ben kimseye niye yabancıyla birliktesiniz diye veryasın etmiyorum ama kalkıpta yabancılar çok iyi bizimkiler berbet derseniz size karşı çıkarım nerden biliyosunuz 70 milyon tükiyenin 35 milyonu erkek hepsinin aynı olduğunu aynı şekilde bütün yabancı erkeklerin iyi olduğunu bakıyorumda herkesin takıldığı tek bir nokta türklerin kıskançlığı peki ben size soruyorum türk kaıdnları kıskanç değilmi hepimiz sütten çıkma akkaşıkmıyız çokmu mükemmelizde mükemmeli istiyoruz hayır değiliz bizmde kusurlarımız var herkesin kusurları var nasıl türk erkeklerinin kıskançlıkları insanı sıkıyosa aynı şekilde yabancı erkeklerinde kıskanç olmamaları belli bir noktadan sonra bunaltmaya başlar zira çok rahat hareket ederler ben kıskanılmak isterim siz istemiyorsanız bilemem ama kalkıpta sırf kıskanç diye türk leri aşağılarsanız bununda karşısında olurum genelleme yapmıyorum sizin gibi çünkü size göre bütün türk erkekleri kıskanç kadına kötü davranan kadını bir malmış gibi hizmetçiymiş gibi kullanan erkekler.
ben sizin fikirlerinizi değiştirmeye çalışmıyorum sizde lütfen benimkilerini değiştirmeye çalışmayın ve artık sizler şu at gözlüklerini çıkarın ve kendi üleknizdeki insanların değerini bilin bu kadında olabilir erkekte yabancılarıda çok mükemmel insanlar sanmayın onlarında tıpkı türkler gibi iyileride kötüleride vardır.
ben sizin fikirlerinizi değiştirmeye çalışmıyorum sizde lütfen benimkilerini değiştirmeye çalışmayın ve artık sizler şu at gözlüklerini çıkarın ve kendi üleknizdeki insanların değerini bilin bu kadında olabilir erkekte yabancılarıda çok mükemmel insanlar sanmayın onlarında tıpkı türkler gibi iyileride kötüleride vardır.
Son düzenleme: