• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yabancı biriyle evlenir misiniz ?

yabanci biriyle evlenirmiydiniz

• evet, neden olmasin

OY: 115 57,2%
  • hayir, evlenmezdim

OY: 40 19,9%
  • aslaaaa

OY: 19 9,5%
  • bilmiyorum

OY: 27 13,4%

• Ankete Katılan
    201
aslaaa deyip büyük konuşmamak lazım gönül bu ne olacağı belli olmaz ,ama ben evlenmezdim , bir memleketten bir memlekete bile ne kadar kültür farkı var , hele bir de yabancı olunca artık siz düşünün

aslaaa deyip büyük konuşmamak lazım gönül bu ne olacağı belli olmaz ,ama ben evlenmezdim , bir memleketten bir memlekete bile ne kadar kültür farkı var , hele bir de yabancı olunca artık siz düşünün

bende senin gibi düsünüyorum, bi arkadasim tam tersi oda ben Türkle olamam diyodu dediginide yapti yabanciyla evlendi

büyüklerin bir sözü vardır.evlenirken ekmegi ekmegime benzemeli derler şimdiki yeni nesil bunun anlamını bile yabancı biriyle evliliğe sıcak bakmazdı. ekmek derken bu sözün açılımı aynı yaşamın insanların aynı kültürün insanları olmayı kastediliyor. dünya vatandaşı isen dini inançlar milli duygular kimliğin ananelerin sana göre önemli degilse git evlen seni tutan yok.beraberce domuz etini ye. yahutta kilisesinde kutsan birlikte ayin yap.seçim senin

eğer müslüman bi millettense ve aşık da olmuşsak evlenirim neden olmasınopuyorumnanaktan

ayrıca ben kültür farklılığını pek çok insan gibi bir engel, ayakbağı gibi değil bir zenginlik olarak görüyorum. hayata bakışla alakalı bir şey bu.

büyüklerin bir sözü vardır.evlenirken ekmegi ekmegime benzemeli derler şimdiki yeni nesil bunun anlamını bile yabancı biriyle evliliğe sıcak bakmazdı. ekmek derken bu sözün açılımı aynı yaşamın insanların aynı kültürün insanları olmayı kastediliyor. dünya vatandaşı isen dini inançlar milli duygular kimliğin ananelerin sana göre önemli degilse git evlen seni tutan yok.beraberce domuz etini ye. yahutta kilisesinde kutsan birlikte ayin yap.seçim senin

yabancı=hristiyan değil ki illa

ben evlenirimde annem evlendirmez beni yabancıyla haha :D yurt dışına gitcem 2 yıl sonra allah büyük :D :D

evlenmez,sadece gönül eğlendirirdim sempatiksalakcinni

:1:

şaka bir yana gönlüm istese de mantığım hayır derdi.....

toplumun kadınlara baskısı,kapalı toplumculuk,...v.s zor zanaat.evlenene helal olsun valla,,ben ayrılmayı düşünüyorum şu anda,ben başaramadım,başaramayacağım .(
müslüman olsa bile yaranacağını sanmıyorum.

Back