arkadaşlar ya 2 ay önce kına yapmıştım saçıma ama 4-5 saat beklettim normal yeşil kına.pek tutmadı,yani bir değişiklik görmuyorum.şimdi boya yapmak istiyorum ama tutarmı bilmiyorumki hiç saçımda kına yok gibi:S kafam karıştı çokkk
benim kendi saçlarım sarı ama ben beğenmeyip eskiden kına yapardım hep tabi tümüne değil aralara uçlara siyah kzıl falan atardım okulda sorun çıkar diye doğal saç rengime yakın boyayla kapatmayı denedim tutmadı kuaföre sordum hiç bi şekilde kına üstüne boya tutmaz dedi
benim kendi saçlarım sarı ama ben beğenmeyip eskiden kına yapardım hep tabi tümüne değil aralara uçlara siyah kzıl falan atardım okulda sorun çıkar diye doğal saç rengime yakın boyayla kapatmayı denedim tutmadı kuaföre sordum hiç bi şekilde kına üstüne boya tutmaz dedi
uff evet canım malesef öyle pis birşey o bende yapmıştım,uzamasını bekledim ama az önce bir sitede okudum hint kınası üzerine normal kına yapmak açıyor demişler,hiç bilgim yok sadece okuduğumu paylaşmak istedim:44:
ben bundan iki üc sene önce sacima kina sürmüstüm normal kina ve sac rengim normalde koyu kestane ve sacima kinayi sürünce sacim kizil olmustu bildigimiz kizil oldu yani sonra bende sacimi boyamak istedim sari boya aldim sacima uyguladim sac rengim sariya yakin bi renk oldu aslinda kina üstüne normalde ilk boyamada hic tutmaz ama bende tutmustu iki üc kere denense belki tutar sacin rengi degisir