• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaamma bir bcek geldi.... ok gzel bir yaz...

kavakyeli00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
139
0
96
Ankara
Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederim. Derdimi Birazda Olsa Hafiflettiniz ..tek Olmadiğimi Biliyorum Artik ..artik Sesimi Duyan çok Insan Var çok Anne Var çok Kadinvar ..ne çok Erkek Var .. Ne çok Baba Var ..iyiki Varsiniz Inanin Buna ..

Her Kesimden Her Yaştan Bu Kadar Güzel Insanlara Ulaşmak çok Güzel ..

Yaşamin Içindeki Sesimi Duydunuz Ya Bana Moral Vermek Için Yazdiniz Ya ..

Inanin Bana çok Iyi Geldi . Daha Iyi Anlaşilmak Adina Kisaca Yaşamimi Yazmak Istedim . Sadece Kelimelere Dökülen Kisacik Kesitlerdir Bunlar..

Arkadaşlar ;ben 33 Yaşinda 19 Aylik Kizi Olan 10 Yildir Evli Bir Kadinim . Güçlü Kadin Olmayi Ben Seçtim . Etrafimda Ezilen Kadinlari Gördükçe Ben Böyle Olmayacağim Dedim.çaliştim Okudum ürettim. Hayatta Dimdik Olmaliydim.yaşamamin Bir Anlami Olmaliydi .ben Ve Benim Gibiler (kuşak Diyelim) Bu Bilinçle Yetişti.bir O Kadarda Fazlayiz Ki .. Babam Diplomani Mutfağa Asacaksin Dediğinde Günlerce Konuşmadim.bir Kadinin Geleceği Tek Nokta Bumu Diye …yaşam Zor Ama Güçlü Olduğumu Biliyorum .güçlü Olmaktan Başka şansim Yokki.. ...çünkü Her Zaman Zor Oldu .herşey Zorlukla Geldi çabayla Geldi.dertlerle Büyüdüm (tabiki Buna Da şükür Ki Mutlaka Benden Beter Durumda Pekçok Arkadaş Vardir ) Dert Hiç Bitmedi .lise Yillarinda Esrarkeş Bir Abi Ile Mücadele Ettim ..onu Kazanmak Için Neler Yapmadim ..geceler Boyunca Boynunu Dik Tutup Ağladiğimi Bilirim ölecek Diye . Bir Yandan Zor Maddi Olanaklarla Liseyi Bitirdim Bu Süreçte Kendimi Hiç önemsemedim .sonra üniversite Oda Zor Oldu Kazandiğim Okula Gidemedim ,çantami Bile Hazirlamişken. Yine De Yilmadim.ertesi Yil Yine Kazandim Ve Bu Sefer Gittim .2 Yillik Okudum Ama Okudum.lisansimi Geçen Yil 7 Aylik Hamile Olarak Sinavlara Girdim Ve Başardim Aldim.bu Arada Eşim Askere Gitti .15 Ay Boyunca Istanbul Gibi Bir Yerde Iş Ve Ev Arasinda Gidip Geldim. 15 Ay Boyunca Bir H.sonu Dişari çikip Gezmedim. O Orda Asker Ve Bende Burda Askerim Dedim.laf Gelmesin ,diye ..

Eşimin Askere Gideceği O Son Gece Giydiği Eşartmani Tişörtü 15 Ay Boyunca Yikamadim Yastiğimin Başucundanda Ayirmadim çünkü Onun Kokusu Vardi.ben Böyle Sevdim.deli Dolu Ve Sonuna Kadar .bu Süreçte Bana Maddi Manevi Tek Yardimi Işyerinde Arkadaşlarim Ve Annem Babam Yapti .eşimin Ailesi Nerde Derseniz Onlar Bizi Boşandirabilmek Için Türlü Yalan Ve Dolanla Eşimi Doldurmaktaydilar.bu Derece Adilikler Yaşadim. ….. Asker Dönüşünden 1 Yil Sonra Hamile Kaldim. Ve Sonunda Uğur Böceğim Doğdu.

Yaşamima Bir Böcek Geldi .o Benim Uğur B öceğim Ve Ben Doğuma 20 Gün Kalaya Kadar Işyerinde çaliştim. Böceğim 29/11/2005 Tarihinde Dünyaya Geldi Iyiki De Geldi…. Ama çalişmak Zorundaydim.iren Kizim 51 Günlüktü çalişmaya Başladim.çünkü Eşim Işsiz Kalmişti.ben Herşeyi Yüklenerek Bağrima Taş Basarak Minik Yavrumu Birakip Işe Döndüm.alişmak O Kadar Zor Oldu Ki Anlatamam Bunu Tüm çalişan Anneler Bilir .aliştinmi Diye Sor ..mümkün Değil Alişamazsin.şu Satirlari Yazarken Bile Ağliyorum Inanin Buna . Tam Herşey Yoluna Girdi En Azindan Ite Kaka Giderken …. Derken Babam Akciğer Kanserine Yakalandi Ve Işte Gülçin’in Bittiği An …..tüm Bunlarin Içinde Inanin Yikildim Tüm Umutlarim Bitti .. Toparlanip Düşmani Tanimak Adina Araştirdim.doktor Doktor Gezdim .okumadiğim Makale Kalmadi.tüm Bunlarin Içinde Tüm Ailemi Buna Ortak Ettim.babama Güç Vermek Için Artik Kendi Sorunlarimi Unuttum Es Geçtim.çok şükürki Babam Tedaviye Cevap Verdi Ve şu An Tedavi Devam Ediyor. Ben Bunu şöyle özetliyorum .90 Dk Süren Maçin Ilk Yarisini Biz Aldik . Bakalim 2 Yarida Bizi Neler Bekliyor. Mücadele Yeniden Tüm Hiziyla Başladi. Allah Yardimcimiz Olsun Ve Tüm Hastalara şifa Hasta Yakinlarina Yardim Etsin .

