediğim (aslında başından beri bunu istediğim) yöne çevireyim mi? demiştim ki; bir yabancı ile birlikteliğinizdeki (türk olan birine göre) farklılıklar. mesela küçük bir başlangıç yapayım. daha önceki görüşmelerimizde yaşadığım şehirden farklı şahirlerde buluşmuştuk ve yakında yine gelecek ve yaşadığım şehre. şöyle düşünün 8 gün izni var 2 gün X 2 toplam 4 günü yolculukla geçecek ve bunca yolu benim için yapacak olmasına rağmen benden evime yakın otellerin linklerini göndermememi ve rezervasyon yaptıracağını söyledi. P.S: yalnız yaşıyorum. demek istediğimi anlatabildimmi bilmiyorum. 1 defa bile bende kalabileceği ihtimalini düşünüp ima dahi etmedi. şaşırdım ve de sevindim...

size kendi cevabinizi tekrar okumanizi rica ediyorum. ben asla karsit fikirleri kaldiramiyacak biri deilim. siz hic tanimadiginiz bir insana kirmizi ile isaretledigim tarzdaki cumleleri kurmaya nasil cesaret edersiniz onu anlamis deilim. ha yok ederseniz de cevabinizi alirsiniz, butun mesajinizdaki hircin ve fevri cumeleleri saymiyorum bile. yoksa butun mesajinizi kirmizi yapmak zorunda kalirdim....

biraz yazdiklarinizin muhakemesini yapin burda magduru oynamayin sonra....

peki öyle yapalım dilexi hanım mesela o bahsettiğim arkadaşarımdan birine erkek arkadaşı ki kendisi italyandı sadece fantazi yapmak için grup seks teklifinde bulunmuştu arkadaşım ilk başlarda bizimle bu konuyu paylaşmış ve böyle bir şeyin mümkün olamayacağından bahsetmişti sonra çok ısrar etmiş çocuk oda kabul etmemişti sırf grup seks kabul etmedi diye daha önce yaşadıkları bir ilişkiyi internette yayınlardı erkek arkadaşı ve şuan bu kız bütün erkeklerden nefret ediyor.

kızlar 2 zıt düşünce var ortada anladığım kadarıyla ama bunu savaş haline getirdiniz günlerdir yazıp bu konu hakkında kafa yoruyorsunuz yazık değilmi size gözlerinize
bencebu manasız tartışmaya bir son verin
karşmızdakini biraz anlamaya çalışırsak paylaşımımız daha çok olur ve güzel olura.s.
böyle uzata uzata yazmak sizleri rahatsız ettiği kadar bizleride rahatsız ediyor ben her 2 tarafında tam olarak ne anlatmak istediğini anladım sonuç olarak insansa konu herşey mümkündür
birnin yaşadığını öteki yaşamayabilir
ama karşımızdaki insanda bizi anlamak zorunda değildir herkesin kendi çizdiği doğruları vara.s.

Son düzenleme:

bakın hala devam ettiriyorsunuz evet bundan dolayıda özür diledim ama siz hala bana ettiğiniz hakaretten dolayı özür dilemediniz ayrıca ordaki yazımda türk kadınlarına saygı duymuyorlar demişim neden çünkü kötü deneyimlerim oldu ama siz bunları sanki size hakaret ediyormuşum gibi gösterip mağduru oynamaya çalışıyorsunuz.

ben de orda "Allah askina siz nerede yasiyorsunuz" cumlenizi kastettim ama isinize geleni anlamakta israrcisiniz. ayrica sizi kirmak istemedigimi belirttim. orda hakaret deil benzetme (tesbih) vardi. tesbihte de hata olmaz. neyin ozrunu dileyeyim ben. sizin yanlis anlamanizin mi???:1no2:

herneyse, ben konuyu okuyan ve acan arkadaslardan cok ozur diliyorum. saatlerdir beyhude bir caba icindeyim. bunun farkinda olsam da ilk defa kendimi tutamayip aciklama yapma ve anlasilma istegi icine girme gafletinde bulundum. kusura bakmayin.

evet lütfen bende aynısı söylüyorum kötü deneyimlerim oldu diyorum anlatıyorum bunları neden anlatıyorum sizlerde bu durumlara düşmeyin diye yani sizinde dediğiniz gbi insansa herşey mümkündür.
arkadaşlar bakın kimseyi kırmak değildi niyetim sadece o kadarda toz pembe değil tekrar sözlerimden dolayı kırdıysam sizleri özür dilerim ama banada hakaret edildi bunuda sineye çekmemi kimse beklemesin.

