• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yabancı biriyle evlenir misiniz ?

yabanci biriyle evlenirmiydiniz

• evet, neden olmasin

OY: 115 57,2%
  • hayir, evlenmezdim

OY: 40 19,9%
  • aslaaaa

OY: 19 9,5%
  • bilmiyorum

OY: 27 13,4%

• Ankete Katılan
    201
küçükken pek hevesliydimm illa kocam yabancı olsun diye.:;D sebep: yabancılar sarışın renkli gözlü oluyo yaa kimi raikonen mesela:P şimdi gelse dönüp suratınabakmam :51:

Evlenebilirim... Ama ilk olarak Turk tercih ederdim. Cunku kultur ve dil farkini cok iyi biliyorum. 6 senedir yurtdisindayim, en basit ornek, bizim espri olarak gorup gulmeyecegimiz seylere guluyorlar. Sen ancak zoraki gulumseyebiliyorsun, cunku komik degil. Ve bizim espri dediklerimizi anlamiyorlar, gulmuyorlar. Tabii espri anlayisi insandan insana da degisen birsey ama, yine de durum boyle. Ve bunun gibi ufak tefek bir suru fark var. Bu durumda kafamizin uyusmasi nasil olur merak ediyorum. Ben sahsen beni tam anlamiyla anlayabilecek, ayni olmasa da benzer kulturlerden insanlar tercih ederim. Iran, veya Arap ulkeleri insanlari haric. Olmasa da, yine bu milletten ama bana daha yakin bir insanla evlenebilirim.

evlenirim hatta hayallerimden birisi çok eğlenceli düşünsenize o kadar farklılığa rağmen sevgi bağıyla aşılmış bir çok sey heleki çocuğunuz oluyor falan çok değişik duygudur eminimki

Yabancı erkekleri çok geniş herkese evet diyen sevgililerine karışmayan biri sanıyor türk milleti.Benim sevgilim Brezilyalı ve ben kıskançlığından sıkıldım.Bizim türk erkekleri gibi hatta daha fazla.Gece yatarken şort giyerim.O şortla misafir gelirse onların yanına böyle gitmen doğru değil falan diyor :9: .Evlilik planlarımız falan vardı ama ben soğumaya başladım bu kıskançlıklarından ve sinirinden offf

ben asla evlenmezdim...yurtdisinda yasiyorum ve burdaki yabanci erkekler igrenc sulu davranislar size deger veriyo gibi gorunebilirler ama burda cogu siddet uyguluyo karisi bile degilken sevgilisine bence turk erkeklerinin kesip attigi tirnak bile olamazlar....onlarda aldatmak daha kolay cunku inanclari yok Allaha inanci olmayan insanlardan hersey beklenir birde cok pisler bana cok itici geliyolar....

Aslaaaa!!! gorusleri hayata bakisinin benim gibi olmasini istiyorsam buda ayni kulturu paylasmakla olur...

Esimle cok mutluyum cok sukur asla bir yabanciyla yapamazdim. Yurt disinda buyudugum ve yasadigim icin bunu cok iyi biliyorum.....

ne zaman, hangi konu hakkında kesin konuştuysam çok geçmeden başıma gelmiştir.. onun için asla, kesinlikle,, hiçbirzaman,.. kelimelerini kullanmaya çekiniyorum.. ama birçok sebeple ayrı gayrı duruma düşeceğimizi, farklılıklarla karşı karşıya kalacağımızı hissederek istemezdim.. bu zıtlıklar ister istemez ilişkiyi etkiliyor bence

Back