( Hayat Nesnelere Seçme şansi Tanimaz ..

Seçmek Için özne Olmak Gerekir Hatta Yetkin Bir özne

Akintidan Yavaş Olanlar Isteselerde Istemeselerde Denize Giderler

Ancak ; Akintidan Hizli Yüzenler Gidecekleri Yönü Seçebilirler )

Seçebildim Mi Evet çoğunda Başarili Oldum .üniversiteye Hazirlanirken Herhangi Bir Sorunla Uğraşirken Hep O Akintiya Yön Vermeye çaliştim .hala Da çalişiyorum . şimdi Gelinen Noktada Sadece Ve Sadece

Anlayiş Ve Yardim Istiyorum. Ben Kolayi Seçen Biri Değilim .eşimden Boşanmak Işin Kolay Tarafi Bazen Düşünmüyor Değilim .ama Iren ‘im Varken Ne Onu Babasiz Nede Annesiz Birakmaya Ne Onun Nede Benim Hakkim Var Diye Düşünüyor Ve Bu Fikirden Vazgeçiyorum çünkü Eşimi Ve Kizimi Dahasi Yuvami Herşeyden çok Seviyorum . Fakat çoğu Zaman Yaşanilan Tüm Sorunlar Arasinda Kendimi Mutsuz ,huzursuz Ve Yarim Hissediyorum . Dahasi Mükemmel Olmak Için Uğraşiyorum ,herşey Yolunda Gitsin Diye çabaliyorum .ama Evim Yarim,çocuğum Yarim,işim Yarim Tüm Yaşamim Yarim .iste O Noktada Söze Pek Gerek Kalmiyor . Daha Neler Getirecek Bu Yaşam Bana .bilmiyorum.insanin Yaşadiklarini Cümlelere Dökmesi O Kadar Zor Ki Allah Kullarina Taşiyamayacaği Yükler Yüklemezmiş .ben Verilen Her Yükü Taşidim Etrafimdakilerinde ..şimdi Geldiğim Noktada Yine Yükler Taşiyorum Kimi çok Ağir çok Zor .ama Taşiyorum.inadina Yaşamak Işte Bu Olsa Gerek Ve Ben Başindan Bu Yana Inadina Yaşiyorum Bu Hayati Kah Hüzünlü Kah Sevinçli Kah Isyankar Kah Umutsuz .. Sorunlar Ne Olursa Olsun Başa çikmaya çalişiyorum. Ama Insanlarin,ki En Yakinimdakilerin Anlayişsizliği Beni Bitiriyor. Sadece Biraz Anlayiş Bekliyorum .çocuğuma Iyi Anne Olmak Istiyorum Eşime Iyi Eş Olmak Istiyorum.dahasi Iyi Bir Yaşam Istiyorum .tek Isteğim Bu ..

Sözün özü ; Sadece Kizimin Gözlerine Baktiğimda ,bana Sarildiğinda Yaşadiğimi Hissetmek Değil, Yaşamin Her Aninda Yaşadiğimi Hissetmek Istiyorum . Sözün Bittiği Yerde ……sadece Insanca Yaşamak Ve Var Olmak Istiyorum.

Sevgilerimle Gülçin

Alıntıdır

Son düzenleyen: Moderatör:
üzüntülerle sevinçlerle yinede güzel bi yaşam sürdüğüne inanıyorum ,eşin seni birazolsun seviyosa ailene sıkıca tutunmanı rica ediyorum ,dünyada bulunmak hiç kolay değil sen güçlü bir insan olduğunu kanıtlamışsın.
seni anlamayanlar olbilir ne yapacaksın herkes aynı düiünceleri paylaşmıyo
sana kolaylıklar diliyorum bu fani dünyada herşey gelip geçici yeterki kendimizi bırakmayalım
öptüm canım

Son düzenleme:
yalnız bişi sormak istiyorum bu yazı kendi yazınmı? yoksa alıntı mı?

Tabiki Alıntı..
Arkadaşlar bana ait bir yazı değil bu uzun zamandır siteye uğramıyorum bunu yazmak aklıma gelmedi sadece paylaşmak adına gönderdim..Gönderdiğim yer "alıntı yazılar" olduğu için belirtmeyi düşünemedim.. kusuruma bakmayın lütfen.
a.s.

Back