Sorma Canım, bizim şu uğraşlarımız onlara o kadar boş geliyor ki, deli oluyorum. Kaç saat oldu hala sinirim geçmedi. Elbet bir gün daha iyi bir dünya olacak onlar için, yani inşallah. İyi dileklerle uyumak istiyorum..
bende karda kista hayvanlar ac diye verdim..komsu cok sinirlendi kapiya dayandi..cok sasirdim ve uzuldum..ortaligi ayaga kaldirdi koskoca adam ve karisiguclubacismile
bende karda kista hayvanlar ac diye verdim..komsu cok sinirlendi kapiya dayandi..cok sasirdim ve uzuldum..ortaligi ayaga kaldirdi koskoca adam ve karisiguclubacismile
böyle yapanları hiç anlamıyorum. yapanlara da genelde diyorum sizin adınıza utandım üzüldüm çok yazık bencilliğinizden utanın. diye açıkça söylerim.
alsanaalsanasmile
biz hayvanseverler aslında azınlıktayız. uzaktan sevenler karışmayanlar ve nefret edenler daha çok. o yüzden bize çok iş düşüyor. onları doyurmak haklarını korumak insanlarla mücadele etmek zor olsa da... evimde iki köpek besliyorum diye tepkiliydi apartmandakiler alıştılar hoş bakmasalarda. dışarıdakileri de doyuruyorum diye laf söyleyenler söylenenler var yazık.. insanlık ölmüş. yüreklerini pas kaplamış.bilmiyorumkismile
Bahçemdeki pisilerimden bi tanesinin geçen hafta biraz rahatsız olduğunu hissettim..Mama yemiyodu..Koydum çantanın içine veterinere götürdüm..Doktor ciğerlerini üşütmüş dedi..İğne yaptı sonra bana tablet verdi bunu yutturmaya çalış dedi..Tedavi 5 gün sürecekti ve 12 saatte bir ilaç verilecekti..İlaç vermek için saatinde onu bulamam diye eve aldım..5 gün misafirim oldu..Şimdi çok iyi tekrar bahçeye çıkardım..Komşum kedinin hiç görünmediğini anlayınca beyaz kedi nerelerde göremiyorum diye bana sordu..Ben de hasta olduğunu şu anda evimde olduğunu söyledim..Ama onun bunu sorması bile beni o kadar mutlu etti ki anlatamam size..Kadın dua etti bana allah senden razı olsun dedi..Böyle insanlarda var yani ki ben o kadının pek kedi beslediğini de görmemiştim.
Bahçemdeki pisilerimden bi tanesinin geçen hafta biraz rahatsız olduğunu hissettim..Mama yemiyodu..Koydum çantanın içine veterinere götürdüm..Doktor ciğerlerini üşütmüş dedi..İğne yaptı sonra bana tablet verdi bunu yutturmaya çalış dedi..Tedavi 5 gün sürecekti ve 12 saatte bir ilaç verilecekti..İlaç vermek için saatinde onu bulamam diye eve aldım..5 gün misafirim oldu..Şimdi çok iyi tekrar bahçeye çıkardım..Komşum kedinin hiç görünmediğini anlayınca beyaz kedi nerelerde göremiyorum diye bana sordu..Ben de hasta olduğunu şu anda evimde olduğunu söyledim..Ama onun bunu sorması bile beni o kadar mutlu etti ki anlatamam size..Kadın dua etti bana allah senden razı olsun dedi..Böyle insanlarda var yani ki ben o kadının pek kedi beslediğini de görmemiştim.
ins... cnm yha....sen komsunun yaptıgını deıl...
kopısın mutlulugunu dusun bıtanem .... bıraz daha ıı hıssedersın kendını...
sen benım hemsomsun sanırım wersene su komsunu adresını
ben bı alııımm ıfadesınıkötükedihüso
Ben de seni öpüyorumŞenizne güzel bişey yapmışsın arkadaşımm,öpüorum senikaydirigubbakcemile5
Valla emeğine sağlık. Övünmemiz için söylemiyorum ama çok zor şeylerin altından kalkıyoruz herşeye rağmen. Vet. hekime gitmeyi bırak, onun durumunun kötü olduğunu farketmen bile, çok önemli bir şey. Tekrar emeğine sağLık.