• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı Damat Alan Var Mı?

melantha

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
23
7
88
İzmir
Merhabalar

Umarım doğru yere konuyu açıyorumdur.

Sevdiceğim yabancı. Yakında zamanda evlilik düşünüyoruz artık. Biz birbirimizin aileleriyle tanıştık ama aileler birbiriyle tanışamadı hala, malum uzaklık. Benim sorum şu: Hiç yabancıyla evleneniniz var mı? Düğün dernek, aileler, yerleşim/oturum işlerini nasıl hallettiniz?

Merhaba, evlenmedim ama niyetlendiğim oldu ;)
Sana en dogru yardımcı olacak site instagramdan Türkiyeninyabancidamatlari sayfası olur. Her kıtadan, her milletten insanlarla evli kadınlar var. Soru sorma köşesi de oluyor, nikah evraklari- düğün dernek adetleri ile ilgili herkes sorusuna cevap bulabiliyor . Tavsiye ederim yani ^^

Benim en yakın arkadaşım amerikalı biriyle evleniyor. Ocakta nişanlanacaklar.Kızın ailesi destekliyor. Oğlanın ailesi arkadaşımı çok sevdi. Hem yabancılar bizim türkler gibi şu adet olacak şu olacak bu olacak diye diretmiyor da. Kafan da rahat olur.:KK54:

O damat beyin nereli olduğuna bağlı mesela almansa, ailesi hiç katișmaz ama Arap ülkelerindense seni kendilerine uydurmak isterler

Back