Anket Yabancı biriyle evlenir misiniz ?

yabanci biriyle evlenirmiydiniz

• evet, neden olmasin

OY: 115 57,2%
  • hayir, evlenmezdim

OY: 40 19,9%
  • aslaaaa

OY: 19 9,5%
  • bilmiyorum

OY: 27 13,4%

• Ankete Katılan
    201
Evlenmemem için bir neden ? Yok.Ama mesela aynı dilden olanları aşkı daha güzel yaşıycagını düşünüyorum.Şimdi bi "Seni Seviyorum"demenin heyecanı başka...
" I love you" demek bambaşka..

Evlenmemem için bir neden ? Yok.Ama mesela aynı dilden olanları aşkı daha güzel yaşıycagını düşünüyorum.Şimdi bi "Seni Seviyorum"demenin heyecanı başka...
" I love you" demek bambaşka..

Bu doğru..beni de bir tek bu düşündürüyordu..Ama şöyle de birşey var , zaten o aşkı hissetmek, seni seviyorum demesinden daha değerli..Beni sevdiğini hissettirsin yeter,
Türk de olsa dile dökülmesinden ziyade bana bunu başka şekillerde hissettirmesini tercih ederim..Söylemesine gerek yoktur, anlarsınız sizi sevdiğini her hareketinden..Bazen de bunu açık açık duymak hoşumuza gidiyor..O da ayrı..Gerçi Türkler de pek seni seviyorum demez sanırım, hani taş fırın erkeği ya bunlar güya :asigim:

Ben hep yabancı biriyle evleneyim derdim. Daha anlayışlı daha modern bulurdum ama yurtdışına gidince yabancı biriyle evlenemeyeceğimi anladım. Kültür farkı çok önemli aynı dili konuşmadığınız, aynı şeylere gülmediğiniz bir insanla nasıl mutlu olabilirsin ki. Mutlaka yapanlar vardır mutlu olanlar ama ben yapamazdım. Gene ne varsa bizim krocanlarda var kaydirigubbakcemile3

Önemli olan irki ya da yasadigi ülke degil, önemli olan anlasabilmemiz, birbirimizi sevmemiz Türk ya da yabanci farketmez, dini de farketmez. Eger seviyorsak ve bir ömür boyu birlikte yasayabilceksek neden olmasin :132:

kafa yapısı uyuştuktan sonra ha bizim mehmet ha komşu dimitri ha amerikalı johnny,ne fark eder ki?

Almanya´da dogup büyüdügüm halde Türk olmayan bir erkekle evlenmeyi düsünemiyorum...

ailem karşı çıkardı.
ama neden olmasın derdim büyük ihtimalle. tabiki bu varsayım. ben aradığımı burada buldum.
yine de yabancıyla evlenenlere sempatim vardır. bambaşka bi kültür ne güzel

Aşık olsaydım neden olmasın diye düşünüyorum ama dilini bilmediğim biriyle ilişki yürütmek zor bişey olsa gerek.. Ben insanları tanımadan ilişki düşünemiyeceğim için aşııkta olamazdım galiba

valla sevdikten sonra gözüm dünyayı görmez,kim olursa olsun evlenirim.ailem istemese de ikna ederdim.şu anda evliyim ve eşimle mezhep farklılıklarımız var.bu hiç sorun olmadı.ben yedi kuşak gerideki sülalemin yapmadığı birşeyi yaptım,oh iyiki evlenmişim.çok mutluyum.

Hayir evlenemem her ne kadar ask mesk desekte bir yerde kultur farki ortaya cikar. ha komsu musluman ulkeler olsa tamam iran gibi mesela hemen hemen ayni kulturden veya bi arap ama bati ulkelerinden asla

evliyim ama yabancı biriyle asla evlenmezdim önce müslüman olmalı bence ve değerler değişik olunca kavgalarda kaçınılmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…