Yaa uyuz ediyo beniiiii bu orumce!

ay benim gözüme batıyor, hep editlerim mesajları, nerde hata var, bulur düzeltirim :/
Ben yollamadan önce iki kez okuyorum. Telefondan yazmaya da halen alışamadım ama yine iyi dayanıyor valla, telefondan yazarken çok fazla harf hatası yapıyorum, genellikle otomatik düzeltiyor neyse ki. Mesela "eski" yazmak istedim ama yanlışlıkla "şski" veya "dski" yazdım, hemen "eski" yapıyor onu hiç bana sormadan, başka bir kelimenin anlamına çıkmıyorsa tabi. Telefonlar akıllı ama o da bir yere kadar. :)

Vatsaptan engelle bi şekilde. Çevrimiçinide gizle face falanda kullanma kafan rahat olsunn..

allahım bu tip insanlar azalarak bitsin lütfen bende birtek benım başımda var sanıyordum. benimde teyzem var herşeyini yarıştırır benle sinirlerimi bozuyor kimileri der ki taklit edilmek güzel ama hiç değil can sıkıcı... napsak bunları bazı bağlarıda atamıyorsun ki... kestirip atmak istiyorum bazen... allah sana sabır versin canım çok zor

Vatsaptan engelle bi şekilde. Çevrimiçinide gizle face falanda kullanma kafan rahat olsunn..
Whatsapp'tan mi engellesin?
Yapmayin Allah askina ya. Kadinin psikolojisi iyi degil belliki.
Gereksiz bir rekabet icine girmis.
Konu sahibi gormeyiversin olur biter.
Engellemek falan ne gerek var??

Tek sorun warsapa cocugumu esimi koymasi degil ki esim bana sariliyo hemen giz belertir oda gelir ona sarilir esim bana araba kullandirtir oda hemen banada kullandir der esimle bi yere gideriz bende istiyorum der sanki bizim cocugumuz ta essek kadar kadin arti bana yapmadigi eziyet kavga hakaret kalmamisti e simdi uzaklastim yine ayni koca kadin herseyin farkinda sirf ben bisey deyim tartisak diye yapiyo bende hic orali olmuyo gibi davraniyorum ama nereye kadar zaten daha zamanindaki onla yasadiklarimi hazmedemedim gormek istemedigim halde gorusuyorum esimin hatrina ustune bide gicik ediyo

içten içe deli oluyorsan sende de var ona karşı bişiler :))

eşimin tepesine tırmanmalar derken?? abartıyorsunuz gibi :))

abisine hiç düşkün değildir diyorsun ama bence abisine düşkün. yazdıklarınızdan öyle gözüküyor :))

bence sizde onu kıskanıyorsunuz :))

Gormemezlikten gel
Senin uyuz oldugunu anladiysa inadina devam ediyordur
Dalga gec gul ve hiiiic umursama o zaman birakir

Bende ona karsi olan tek sey sevmemek haz almamak yillarca ayni evde kaynanalik yapti bana ailesi simarik yetistirmis her dedigi olmus ondan herkesi parmaginda oynatabolcegini sanan bi tip
Ben neyi kiskaniyim ki kocami kiz kardesinden kiskancak deilim benim sinir oldugum esim bana her elini uzatisinda hemen cocuk gibi kosup gelip o esime sariliyo yani benim tepki vermemi bekliyor bende tinmiyorjm gibi davraniyorum normalde abisini aramaz sormaz iletisimi yok sadece benim yanimda mic mic oluyo edimle biz cocuk iste diyorz guluyoruz ama her fitneye fesatliga akli eriyo cocugun..arti o cocuk guya ama cocugu var cocugun..

Whatsapp'tan mi engellesin?
Yapmayin Allah askina ya. Kadinin psikolojisi iyi degil belliki.
Gereksiz bir rekabet icine girmis.
Konu sahibi gormeyiversin olur biter.
Engellemek falan ne gerek var??
Valla bariz sinirimi bozan iki üç yakın akrabamı engelledim durumlar falan tas atıp duruyordu bariz... sonrada hiç bi şey olmamış gibi yazıyordu.. fitleyip duruyordu kıskançlık tavırlar... baktım zarar veriyo engelledim yani.herkes kendini biliyo.. kimseyi aptal yerine koymıcaksın...

bende görümcemden nefret ediyorum uzak olsunlar yüz vermeyin sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…