-
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Ben yollamadan önce iki kez okuyorum. Telefondan yazmaya da halen alışamadım ama yine iyi dayanıyor valla, telefondan yazarken çok fazla harf hatası yapıyorum, genellikle otomatik düzeltiyor neyse ki. Mesela "eski" yazmak istedim ama yanlışlıkla "şski" veya "dski" yazdım, hemen "eski" yapıyor onu hiç bana sormadan, başka bir kelimenin anlamına çıkmıyorsa tabi. Telefonlar akıllı ama o da bir yere kadar. :)ay benim gözüme batıyor, hep editlerim mesajları, nerde hata var, bulur düzeltirim :/
Whatsapp'tan mi engellesin?Vatsaptan engelle bi şekilde. Çevrimiçinide gizle face falanda kullanma kafan rahat olsunn..
Ya benim nefret boyutunda bi uyuz gorumcem var onu gordugumde azrail gormus gibi oluyorum daha bacak kadar boyuyla beni tahrik ediyor bense daha cocuk bu diye kendimi avutup hic tinlamiyo takmiyo gibi davraniyorum ama icten icten deli oluyorum
watsapa cocuklarimin resmini koyarim hemen oda koyar BENİm cocugumu eyvallah halasi koysun esimle fotorafimizi koyuyorum oda kendiyle esiminkini koyuyo benim yanimda esimin tepesine tirmanmalar ya inanin amac sadece kiskanclik kendini benle kiyasliyo abim onu daha cok seviyo diyo delimi ne
Abisine hic duskun deildir sorunu benle kiskandigi da abisi deil benim
ben umursamiyo gibi normal karsiliyo gibi yapiyorum ama sinir oldum ne yapsam bi taklit ne alsam ahnisini almasi ne yapayim bilemedim
Not: kendisi evlenip ayrildi cocuk desemde koca kadin sadece beyni kucuk yillarca ayni evin icinde kaynanaluk yapti simdi kurtuldum diyorum uzaktan bile canimi sıkmayı basariyo yaaaaaaa!
Bende ona karsi olan tek sey sevmemek haz almamak yillarca ayni evde kaynanalik yapti bana ailesi simarik yetistirmis her dedigi olmus ondan herkesi parmaginda oynatabolcegini sanan bi tipiçten içe deli oluyorsan sende de var ona karşı bişiler :))
eşimin tepesine tırmanmalar derken?? abartıyorsunuz gibi :))
abisine hiç düşkün değildir diyorsun ama bence abisine düşkün. yazdıklarınızdan öyle gözüküyor :))
bence sizde onu kıskanıyorsunuz :))
Örümce çocuk değilmiş evlenip ayrılmış mı neBacak kadar boyuyla örümcelik yapıyo ha!
Way küstah!
hayır 2 konu açıp ikisinde de aynı yazım hatasını birebir yapmayı nasıl becerdiyse artık
22 yasindaÖrümce çocuk değilmiş evlenip ayrılmış mı ne
ama hala yaşını yazmadı konu sahibi
Görümceniz yanınızdayken sarılmayın siz de22 yasinda
Valla bariz sinirimi bozan iki üç yakın akrabamı engelledim durumlar falan tas atıp duruyordu bariz... sonrada hiç bi şey olmamış gibi yazıyordu.. fitleyip duruyordu kıskançlık tavırlar... baktım zarar veriyo engelledim yani.herkes kendini biliyo.. kimseyi aptal yerine koymıcaksın...Whatsapp'tan mi engellesin?
Yapmayin Allah askina ya. Kadinin psikolojisi iyi degil belliki.
Gereksiz bir rekabet icine girmis.
Konu sahibi gormeyiversin olur biter.
Engellemek falan ne gerek var??