Yabancı Dil Öğrenenler Kulübü

BUNU BENDE MERAK EDIYORUM.
BAZEN KARISTIRIYORUM.
BIDE EVDE OGRENINCE ZOR OLUYOR.
OKULDA ZAMANLA OGRENIR.

Ezberden başka yolu yok canım benim zamanla bilinçaltına işlenecek ve unutmayacak ama bir sistematiği olmadığı için ezber

tesekkurler
5.5 yasinda oglum ana okulunda su an, ogrtemeni en çok zorlandigi konu bu dedi,çok duruyolarmi$ ustunde ama hala karistiiryor diyor ogretmen, aksamdan beri soruyorum kelimeleri ben duzelttigimde ezberliyor ama aksama unutabilir, surekli ustunde durmak lazim galiba ama aklima gelmiyorki degisik kelime :)
, ev araba kalem kitap ayni soruyorum hep galiba :)

ilkokul iki deki kizima sordum nasil koyucaz bu le la yi diye belki ona bi yol ogretmislerdir diye
kardesine kulagina hangisi ho$ guzel geliyor sa o olur diyor:KK64::KK64:

yani le voiture
la nez
le fille
un maison vs dersek guzel olmuyormu$ duyarken :)) ona gore, kulaginin ali$tiginin tersine soylendigi zaman guzel gelmiyor galiba onada

turkçede yokki bu gavur dilinin di$isi erkegi , bende çok zorlanmsitim dil ogrenirken bu konuda ..

BUNU BENDE MERAK EDIYORUM.
BAZEN KARISTIRIYORUM.
BIDE EVDE OGRENINCE ZOR OLUYOR.
OKULDA ZAMANLA OGRENIR.
biz fransadayiz,ana okulunde 4. senesi
yeni yeni fr konusuyor, onceden biliyordu ama utaniyordu çekinuyodu konusmuyordu
aksani yokn,kulagi iyi, konu$asida iyi diyor ogretmeni bi bu le la miz sorun

babasida buyuklerde karsitiryor onu diyor
oda haklii aslinda kari$tiriyor buyuklrt ,zor dil fr
okunusu ayri yazilisi ayri, konu$masi ayri
zamanla bakalim nolacak

tesekkurler
5.5 yasinda oglum ana okulunda su an, ogrtemeni en çok zorlandigi konu bu dedi,çok duruyolarmi$ ustunde ama hala karistiiryor diyor ogretmen, aksamdan beri soruyorum kelimeleri ben duzelttigimde ezberliyor ama aksama unutabilir, surekli ustunde durmak lazim galiba ama aklima gelmiyorki degisik kelime :)
, ev araba kalem kitap ayni soruyorum hep galiba :)

ilkokul iki deki kizima sordum nasil koyucaz bu le la yi diye belki ona bi yol ogretmislerdir diye
kardesine kulagina hangisi ho$ guzel geliyor sa o olur diyor:KK64::KK64:

yani le voiture
la nez
le fille
un maison vs dersek guzel olmuyormu$ duyarken :)) ona gore, kulaginin ali$tiginin tersine soylendigi zaman guzel gelmiyor galiba onada

turkçede yokki bu gavur dilinin di$isi erkegi , bende çok zorlanmsitim dil ogrenirken bu konuda ..
bize de duyuluşu güzel olanı kullanacaksın dediler de o sistem pek bir işe yaramıyor kullana kullana ezberler zaten Fransa'da yaşıyormuşsunuz merak etmeyin

biz fransadayiz,ana okulunde 4. senesi
yeni yeni fr konusuyor, onceden biliyordu ama utaniyordu çekinuyodu konusmuyordu
aksani yokn,kulagi iyi, konu$asida iyi diyor ogretmeni bi bu le la miz sorun

babasida buyuklerde karsitiryor onu diyor
oda haklii aslinda kari$tiriyor buyuklrt ,zor dil fr
okunusu ayri yazilisi ayri, konu$masi ayri
zamanla bakalim nolacak
BENDE FRANSADAYIM 45 BOLGESI.

EVET ESINIZ HAKLI .ZAMANLA OGRENIRLER .
SANSLILAR BURDA DOGUP BUYUYENLER DE ZAMANLA FRANSIZLAR KADAR SERI KONUSUYOR.
YAS ONEMLI.EGITIMEDE ERKEN BASLANINCA HEMEN KAPIYORLAR.
BIZ KENDIMIZI DUSUNELIM.ZORLUK CEKIYORUZ.
5 YIL OLDU OKULA BILE GITMEDIM AMA
CEVREDEN KONUSARAK OGRENDIM COK SUKUR EN AZINDAN RANDEVULARIMI TEK BASIMA HALLEDERIM.
COK AYRINTIYA GIRINCE KAFA ALMIYOR .ZOR BIR DIL GERCEKTEN YAZILISI KONUSMASI HEPSI FARKLI.

BENDE FRANSADAYIM 45 BOLGESI.

EVET ESINIZ HAKLI .ZAMANLA OGRENIRLER .
SANSLILAR BURDA DOGUP BUYUYENLER DE ZAMANLA FRANSIZLAR KADAR SERI KONUSUYOR.
YAS ONEMLI.EGITIMEDE ERKEN BASLANINCA HEMEN KAPIYORLAR.
BIZ KENDIMIZI DUSUNELIM.ZORLUK CEKIYORUZ.
5 YIL OLDU OKULA BILE GITMEDIM AMA
CEVREDEN KONUSARAK OGRENDIM COK SUKUR EN AZINDAN RANDEVULARIMI TEK BASIMA HALLEDERIM.
COK AYRINTIYA GIRINCE KAFA ALMIYOR .ZOR BIR DIL GERCEKTEN YAZILISI KONUSMASI HEPSI FARKLI.
okula gitmeden iyi ogrenmi$siniz yinede maasallah
TR den gelenlere 300 saat mecburi deilmiydi , ondan nasil kurtuldunuz

ben 17 yasinda geldim okula almadilar buyugum diye, formasyon yaparak ogrendim sonrada stajdi i$ ti derken araya kaynadim gitti
burda dogma buyume gibi deilim fr konusunda ama sonradan ogrenelere gorede baya iyyim, ortada biseyim iste bende bilmiyorum nerdeyim
tabi simdi çocuklar olunca i$ hayatini birakdim, fr da gerileme yok ama ilerlemede olmuyor aralarina girmeyince franszilarin

Merhaba arkadaşlar bu topici biraz canlandırsak mı ne yapsak? Kadın dediğin kendini geliştirmeli değil mi?:KK73:
Var mı yabancı dil öğrenmekte lan KK'lılar bakalım? :KK73:

Acilen gerileyen İngilizce seviyemi toparlamam lazım. İş arıyorum malum her iş için iyi düzeyde İngilizce'ye ihtiyaç var. Önce İngilizce sonra Fransızca sonra İtalyanca hepsini B2 - C1 düzeyinde öğreneceğim :KK49:

X