Yabancı biriyle sevgili olmak

O konuda beklentisi olur eğer yaşamak istemiyorsan gorusme derim. Birde musluman olmayan bir erkekle evlenilmiyor diye biliyorum.

Vayy, ee peki görüyor musun onu hiç? Almanlar aslında çok nazikler yani çok directler ama nazikler yani bilemedim şimdi en azından benim karşılaştıklarım iyi. Benim için de tabu değil yani bu bir örf değil sonuçta yaşantım gereği yapmak istemediğim bir şey demiyorum ki aseksüelim sadece yapmamayı tercih ediyorum. Ola ki konuşup bu konuyu söylersem
gerçekten medeniymiş bizde olsa bir Türk’le mesela ardından beter olmuştur umarım der (kibar şekilde belirtmeye çalışıyorum ) ama mutlu olup olmadığını sormuş ne hoş.
Ya umarım çok güzel olur çünkü yanındayken hep karnımda kelebekler var . O da öyle gibi yani hissediyorum hem de belirtiyor diyor ki ben normalde alpha erkeğiyim ama senin yanında tamamen bir betayım diyor bunu açık açık söyledi.

merak ediyor demekki bulusmadan sonra güncelleme bekliyorum merak ettim
Aynen merak ediyor soru soruyor ama çok saçma bizi Arap ülkesi zannediyor herhalde işte nerden duyduysa diyor ki işte Türklerde honour killing varmış vs. (namus cinayeti) diyorum yok öyle bir şey. Bazen bu tarz soruları beni gıcık ediyor o da farkında oldu Türk kızlarına alman ve Amerikan kızlarına davrandığından farklı davranmalısın demiş bir arkadaşı o yüzden tanımak istiyor diye düşünüyorum. Tamamdır güncelleme yapıcam :)

Ooo neler yapmışsın adama böyle :) umarım iyi şeyler olur .hissettiklerin çok hoş .karnımdaki kelebekler uçalı çok oldu fakat eşimi seviyorum .baki olan da bu değil mi zaten .umarım senin de güzel giden bir ilişkin olur .şimdilik iyi gidiyor Amerikalı :)

O konuda beklentisi olur eğer yaşamak istemiyorsan gorusme derim. Birde musluman olmayan bir erkekle evlenilmiyor diye biliyorum.
Evet tahminim o yönde tabi ki ama şu ana kadar temas anlamında herhangibir girişimi olmadı (sarılma, elimi tutma vs.) sadece elini omzuma koyuyor bu kadar. ama sanırım beklicem yani direct gidip ben bunu yapmıyorum demek istemem. Müslümanlık konusuna gelince yani şimdilik bu konuyu düşünmek istemiyorum yani bu mesele zaten kafamı karıştırıyordu. Bunu daha daha sonranın konusu

Kesinlikle haklısın kaç yıllık evlisin? Sevgiyle bahsetmen müthiş bir şey. Bu arada hiçbir şey yapmadım taktik falan yok yani. :)) ben zaten gönül ilişkilerinde çok başarılı değilim. Ama bu sefer böyle gelişti inşallah da devam eder. :)

On yıllık evliyim :) sevgiyle bahsetmemin sebebi gerçekten karşılıklı sevgi . Umarım sen daha iyisini yaşarsın .

Taktiğe gerek yok ki ,zaten adamın dikkatini cekmissin. Başka biri gibi davransaydin, ilerde ortaya çıkacağı için cuvallardin. Böyle iyi ,devam :)

böyle bir şeye niyetlenmmeiş bile sen söyleyeyim mi stresindesin.. bi durum o konuda gelirse belli edersin tavrınu
Ya zaten ben öyle diye demiyorum bu yabancıların ilişkilerinde hep olan bir şey sadece kendim bu yönde olabileceğini düşündüğüm için sordum. Aynen öyle yaparım tabi. Bekliycem..