5 yaşındaki bir çocuk zekasına indirdiniz beni bu hakaret değilmidir , bunu yanlış anladığımı zannetmiyorum.

ve bende "Allah askina siz nerede yasiyorsunuz" cümlemden dolayı özür diledim ama anlamadınız sanırsam neyse uzatmaya gerek yok kırılmanızı istemedim tekrar özür dilerim.

pekala siz hala tesbihte hata olabilecegine inaniyorsaniz sizi kirgin birakmak istemem. ben de ozur dilerim ki ozur dileyerek hicbirsey kaybetmeyiz... hakkinizi helal edin

pekala siz hala tesbihte hata olabilecegine inaniyorsaniz sizi kirgin birakmak istemem. ben de ozur dilerim ki ozur dileyerek hicbirsey kaybetmeyiz... hakkinizi helal edin

o teşbih beni gerçektende çok kırdı.

hela olsun mutluluklar dilerim.

akadaşınız için gerçekten üzgünüm ama şu da varki burda yaşanmış bir olay extreme bir durum bence. daha önceden yaşanan bir ilişkinin neden kayıtları yapılır anlayabilitem bu konuda çok kıt. habersiz olduğunu varsayıyorum arkadaşınızın ve demek istediğim yere geliyorum. türk, yabancı, müslüman dili dini farketmeksizin genelleme yapmamak. arkadaşınız italyan sevgilisi ile yaşadıkları ciddi bir travma yaşamış anladığım kadarıyla ki çok zordur tahmin ediyorum ve anlamaya çalışıyorum. ilişkinin rengi çoğunlukla kendini ilk zamanlarda belli eder. aklımızdaki en ufak soru işareti farkına varabilirsek kocaman bir sorunun cevabı olabilir. sadece ilk zamanlarda aşk yoğunken gözden kaçırmamak gerekli bu küçük kocaman ayrıntıyı. evet kötü bir deneyim aktarmışsın ve kadın olarak üzgünüm ancak tüm yabancı erkekler sex düşkünü sapıklardır ihtimalini tüm türk erkekleri kadar verebiliyorum. inşallah anlatabildim demek istediğimi. yazarken çok kez soft olunamıyor çünkü.

extrem olmasinin yani sira burda kizin ihmali de soz konusudur. zaten guvenemeyeceign bir insanla arkadasligin olsa bile iliskinin boyutunu uzatmamalisin. ve bastan siniri cekmelisin. arkadasiniz sevgilisine duracagi yeri bastan gostgerseydi sevgilisi buna curet edemezdi. bu turk erkegi olsun ya da yabanci. burdaki durum erkegin irkiyla deil nietiyle alakali...

bir de arkadasiniz iddia ettiginiz gibi tecrubeli, yabancilarin ne mal olduklarini bilen biri de deilmis sanirim. yoksa bu hataya dusmezdi. turk olsun yabaci olsun herhangi briiyle iliskiye baslamadan once kisi kendisi yeterli olgunluga ulasmali. bu konuda kendine guveni yoksa sonuclari anlattiginiz gibi aci oluor iste...

sez hanim siz kendinizi bu konuda deneyimli saydiginiz icin size soruyorum. varsa baska arkadslar lutfen onlar da bahsetsin. mesela cevrenizde evliliginde sirf kocasi yabanci oldugu icin mutsuz olanlar var mi? sebepleri nelerdi? kultur farki, aile uyusmazligi, yasam tarzlarinin yarattigi sorunlar vs... gecimsizlik ya da fikir uyusmazligini katmiyorum cunku bunlar irksal deil kisisel sorunlardir.... benim ve sanirim konu sahibinin merak ettigi detaylar bunlardi aslinda... cunku eger siz kendinizi korumayi bilmezseniz turk de vurur yabanci da ...

evet işte bu olaydan sonra dediğim gibi yabancılardan uzak durmaya çalışıyo ama dediğiniz gibi insan kötüyse heryerde kötüdür oda yabancı erkekler hakkında çok iyimserdi çok saygılı efendi felan diyodu bu olayları yaşadıktan sonra artık o kadarda iyimser değil ve hatta hiçbir erkekle konuşmak dahi istemiyor çok ciddi sorunları var gerçektende.
Bir arkadaşımın ailesinden teyzesinin kızıydı galiba bir almanla evlenmişti sonra boşandılar geçinemediler adamın çok rahat olduğundan felan bahsetmiş kültür farkı ilk başlarda belli olmuyomuş aşkın gözü kördür ya sonraları da bunun boşluğunu çok acı bir şekilde hissetmeye başlamış hatta bir olay anlattı bana arkadaşım adam bunlara misafirliğe gelmiş kızın ailesinin yanında bi kaç terbiyesiz hareketi olmuş. sonra kavga etmişler ama bu olaydan sonrada hiç araları düzelmemiş kadın kocasını bidaha babasının evine götürmemiş akraba ziyareti felan yokmuş zaten fazlada sürmeden 3 yıllık evlilik ten sonra Allah tan çocuk yapmamışlar boşanmışlar şimdi kadın hala bekar çok pişmanım felan diyomuş arkadaşıma sakın yabancı biriyle evlenme diyomuş aşık olursun aradaki kültür ve yaşam tarzı farkını göremezsin sonra evliliğinde büyük sorunlar çıkar karşına demiş benim gibi olursun felan diyomuş, sonra bi kaç ay kadını rahatsız etmiş adam kadın polise felan gitmiş adamı içeri atmışlar sonra ne oldu bilmiyorum şimdi babasının evinde kalıyomuş Allah yardımcısı olsun zor valla.

yok kız kameranın farkında değilmiş zaten bilmiyomuş kayıtlar olduğunu hatta bi kaçkere tehdit etmiş kızı bu kayıtlar hakkında ama kız hiç ihtimal vermiyomuş sonrada internette görmüş zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…