• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yabancı biriyle evlenir misiniz ?

yabanci biriyle evlenirmiydiniz

• evet, neden olmasin

OY: 115 57,2%
  • hayir, evlenmezdim

OY: 40 19,9%
  • aslaaaa

OY: 19 9,5%
  • bilmiyorum

OY: 27 13,4%

• Ankete Katılan
    201
ben asla evlenmezdim...yurtdisinda yasiyorum ve burdaki yabanci erkekler igrenc sulu davranislar size deger veriyo gibi gorunebilirler ama burda cogu siddet uyguluyo karisi bile degilken sevgilisine bence turk erkeklerinin kesip attigi tirnak bile olamazlar....onlarda aldatmak daha kolay cunku inanclari yok Allaha inanci olmayan insanlardan hersey beklenir birde cok pisler bana cok itici geliyolar....

İnancı olmamak geelleştirilemez.Yani müslümanlarda da inanmayan çok var onlarda da var.Ama benim sevgilimin sağlam bir allah inancı vardır.Her milletin iyisi ve kötüsü var.Benim sevgilim türk erkeğinin asla yapamayacağı fedakarlıkları yaptı bana.Bazen onlar türk erkeğinin tırnağı bile olamaz bazen de türk erkeği onların tırnağı bile olamaz bence

evet evlenirdim. türkiyede yasayan bir yabancıdan hoşlanıyorum. aynı şeylere gülüyor aynı şeylere şaşırıyoruz. bu karşındakinin kalbinin temizliği ile ilgili.ama tabi müslümanlığa biraz ilgi duyması lazım yoksa ailem karşı çıkabilir.:27::27: ondan çok hoşlanıyorum.benim biraz değişirse neden olmasın .sizce 37 yasındaki bir erkek birazcık değişirmi? :27::49:

Seviyorsam kesinlikle evlenirim. Bir erkeğin milliyeti değil edebi önemlidir benim için. Hiç de aman ne olursa olsun kendi milletimden olsun deyip de hafif meşrep bir adamla ömrümü heba edemem. Yakışıklı ve efendi adam için kimse kendini sınırlamasın, dünyadaki her erkeği Allah yarattı.

Back