Yabancı Dil Öğrenenler Kulübü

Selam diet killer ve mayday34 ,

Hergun Fransizca pratik eden birisi olarak yaziyorum. Ogrenmek veya sormak istediginiz bisey olursa yardim edebilirim..
Yurt disinda yasiyorum, devlet memuruyum. Fransizca konusuyorum :)

Cok kolay gelsin canim, ben su an yurtdisindayim eger bi istegin olursa yazabilirsin
Çok teşekkür ederim canım 12:00 - 14:00 arası Fransızca çalışacağım. Aklıma takılan bir şey olursa hemen yazarım
Selam diet killer ve mayday34 ,

Hergun Fransizca pratik eden birisi olarak yaziyorum. Ogrenmek veya sormak istediginiz bisey olursa yardim edebilirim..
Yurt disinda yasiyorum, devlet memuruyum. Fransizca konusuyorum :)
aaaa süper canım Fransa'da mı yaşıyorsun?

Bugünden itibaren Ocak ayının sonuna kadar her gün Fransızca çalışacağım. Bunu alışkanlık edinmeyi hedefliyorum. Sizler de bana yardımcı olursunuz umarım. Bu dili öğrenmek ve DELF Sınavı'nda güzel bir puan almak benim için çok önemli.

Si tu as des questions n'hésites pas ma belle

Bugün A1.1'e yani Fransızca'ya baştan başladım. 2 saat ders çalıştım. Yavaş yavaş ilerliyorum

Günaydınlaaar! Bugün yine 2 saat Fransızca çalışacağım. Belki 2 saat de İngilizce çalışırım bakalım

Neler yapıyorsunuz bakalım? Yarın sabah 08:00'de kütüphanede olmaya çalışacağım akşam 18:00'e kadar çalışmayı hedefliyorum.
Erkenden yatmam lazım ama uyumak çok zor

Sabah 09:00'dan beri çalışıyorum şimdi ara verdim bi kahve içeceğim

Bugün de sabahtan akşama ders beni bekler akşamları hiç ders çalışamıyorum niye bilmiyorum ben illa güneş göreceğim yani

Neler yapıyorsunuz bakalım? Yarın sabah 08:00'de kütüphanede olmaya çalışacağım akşam 18:00'e kadar çalışmayı hedefliyorum.
Erkenden yatmam lazım ama uyumak çok zor
HANGI SEHIRDESINIZ??
FRANSIZCA BIRAZ ZOR BI DIL BENDE CALISIYORUM.
OZELLIKLE YAZILISLARI COK FARKLI KELIMELER VAR.

Merhaba.fr da bı sorum var benım.ben fr bılıyorum çok ıyı derecede olmasada.sorunum oglumla ılgılı.şu an fr ogrenıyor okulda ve le ,la yla başı dertde.ben 17 yaşında sonradan ogrendım.her kelumeyı ayrı ayrı ezberledım le sunu lasını.bunu bulmanın başka yolu varmı? Sızın bıldıgınız...tek tek ezberleme olmadam masculın femının bılınemezmi.

BUNU BENDE MERAK EDIYORUM.
BAZEN KARISTIRIYORUM.
BIDE EVDE OGRENINCE ZOR OLUYOR.
OKULDA ZAMANLA OGRENIR.

HANGI SEHIRDESINIZ??
FRANSIZCA BIRAZ ZOR BI DIL BENDE CALISIYORUM.
OZELLIKLE YAZILISLARI COK FARKLI KELIMELER VAR.

BUNU BENDE MERAK EDIYORUM.
BAZEN KARISTIRIYORUM.
BIDE EVDE OGRENINCE ZOR OLUYOR.
OKULDA ZAMANLA OGRENIR.
Ezberden başka yolu yok canım benim zamanla bilinçaltına işlenecek ve unutmayacak ama bir sistematiği olmadığı için ezber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…