Yabancı dizi önerisinde bulunabilir misiniz?

önerebileceğim diziler:
Tüm CSI seriler CSI Las Vegas başta olmak üzere New York ve Miami
House MD
Chuck (kesinlike çok tatlı bi dizi bayılıyorum :))

The Walking Dead ..

ben de sizin gibi dizi hastasıyım.. ve etrafımda izledigim dizilerle ilgili yorum yapacagım hiç kimse olmadıgı için oldukca doluyum aslında.. hani insan istiyor eşiyle dostuyla dean and sam'den bahsetmek, dexter'a hak vermek,patrick jane e olan hayranlıgı dile getirmek, olivia'ya özenmek..
burada içimi dökmek istedim işte..
DSG sendromu var bende..
açılımı DizininSonuGeldi..
belirtileri şunlar;
1)en az 4 sezonluk bir dizi bulunur.
2) diziye başlanır ve ilk başta karakterleri sindirmek gerekir.. bu cogu zaman sancılı bir süreçtir..
3)Diziye bağlanılır.. başrol oyuncuya aşık olunur.. onun gibi düşünmeye başlanılır
4)yemeden içmeden kesilip gece gündür bölümler izlenir
not: amerikan ingilizcesine, sokak agzına o kadar alışılmıştır ki.. günlük hayatta size sorulan sorulara "wtf" şeklinde karşılık verirdiginiz bile olur..
5)lap top artık sizinla heryere gelir,, mutfakta tezgah üstüne, yemek masasına, yatagın kenarına ve hatta banyoya..
6)son bölümler yaklastıkca, artık siz o dizide bir karaktersinizdir.. gerçek yaşantınız, yaptıklarınızın bir önemi yoktur, yani Ted'in çocuklarının annesiyle ne zaman tanışacagı sizin için en büyük merak konusudur..
7)dizi biter...
8)Hayat bomboş..
TEDAVİ:
en az 4sezonluk bir dizi bulunur.. ve izlemeye başlanır
her tedavi gibi bu da oldukça sıkıntılıdır..
ilk başta alışamazsın..
önceki dizinin etkisinde oldugun için buradaki en karizmatik adam bile senin için gıcık biridir ve bu durum ihanet hissi uyandırır..
4-5 bölüm sonra önceki diziyi unutmuş, buradaki karakteri sempatik buluyorsundur.. ve işte iyileşmişsindir.. ancak tekrar başa döneceksin

ilginçtir.. bu sendroma yakalanacagınızı bile bile bir an önce bitirmek için herşeyi bırakırsınız bir kenara.. elimde ütüyle fringe bir sezonunu bitirmişligim vardır.. düşünün artık ne kadar birikmiş..

izledigim dizilerin çoğu burada bahsedilmiş zaten.. ama şimdi izledigim dizi (gerçi o da bitti ama güncel devam ediyor) çok farklı tavsiye ederim..
hani benim de bir katkım olsun tavsiye listelerine isterim..

SHAMELESS.
adından da anlasıldııgı üzere.. bu dizide utanmazlık hat safhada.. ahlaksızlıkların kol gezdigi bir dizi..
ama bunların ötesinde.. çok gerçekçi geliyor oyunculuklar, komedi mi trajedi mi çözemedigim olaylar.. eger ilk bölüme bakarsanız ne zaman bittigini anlamaayacaksınız..

game of thrones
misfits
vikings
killing
homlend
fringe
once upon time
grimm
pretty little liars daha çok var

üniversite bitti iş yok güç yok.. zaten üşengeç bi insanım... sardım dizilere... iyi ki üniversitede izlememişim yoksa okul biter miydi

the walking dead = çok hızlı ilerlemiyor ama güzel

dexter = muhteşemmmm

supernatural = ilk sezonlarda çok tırsıyordum malum cin şeytan hayalet işleri karışık işler hele de bizim toplumda çok korkunç hikayeler oluyor... ama artık keyifle izliyorum çok tatlılar yahuu

himym = ted evleneceği kadını bulurda dizi biterse ne yaparız

fringe = bu da kalitesi kurgusu anlaşılmayan bi dizi bence. ben çok seviyordum.

Chuck= ayy çok tatlılardı

Breaking bad = en son buna sardım başta bi yavaş geldi ama oyunculuklar çok iyi bence. seviyorum. tabi bunun da tüm bölümlerini izledim

Mad Men'de ünlü bi dizi ama bi iki bölümünü izledim yavaş geldi. tekrar belki ona başlarım.
ne izlesem ben de bilemiyorum :2:

The wire puanı çok iyi olmasına rağmen ilk bölümden o kadar çok sıktı ki kaç kere bitirmeye çalıştım maalesef bitiremedim üstelik dizi arşivim çok geniştir çok dizi izlemişliğim vardır ama maalesef sarmadı.Game of thronesda da aynı şekilde 4-5 bölüm izlememe rağmen sarmadı o yüzden izlemiyorum.

Ben the wireı izleyemedim eğer sen izlediysen fikirlerini yazabilir misin?

Mentalist
Breaking Bad
Spartacus (Özellikle çocuk yapmaya çalışan çiftlere önerilir !)
Sherlock Holmes

canım üç aşağı beş yukarı zevklerimiz aynı :) sana izlemediklerinden önerebileceklerim şunlar:
fargo
breaking bad
misfits (türü bunlarla alakalı değil ama ben çok sevdim:) )
the sopranos
nip tuck

Teen Wolf
The Wampire Diaries
Game Of Thrones

Üçü de çok güzel diziler hayranlıkla izledim

Game of thrones
The walking dead
Lost
Shameless
Once upon a time
True blood
Breaking bad

bunları izleyip bitirdim hepsi çok güzeldi...şimdi yeni bir diziye başlamak istiyorum ...araştırmaktayım

Rizzoli & Isles ve Supernatural ilgini çekebilir
ama the bigbang theory ide izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum.

*Pretty Little Liars
*The Vampire Diaries
*Supernatural
*Teen Wolf
*Spartacus
*Game Of Thrones

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…