Yaa sinir oldum!

ins... cnm yha....sen komsunun yaptıgını deıl...
kopısın mutlulugunu dusun bıtanem .... bıraz daha ıı hıssedersın kendını...
sen benım hemsomsun sanırım wersene su komsunu adresını
ben bı alııımm ıfadesınıkötükedihüso

bende karda kista hayvanlar ac diye verdim..komsu cok sinirlendi kapiya dayandi..cok sasirdim ve uzuldum..ortaligi ayaga kaldirdi koskoca adam ve karisiguclubacismile

bende karda kista hayvanlar ac diye verdim..komsu cok sinirlendi kapiya dayandi..cok sasirdim ve uzuldum..ortaligi ayaga kaldirdi koskoca adam ve karisiguclubacismile

yuh dıyorum yha ...
dertlerı ne ımıs ...

böyle yapanları hiç anlamıyorum. yapanlara da genelde diyorum sizin adınıza utandım üzüldüm çok yazık bencilliğinizden utanın. diye açıkça söylerim.
alsanaalsanasmile

biz hayvanseverler aslında azınlıktayız. uzaktan sevenler karışmayanlar ve nefret edenler daha çok. o yüzden bize çok iş düşüyor. onları doyurmak haklarını korumak insanlarla mücadele etmek zor olsa da... evimde iki köpek besliyorum diye tepkiliydi apartmandakiler alıştılar hoş bakmasalarda. dışarıdakileri de doyuruyorum diye laf söyleyenler söylenenler var yazık.. insanlık ölmüş. yüreklerini pas kaplamış.bilmiyorumkismile

kesınlıkle haklısın arkadasım ......

Bahçemdeki pisilerimden bi tanesinin geçen hafta biraz rahatsız olduğunu hissettim..Mama yemiyodu..Koydum çantanın içine veterinere götürdüm..Doktor ciğerlerini üşütmüş dedi..ığne yaptı sonra bana tablet verdi bunu yutturmaya çalış dedi..Tedavi 5 gün sürecekti ve 12 saatte bir ilaç verilecekti..ılaç vermek için saatinde onu bulamam diye eve aldım..5 gün misafirim oldu..Şimdi çok iyi tekrar bahçeye çıkardım..Komşum kedinin hiç görünmediğini anlayınca beyaz kedi nerelerde göremiyorum diye bana sordu..Ben de hasta olduğunu şu anda evimde olduğunu söyledim..Ama onun bunu sorması bile beni o kadar mutlu etti ki anlatamam size..Kadın dua etti bana allah senden razı olsun dedi..Böyle insanlarda var yani ki ben o kadının pek kedi beslediğini de görmemiştim.

ne güzel bişey yapmışsın arkadaşımm,öpüorum senikaydirigubbakcemile5

Valla emeğine sağlık. Övünmemiz için söylemiyorum ama çok zor şeylerin altından kalkıyoruz herşeye rağmen. Vet. hekime gitmeyi bırak, onun durumunun kötü olduğunu farketmen bile, çok önemli bir şey. Tekrar emeğine sağLık.

Nasıl böyle bir hata yapabilirsin Mors, ne kötü ! Hiç hayvanlara yiyecek verilir mi? Onlar nerede olsa bulurlar, karınlarını doyururlar; ne diye alıştırırsın da komşunu rahatsız edersin, cık cık cık !

Yaa, artık kelimeler yetmiyor bu taş kalplilerle mücadele etmeye, sinir bozucu mahluklar !!
Aldırma, gün gelir devran döner..

Teşekkür ederim canım, hep söylüyorum ya burada sizin desteğinizle, varlığınızla güç kazanıyorum. Yoksa yeniliyorum. Onlar çok bizden, malum.. ama bizim yüreğimiz de onlarınkinden kat kat büyük, tüm dünyaya sevgi verecek kadar..

ne güzel bişey yapmışsın arkadaşımm,öpüorum senikaydirigubbakcemile5
Ben de seni öpüyorumŞeniz

Eğer elimizden geliyosa sağlıklarıyla da ilgilenmeliyiz tabi canım..Bu tedavi ettiğim kısırlaştırdığım kaçıncı kedi..yerimseniben

Ya dert ettiğin şeye bak arkadaşım. Adama gidip "Bu hayvanlardan birine zarar verirsen yada bir şekilde ortadan kaybolup bir daha buralarda göremezsem dükkanını içinde seninle birlikte yakarım" diyecektin. Tabi bunu söylerken başkaları duymasın ki yarın mazallah olurda adama bişey olursa senden bilirler. Neyse Allah kötülüğü neden yaratmış? Bu gibi kötü adamlarla başedilsin diye değil mi? Çivi çiviyi söker hesabı!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…