Evet arkadaşlar dün buluştuk tabi ki de bu konuyu açmadım zaten ondan bir şey görene kadar söylememeye karar verdim. Dün ki buluşma da gayet iyiydi Türkçe kelimeler ufak cümleler öğrenmiş. Çok tatlıı Duygusal Anlamda da daha da yakınlaştığımızı hissettim bazı konularda da gerçekten Türk erkeğinden farkı yok bence (bknz: kıskançlık) tabi öyle büyük bir kıskançlık ortada şimdilik bu şekilde .. :)

Ev sahibimin kizi Amerikali bir askerle evli, Amerika`da yasiyorlar ve coook mutlular dunya guzeli cocuklari bile var

Ne güzell Çok Güzel bir örnek verdiniz :) sağolun
Kuzenimde Amerikali Iranli bir erkekle evlendi gecen yil , onlarda Amerikadalar cok mutlular, ben de Kazak bir sevgilim olmustu 6 yil once kendisi muslumandi ama nasip olmadi izdivacimiz. En onemlisi ASK, din irk dil hiiicc onemli degil

5 yıldır bir çürük yumurta hariç hiçbir türk erkeğinin almadım hayatima, büyük konusmayayim ama bir Türk erkeğiyle de evlenmek asla istemem .
Ayrıca eski denizci askeri bir amerikali ile sevgiliydim. Kendisi gerçekten iyi bir dindardı. Onun dininde evlilik coook önemli. Bir kere evlenince tanrı nezdinde tek bir bütün sayiliyorsun. Eşini aldatmak en büyük günahlardan. Öyle Amerikan filmlerindeki gibi nerede aksam orada sabah biri değildi, bana da ilk aşk belirtilerinden itibaren 'eger evlenmeyeceksen oyalama, benim yaşım genç değil. Birkac sene sevgili olup sonra ailem izin vermedi falan diyeceksen hiç baslamayalim' falan derdi
Yani insan vaaaar insan var.
Ama bence eğer aile yapın tersse, asla izin verilmeyecekse, din hayatında coook önemliyse ve çocuklarının dinini umursuyorsan hiç başlama bile. Gereksiz bir macera olur, sonunda yine en çok sen üzülürsün

Selam, benim var(dı). Aranızdaki iletişim iyiyse direkt sorabilirsiniz, şahsen ben direkt sordum. Aslında olay din muhabbetlerine girmişti işte konuyu buraya getirmiştim ve bazı şeyler için evliliği beklediğimi söylemiştim. Karşımdaki insan yabancı, ateistti ve bana, bunun çok önemli bi konu olmadığını falan söyledi. Yani bazı şeyler için evlenmeyi bekleyeceğini, bana saygı duyduğunu söylemişti.

Daha önce karşılaştığım yabancı erkeklerden mesela böyle bi ilişki yaşayamayacağını belirtip direkt flörtü sonlandırmıştık. Bence, eğer flört iiçerisindeyseniz ne kadar erken o kadar iyi. :) Açık açık anlatabilirsiniz. Onlar zaten baya rahatlar bu konularda

Neden olmasin ki belki herkesten daha mutlu olacaksiniz
Benim babamin kuzeni bir almanla evlendi,onlar amerikada tanismislar.Babamin kuzeni kiz,yabanci olan erkek .Yillardir evliler.Ben hic gormedim kendisini ,ama duyuyorum illa bayramda vs.Cok duzenli,cok canayakin bulmus kizin ailesi.Sarisin,renkli gozlu iki tane de evlatlari oldu.Cook mutlular. Tabi ki ailemizde hristiyan oldugu icin evliligi yadirgayan oldu ,ama sonucta suanda huzurlu bir birliktelikleri var.

Arkadaşlar bu konuyla ilgili mesaj gelince bildirim aldım. Biz birlikteyiz güncelleme yapmadım konuyu merak edenler için sorry Bu konu nasıl oldu bilmiyorum ama açıldı bende üstü kapalı söyledim anladı ve çoook saygı duyduğunu belirtti çünkü o da evlilik odaklı benim de evlilik odaklı biri olmama çok sevindi. Evlilik isteyen birisi olmama yani. Şu anlık herşey çoookk güzel mutluyum huzur var içimde değişik bir dinginlik hissi.

Ee neden ayrıldınız?

Çok mutlu oldum sizin için Umarım her şey güzel gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…